Totalul afișărilor de pagină

12 iun. 2020

La nivel subtil Lumina este din ce in ce mai mare ...

"Stand in stare meditativa am cercetat anumite lucruri. La nivel subtil Lumina este din ce in ce mai mare si au loc tot felul de curatari si eliberari planetare. Putem spune ca Lumina a castigat deja. In plan fizic s-au intamplat multe. Pe baza intamplarilor au avut si loc treziri mai mari in constiinta. Insa urmeaza implementarea celei de-a doua etape din manipularea planetara ce se manifesta mai aprig ca niciodata. Si am perceput clar ca la ora actuala exista forta fizica materiala de a stopa tot ceea ce se doreste a se face in defavoarea omului, de a combate intregul Guvern planetar secret, rapid si in scurt timp. Si cu toate astea nu se intampla.
La intrebarea de ce, raspunsul a fost: pentru ca inca nu vad suficient de multi. Omul ca sa creada trebuie sa vada. Sunt puse multe valuri pe ochii omului si se lucreaza demult asupra lui pentru ca el sa vada doar anumite lucruri. Si pana nu vede toate cele ce sunt numite teorii conspirationiste, va gasi intotdeauna un tap ispasitor. Nu mai este vremea sa se sacrifice unul pentru toti. Omenirea a trecut prin experienta asta prin sacrificiul Domnului Isus. Este vremea ca toti sa contribuie si sa ducem cu totii in lumina greutatea si intunericul acestei lumi. Astfel ca de aceea sunt lasate sa fie implementate anumite puncte din agenda celor intunecati.
Vestile bune sunt ca valurile se ridica, frecventele intunecate se sparg, la fel si matricile de control. Nu ca pana acum, ci accelerat si comasat. Cu credinta, incredere, iubire si dorinta de pace si adevar, mergem inainte spre manifestarea Noului Pamant!"
Ariendra Cristina
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu