Totalul afișărilor de pagină

18 iul. 2014

Reiki usui gr 2-Reiki nu vindecă ceea ce a fost distrus definitv...

Organele sau părţile coprului -complet moarte- nu pot fi regenerate decat cel mult in limitele impuse de posibilităţile organismului respectiv.
Dacă dublura energetică subtilă - corpul eteric - care suportă structura fizică, este perturbată de o maladie incurabilă, in aşa măsură incat părţile sănătoase nu mai reuşesc să revitalizeze şi să regenereze organele sau zonele cu probleme, atunci Reiki ameliorează durerea, face ca individul să treacă mai uşor prin această perioadă, sufletul fiind nemuritor.
Prin Reiki se anulează sentimentul de disperare, de culpabilitate, generand o senzaţie de pace şi de uniune cu forţa creatoare. Cel care acceptă realitatea unei renaşteri, a unei vieţi după moarte şi a unei misiuni de ucenicie spirituală, inţelege importanţa tratamentului Reiki. Mai mult, Reiki nu generează dizarmonii sau boli.
Persoanele care au nevoie de dragoste şi de viaţă se tem adesea să devină mai iubitoare, „mai vii”, riscand incă de la inceput o reacţie de rspingere.
Important
Problemele acute delimitate cu precizie (răni, contuzii) se tratează local.
Problemele acute care afectează zone intinse ale corpului sau sunt legate de aspecte psihice necesită un tratament complet zilnic. Fiecare poziţie de tratement se menţine cel puţin 3 minute.
Poziţiile special sunt aplicate după tratamentul complet lung sau prescurtat; ele se folosesc in intervalul dintre 2 şedinţe şi se ţin cel puţin 20 minute.
Reiki stimulează metabolismul, implicit funcţiile de dezintoxicare ale corpului. Reiki nu dă interacţiuni dizarmonice cu medicamentele.
Nu am ajuns la inţelegerea legilor fundamentale ale universului prin mintea mea raţională.” A. Einstein
„Astfel ţi-am impărtăşit cunoaşterea, care-i mai tainică decat orice taină. Cercetand-o pe de-a intregul, fă cum vrei.” Bhagavad Gita
"Suferinta nu este un rau, este consecinta si aproape intotdeauna leacul raului."  Eliphas Levi
 "Trei lucruri inlatura hotararile Divine nefavorabile: rugaciunea,milostenia,cainta" Talmudul.

 Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu