Totul în univers vibrează. Pietrele, copacii, plantele, mineralele,
animalele, oamenii şi aşa mai departe. Energia acestora poate fi
măsurată în hertzi. Heinrich Rudolf Hertz a fost primul fizician care a
produs unde radio într-un mod artificial şi a demonstrat existența
undelor electromagnetice, unitatea de măsură pentru frecvență fiind
numită, în cinstea savantului german, hertz. Totul în univers este
energie, modulată pe o anumită frecvenţă de vibrație. Nu există
excepţii. De exemplu, o piatră are o vibraţie scăzută, iar un măr are o
vibraţie mult mai mare.
Atunci când consumul zilnic de fructe şi legume proaspete va creşte, cu
siguranţă frecvența vibrațională a oamenilor va creşte într-un mod
proporţional. Calitatea fructelor și a legumelor este și ea importantă.
Cele crescute într-un mod cât se poate de natural oferă organismului
energie cu o frecvenţă mult mai mare. Fructele şi legumele care
călătoresc pe distanţe foarte lungi pentru a ajunge în frigiderele
oamenilor îşi pierd foarte mult din valoarea lor vibraţională. În plus,
aceste fructe şi legume sunt de cele mai multe ori culese înainte ca ele
să-şi atingă adevăratul potenţial energetico-vibraţional şi
nutriţional. Fructele şi legumele se află la capacitatea vibraţională
optimă atunci când sunt coapte perfect.
Cele mai multe dintre restaurantele de tip fast-food şi magazinele
alimentare (atât cele mici de la scara blocului cât și lanțurile de
supermarketuri) oferă spre vânzare în cea mai mare parte fructe şi
legume de o calitate vibraţională foarte scăzută. Aceste alimente nu
stimulează vitalitatea organismului şi deci nici frecvenţa vibraţională a
organismului nostru, fapt ce poate conduce la probleme de sănătate,
stres şi obezitate.
Un trup rigid şi greoi este de nedorit, acesta fiind rezultatul
expunerii noastre inconştiente la anumiţi factori precum stresul şi
alimentația nesănătoasă şi, nu în ultimul rând, este consecința stilului
de viaţă pe care majoritatea dintre noi îl avem în marile oraşe.
Un trup uman sănătos funcţionează între 62-72 de hertzi. Prin creşterea
vibraţiei trupului, bolile, virusurile, ciupercile şi bacteriile nu pot
trăi; emoţiile devin plăcute, gândurile de asemenea.
Printre alimentele care au o frecvenţă vibraţională scăzută se număra
alimentele procesate, faina albă, zahărul, conservele, alimentele
congelate şi în special mâncarea de tip fast-food. De asemenea,
ţigările, băuturile alcoolice, laptele de vacă pasteurizat şi
medicamentele au o frecvenţă vibrațională scăzută.Alimentele
care au o frecvenţă vibrațională crescută sunt: fructele şi legumele
proaspete, apa curată pură, vegetaţia marină şi mierea naturală. De
asemenea, siropul de arţar, nucile, alunele, seminţele crude, produsele
lactate organice (nu pasteurizate), ouăle de ţară şi uleiurile presate
la rece.
Ideea potrivit căreia oamenii ar trebui să mănânce trei mese pe zi a
fost susţinută vreme de secole dar, de fapt, cu cât mănânci mai puţin cu
atât vei trăi mai mult. Atunci când mănânci, fă-o cu moderaţie şi
consumă alimente care-ţi păstrează mediul organismului mai alcalin.
Un alt aspect, adesea trecut cu vederea, se referă la binecuvântarea
mâncării, prin acest ritual ridicându-se vibraţia produselor alimentare.
Atunci când mănânci, creează-ţi o ambianță liniştită. Aprinde câteva
lumânări din ceară de albine, ascultă muzică liniştită şi nu purta
discuții aprinse. Mănâncă alimentele încet, mestecă bine şi fii
recunoscător în primul rând lui Dumnezeu pentru tot. Acest lucru va
permite o extraordinar de bună digestie a alimentelor.
Pentru a găsi alimente de o înaltă frecvenţă vibraţională, orientează-te
către pieţele din zona în care locuieşti şi evită pe cât posibil să
cumperi legume şi fructe din supermarket.
Alegerea pe care trebuie să o faci este clară: stai departe de fast-food, mâncăruri grele, procesate, mari cantităţi de sodiu şi de zahăr. Rezultatele te vor uimi.
Alegerea pe care trebuie să o faci este clară: stai departe de fast-food, mâncăruri grele, procesate, mari cantităţi de sodiu şi de zahăr. Rezultatele te vor uimi.
-sursa- http://eternulacum.blogspot.ro/
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu