Totalul afișărilor de pagină

13 oct. 2016

Energii - Actualizare...

A Inceput! Vortex-ul Echinoctiului a creat un salt de frecvență mai mare de 4D, care va aduce un plus de energii interstelare vibraționale superioare a Luminii conștiinței originale Christice si care vor pătrunde în structurile eterice și fizice ale mamei Pământ.
Ancorarea acestor energii ascensionale superioare ne vor ridica în continuare vibrațiile personale și câmpurile energetice cat și pe cele ale mamei Pamant pentru trecerea completă în noua realitate a Pământului.Acest lucru ne va permite să ne deschidem și sa accesam pe deplin noile energii și sa ne modificam structura eterica a corpurilor fizice, lucru ce ne va ajuta nu numai pe noi ci si pe mama Pământ la re-echilibrarea și accelerarea procesului de vindecare și energizare/activare.
Această aliniere va fi deosebit de importanta, la fel ca și spiralele din întregul nostru sistem solar care parcurg distanțe enorme de nori cosmici în continuumul spațiu-timp pentru a strabate Marele Soare Central, care intră în Universul Armonic.În luna noiembrie 2016, deschiderea Portalurilor Ascensionale vor fi finalizate, iar acest lucru va permite constiintei luminii Christice originale sa INDEPARTEZE tot ceea ce nu este în aliniament armonic cu planul divin original pentru mama Pamant. Pana atunci, conducatorii negativi ai planetei noastre isi mai pot continua munca murdara aici, înainte ca planul divin sa le faca viața si chiar existenta, imposibilă.
Deschiderea puternicelor Portaluri de Ascensiune, vor transforma planeta si vor aduce toate formele de viață într-o stare vibraționala superioara ... aducandu-ne și mai aproape de Corpurile Cosmice de Lumina,care suntem cu adevărat. Odată cu deschiderea acestor Portaluri, se va duce la bun sfârşit activarea multi-dimensionalitatii mamei Pământ cat și cea a propriei noastre multi-dimensionalitati.
Deschiderea completă a acestor Portaluri Ascensionale va permite tuturor flotelor Stelare ale Alianței să călătorească de la un capat la altul al mamei Pământ. Aceste nave Stelare din întregul Cosmos vor fi capabile să călătorească Interdimensional aici prin Portile Stelare, din moment ce planeta noastra va fi din nou un Punct Central pentru/in Universul armonic.Vom deveni o nouă umanitate și din nou vom deveni Gardienii Universului, care sunt cele mai iubitoare ființe, binevoitoare si care reflectă lumina conștiinței Christice a Divinului absolut.
Așa să fie!
In Armonie, Iubire Divină și Unicitate.
-sursa- http://mesagerulluimihail.blogspot.ro/-
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu