Totalul afișărilor de pagină

15 sept. 2018

Eliberați atașamentele emoționale și tăiați corzile eterice ...

Feverish Rachel s-a rostogolit pe o parte și s-a cutremurat. Era bolnavă de trei zile, iar boala părea a fi cea mai crudă din tot ceea ce experimentase. Nu numai că corpul ei era slăbit, dar Rachel fusese de asemenea, supusă unor viziuni vii ale unor experiențe dureroase cu iubiți din trecut. De fiecare dată când își închidea ochii, ea era adusă într-o altă amintire înspăimântătoare și amintirile atât de puternice se simțeau ca și cum le-ar retrăi.

"De ce mi se întâmplă asta?" strigă ea. Rachel respira adânc în încercarea de a-și liniști mintea. Nu este o stare normală, se gândi ea. Componenta psihologică își rupe corpul emoțional în patru direcții diferite. Descărcările constante de informații de la iubiții din trecut i-au înfundat mintea. Inima ei plină de dureri și suferințe vechi, o face dificil să respire. Rachel era o femeie puternică care, de obicei putea rezista la orice, dar această boală o aduse în genunchi. Ea plângea singură pe patul ei și pe măsură ce lacrimile îi curgea pe obrajii ei moi, începea să se formeze o idee strălucită. 

Rachel se sculă din pat și se îndreptă direct spre raftul de cărți. Scoase o carte intitulată "Medicina Îngerului" și o deschise direct la pagina marcată pe corzile energetice și atașamentele emoționale.

După ce a devorat informația, Rachel a aruncat pulovărul, bluza, și-a prins părul și a adunat elementele necesare pentru a efectua o ceremonie de eliberare (hârtie, oală, chibrituri, salvie) și a intrat în curtea din spate. Rachel ca mulți alții suferă de legături puternice prin corzi energetice / eterice negative. Ea știa că este timpul să frângem în cele din urmă aceste corzi, deoarece acestea îi afectau sănătatea fizică, emoțională și spirituală.



O coardă eterică este un tub gol, care transmite energia înainte și înapoi către o persoană sau obiect. Adesea aceste legături (acorduri) se formează cu cei cu care suntem intimi sau apropiați. Această coardă acționează ca un canal de comunicare, care bineînțeles, atunci când relația este sănătoasă poate fi destul de plăcută. Cu toate acestea, atunci când relația devine urâtă, coarda rămâne în continuare și permite trimiterea și primirea energiei psihice. Aceste corzi sunt în detrimentul noilor relații și adesea ocupă spațiu în inima oamenilor, inhibând astfel capacitatea de a continua pe deplin și sporind șansele de a fi blocați în trecut. Simptomele corzilor negative

Ø Nu se poate opri gândirea sau obsesia despre o persoană
Ø Conversații frecvente în mintea ta cu o persoană
Ø Frecvent îți reamintești ceea ce a spus în trecut, simțind judecata sau criticile în curs
Ø Argumente, uneori zilnice în mintea ta cu cineva (acestea pot fi adevărate argumente psihice)
Ø Amintiri constante sau emoții care apar - adică folosite pentru a urmări acel spectacol împreună
Ø Tentația de a vă întoarce la o relație care nu vă servește scopurilor înalte
Ø Urmărirea unui alt utilizator online prin intermediul rețelelor sociale, în mod obsesiv
Ø Imposibilitatea de somn, sau procesarea nesfârșită a trecutului
Ø Sentimente profunde de tristețe, furie și depresie din trecut
Ø Sentimente de a vrea să te răzbuni, sau conștientizarea unui tratament nedrept
Ø Plângi mult, ești o epavă emoțională
Ø Renunți la alte oferte și invitații, rămâi blocat în trecut, simțindu-te neinteresat
Rachel se așeză, luă un stilou și hârtie și începu să scrie numele oamenilor cu care se dorea să rupă aceste corzi. Primul nume care i-a apărut în minte a fost primul ei prieten, Jackson. Apoi a numit numele lui Jackson în cerul rece al nopții, chemându-și energia. Ea și-a adus atenția spre interiorul corpului ei pentru a simți unde se află coarda. Brusc, se simțea ca și cum ar fi fost niște mâini prinse în jurul gâtului ei. Luptându-se, și-a închis ochii și s-a aflat în picioare în fața fostului ei iubit. "Ce faci aici? Nu ți-am spus să stai acasă? Ești îmbrăcată ca o curvă”, spuse Jackson.

,, Nu mai sunt prietena ta Jack, și pot face ceea ce vreau”, spuse Rachel. Jackson a zâmbit, sa apropiat și i-a pus o mână în jurul gâtului mic, închizând încet alimentarea cu aer. - Jack oprește! Strigă ea. Rachel i-a dat un picior și a reușit să-l genunchieze, după care a rupt-o la fugă. Întorcându-se în prezent și în corpul ei fizic, Rachel și-a deschis ochii pentru a simți bucata mică de hârtie, cu numele său scrise pe ea. Se simțea la fel de grea ca o cărămidă. Ea a aprins un chibrit, a aprins hârtia și a privit cum numele lui ars se transformă încet în cenușă. Când focul ardea hârtia, Rachel simți cum o mână îi eliberă gâtul. - Vă eliberez, a șoptit ea cu toată intenția, pentru a desființa cordonul eteric care o legase odată cu Jackson.Luați-vă o secundă și imaginați-i pe toți oamenii cu care ați putea fi conectați, toate corzile care ar putea să vă țină legați de ei. Amuzant, avem timp să ne curățăm corpul fizic în fiecare zi. Ne periem dinții și facem dușuri, dar nu ne gândim să ne curățăm în mod regulat corpurile energetice. Prin tăierea corzilor vechi și a atașamentelor, faceți loc pentru nou. Vei câștiga libertate de la alții, libertatea pe care știi că o dorești. Nu va trebui să mai aveți gânduri aleatorii despre furia voastră sau să vă simțiți furioși pe un vechi prieten bun. Tăierea corzilor este un proces intenționat. Trebuie să dorești cu adevărat să avansezi și să nu te mai conectezi cu cealaltă persoană sau obiect. Dacă aveți o dorință secretă de a continua conexiunea deschisă, tăierea corzilor nu va funcționa!

Se bazează exclusiv pe dorințele voastre trupești. Aveți toată puterea de a vă despărți cordonul energetic de orice persoană care vă deranjează în mod psihic sau vă încurcă emoțiile sau gândurile. O încercare eșuată de a tăia acest cordon, indică faptul că este posibil să nu fiți gata să continuați încă. Acest lucru lasă ocazia să vă întrebați de ce nu sunteți gata și de ce mai mențineți legătura în continuare. Posibil că există o lecție pe care încă mai trebuie să o învățați.

    Tehnică ceremonială pentru a elibera atașamentele negative

Ø Scrieți o scrisoare persoanei care ține legătura cu dvs. Asigurați-vă că sunteți cinstiți și spuneți tot ce doriți să obțineți.
Ø Asigurați-vă că ați pus numele complet al persoanei.
Ø Chemați numele persoanei, închideți-vă ochii și chemați-vă energia.
Ø Citiți scrisoarea cu voce tare și confirmați fiecare cuvânt.
Ø Ardeți scrisoarea în foc.
Ø Puneți-vă mâna pe inimă sau oriunde altundeva simțiți că atașamentul trăiește și spuneți: "Eliberez atașamentul emoțional la (numele complet)". Repetați până simțiți eliberarea atașamentului și închideți-o.Ø În următoarele câteva zile, veți simți persoana care încearcă să vă caute, dar este de datoria dvs. să spuneți pur și simplu "Nu" sau "Nu mai sunteți dorit aici" sau "Vă rog să mă lăsați în pace". Imaginați-vă protejați în special în lumină albă unde atașamentul a fost odată. De asemenea, în funcție de structura credinței voastre, puteți invoca întotdeauna ce / pe cine credeți că este puterea mai mare pentru a vă ajuta în eliberare.
 Libertatea vă așteaptă! Toată lumea poate beneficia de tăierea atașamentelor negative care nu vă mai servesc. Eliberați vechiul și recuperați-vă energia!

    Drum drept spre Lumină!

 Sursa: Nicole Lunan (Master Healer of the Mind, Body, and Spirit Relationship Coach) / http://humansarefree.com

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu