El a fost printre primii specialiști care a vorbit despre călătoriile spațio-temporale, porți ale stelelor, arme climatice, despre testele care au realizat adevărate rupturi în spațiu-timp.
El a colaborat la proiectul Shiva Nova în cadrul căruia au fost utilizate baterii laser gigant cu ajutorul cărora au realizat reacții de fuziune care au generat rupturi în spațiu-timp și trecerea într-un univers paralel.
Înainte de Big Bang, spațiul și timpul nu au existat. După ce a fost creat Universul, materia și gravitația au creat spațiul și timpul care sunt structurate precum o pânză formată dintr-un număr imens de filamente, numite și bucle.
Henry Deacon afirmă că există posibilitatea ca o persoană să rămână blocată într-o astfel de buclă, câteva secunde, și atunci apare fenomenul de deja vu.
Există și cazuri mai complicate, în care persoana rămâne blocată, prizonieră, o perioadă mai mare de timp. Este cazul unui tânăr care a rămas blocat într-o buclă timp-spațiu timp de 10 ani.
Senzația de deja-vu persistă, iar medicii l-au suspectat că ar putea să aibă probleme legate de activitatea neurologică. Analizele medicale nu au demonstrat existența unor disfuncționalități neurologice.
Fizicianul Michio Kaku susține că tânărul are capacitatea de a trece într-un alt univers, unde a rămas blocat, întoarcerea ne mai fiind posibilă. Sentimentul de deja vu, care în mod normal poate să dureze câteva secunde, a scăpat de sub control.
Fenomenul de deja vu rămâne o necunoscută pentru lumea științifică. Michio Kaku susține că este un fel de alunecare într-un alt univers. El susține că Universul este un fel de radio care are mai multe frecvențe.Oamenii sunt adaptați la frecvența realității noastre. Universurile interacționează din când în când, iar fenomenul de deja vu este o fereastră spre un alt univers.”[1]
-sursa- https://www.efemeride.ro/cand-ramai-blocat-intr-o-bucla-temporara-apare-fenomenul-de-deja-vu
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu