Totalul afișărilor de pagină

9 sept. 2018

A SOSIT TIMPUL...

A SOSIT TIMPUL...
să lăsăm în urmă acele lucruri care ne îngrădesc şi să ştim care este scopul nostru aici şi acum, în această întrupare şi în aceste minunate vremuri transformaţionale.
Nu putem alege decât o singură cale: de a privi în interiorul nostru, de a vindeca ce este de vindecat acolo şi, dintr-un loc al puterii personale, să ne acceptăm misiunea pe care o avem.
Nu este nevoie să vă îngrijoraţi. Nu este nevoie să decideţi. Trăiţi fiecare zi pe un drum impecabil a ceea ce simţiţi. Relaxaţi-vă şi credeţi! Credeţi în voi, credeţi în cel de lângă voi, credeţi în forţele voastre!
Aţi observat că inima este formată din stele ?
Da, din stele de toate dimensiunile, culorile şi strălucirile, stele ce sînt chiar emoţiile noastre.

De câte ori ne bucurăm, se aprinde o stea, de câte ori ne întristăm, adoarme câte o stea, nu dispare, doar se închide în ea şi aşteaptă o nouă aventură pentru a lumina. Uneori stelele au picături în ochi, când se trezesc…,sunt diamantele din razele lor, mângâiate doar de lumina Lunii, atunci când ele au crezut că Soarele a dispărut.
Dar când dăruim, sîntem recunoscători, creăm frumuseţe, bunătate şi zâmbete în jurul nostru, inima noastră creşte de bucurie.
De ce creşte? Pentru că toate acestea sunt în ea, iar ea le înmulţeşte. Cum? Prin Bucurie? De ce? Pentru că Bucuria este “sportul” sufletului, iar când el tresaltă iese Lumina Iubirii din noi la suprafaţă. Fiindcă noi asta sîntem, Iubire.
Vi s-a întâmplat de multe ori să spuneţi:
“ ÎMI CREŞTE INIMA DE BUCURIE”, aşa este dragilor?

Da, fiindcă atunci când dăruim (indiferent că este un Dar oarecare, un semn de recunoştinţă, o realizare a unui obiectiv comun asupra căruia ne-am concentrat cu credinţă, un zâmbet, o îmbrăţişare…) câmpul energetic al inimii se măreşte, înmulţind acea stare de fericire, de armonie.
Şi ştiţi…, acestea toate adunate, aprind stelele de pe Cerul Inimii.

Poftiţi de păşiţi cu încredere !
-Sursa: Lenuta Onofras-

 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu