Totalul afișărilor de pagină

25 mai 2019

Faptul ca Dumnezeu ti-a dat o Misiune Personala...

"Faptul ca Dumnezeu ti-a dat o Misiune Personala si te ajuta s-o identifici este un dar din partea Lui. Tu nu ai puterea de a controla momentul cand o vei identifica.
Cand Dumnezeu e gata sa-ti descopere Misiunea, EL o va face...si tu esti cu adevarat pregatit sa-ti accepti Chemarea.
EL nu doreste doar sa ai succes in Misiunea ta, EL doreste sa fii parte din ea...si daca Misiunea ta Personala devine mai importanta decat relatia ta cu Dumnezeu, atunci te indrepti rapid spre esec.
Misiunea ta Personala este sa te bucuri de relatia ta cu EL, sa-i asculti Chemarea pentru viata ta, care este de a-L sluji pe EL, slujindu-i pe oameni.
Rugaciunea este cea mai importanta unealta...si de multe ori o folosesti ca mijloc de a-L manipula pe Dumnezeu ca sa-ti indeplineasca dorintele.
Nu este necesar sa-L manipulezi pe Dumnezeu sa stea in spatele Misiunii tale Personale, deoarece EL sta de fapt in fata ei, conducand-o si fiind implicat in ea. La urma urmei, EL ti-a dat-o...
Recunoaste permanent ca singura Sursa a puterii tale este alimentata de Dumnezeu si nu de talentele si abilitatile omenesti. Chiar daca nu te rogi zilnic, Dumnezeu continua relatia cu tine de acolo de unde ati lasat-o ultima data.
Investitia in relatia ta cu EL este cea mai buna pe care o poti face in a-ti implini Misiunea Personala.
Daca tu consideri Menirea mai importanta decat relatia ta cu EL, nu vei atinge niciodata potentialul divin deplin al Misiunii tale Personale.
Nu uita ca Dumnezeu este inceputul si sfarsitul cauzei careia trebuie sa i te dedici..." Matthew Barnett

 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu