Totalul afișărilor de pagină

31 mar. 2017

7 modalități de a transmite energie unei persoane, unui animal sau plantă, de la distanță...

Gândurile noastre sunt extrem de puternice. Atât de puternice încât este de ajuns să ne gândim la o persoană și îi transmitem un mic fascicul de energie.
Suntem ființe formate din energie și toți avem energie care curge prin noi și în jurul nostru. Atunci când devenim conștienți de această energie și potențialul său, putem să o folosim pentru pentru a vindeca oamenii dragi nouă, ba chiar întreaga lume.

Cum poți transmite energie

  1. Găsește un spațiu – găsește un loc liniștit, unde să nu fii deranjat, să ai spațiu suficient și să fie curat.
  2. Liniștește-ți mintea – reglează-ți respirația, inspiră și expiră câteva momente, concentrându-te numai pe acest lucru, și apoi setează-te pe trimiterea energiei vindecătoare. Dacă ți se pare de ajutor, poți spune numele persoanei, căreia vrei să îi transmiți energia, cu glas tare.
  3. Crește intensitatea energiei – pentru a transmite energie pozitivă, începe prin a-ți freca mâinile în sens circular până când simți energia adunându-se. În momentul în care începi să îndepărtezi mâinile una de cealaltă, o să simți energia pulsându-ți în mâini.
  4. Mingea de energie – odată ce începi să simți energia curgându-ți prin mâini, imaginează-ți cum o transformi într-o sferă. Pentru mai mult ajutor puteți să colorați sferele de energie, în funcție de tipul de vindecare pe care vreți să-l faceți:
  • Albastru– vindecare emoțională
  • Portocaliu– vindecare fizică
  • Alb – vindecare spirituală/generală
  • Verde – vindecarea inimii
  • Violet – protecția minții.
Concentrează-te pe această sferă de energie, vizualizează cum se mărește, cum devine mai puternică cu fiecare respirație a ta.
  1. Trimite energia – când simți că energia este suficient de puternică, imaginează-ți cum o trimiți persoanei, plantei sau animalului căruia vrei să îi transmiți tu. Poți să-ți imaginezi chiar, cum persoana respectivă primește energia și cât de bine simte efectul vindecător.
  2. Reîncarcă-ți bateriile – după ce transmiți energie cuiva, este important să îți reîncarci bateriile prin ”împământarea” energiei. Acest lucru poate include o plimbare în natură, meditație sau o baie relaxantă. Transmiterea energiei către cineva, este un instrument foarte important și o modalitate foarte bună de a-i ajuta pe ceilalți, atunci când nu poți fi fizic cu ei.
  3. Lucruri de reținut :
  • calitatea energiei vindecătoare depinde numai de tine, astfel că este de preferat să eviți să transmiți energie când ești bolnav sau epuizat emoțional.
  • Nu este obligatoriu să anunți persoana că îi vei transmite energie vindecătoare, dar dacă îi spui, s-ar putea să fie mai deschiși să o primească.
  • Energia vindecătoare trebuie trimisă cu dragoste. Dacă simți orice emoție sau sentiment negativ față de acea persoană, OPREȘTE-TE!
  • Orice trimiți se întoarce la tine, înmulțit cu trei. Asta înseamnă că indiferent ce energie transmiți, fie ea pozitivă sau negativă, se va întoarce la tine de trei ori mai puternic.
Oricine poate vindeca la distanță, important este să vrei să înveți. Astfel, când cineva va avea nevoie de o doză de energie vindecătoare, vei putea să îi trimiți!
-sursa-Alexandra Dănciulescu-https://www.zenivers.ro/7-modalitati-de-a-transmite-energie-unei-persoane-unui-animal-sau-planta-de-la-distanta/-


 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.

gabriella


29 mar. 2017

Amplificarea energiei ...

Amplificarea energiei imaginativ
Imaginează-ţi că faci un duş într-o cascadă de energie pură, care îţi pătrunde în fiecare celulă a trupului tău, pe care o regenerează şi o revitalizează complet.
Imaginează-ţi că sunt linii de forţă luminoase care te conectează la toate stelele din galaxie. Apoi imaginează-ţi că, la comanda ta, toată această energie stelară gigantică şi pură se revarsă în flux continuu, în valuri de lumină alb-strălucitoare în propria ta fiinţă.
Amplificarea energiei auditiv
Sugerează-ţi în mod repetat că eşti cuprins de energia vibratorie infinită din univers.
Imaginează-ţi că tot ceea ce este are propriul său cântec, propria sa vibraţie cu care tu te poţi acorda percepând energia benefică a fiecărui sunet în propria ta fiinţă.
Incantează sau emite chiar şi numai mental mantra AUM sau AUMAKUA KIA NAMAWA.
Ascultă într-o stare de receptivitate şi sensibilitate superioară muzică energizantă.
Amplificarea energiei prin mişcare
Respiră foarte lent şi profund până când te simţi energizat complet.
Execută câteva posturi de yoga sau mişcări de T’ai Ch’i Ch’uan şi conştientizează fluxul amplificat al energiilor în anumite zone ale corpului.
Mişcă-te cât mai armonios într-un anumit ritm de dans şi simte-te din ce în ce mai uşor şi mai energizat, plin de emoţie transfiguratoare.
Combinaţii
Imaginează-ţi că faci ceea ce vrei foarte mult să faci. Afirmă că ai putere şi energie nelimitată pentru a reuşi. Intenţia ta este eminamente benefică. Nimic nu ţi se poate opune. Voinţa ta este de nezdruncinat. Fii entuziasmat/ă emoţional în legătură cu asta şi cu beneficiile înfăptuirii lucrului respectiv. Trăieşte anticipativ, plin de emoţie, reuşită a ceea ce ţi-ai propus.
Acest mod de a integra ceea ce vrei să realizezi te va duce către succes pentru că este un mod de a-ţi mobiliza şi motiva profund subconştientul să lucreze în sensul obiectivului pe care îl ai în minte şi să furnizeze totodată energia necesară.
Vorbeşte cu ţine însuţi
Subconştientul tău îţi ascultă întotdeauna cuvintele, îţi priveşte imaginaţia şi îţi simte simţirile. De asemenea, îţi prezintă întotdeauna idei, imagini şi simţiri pentru a lua deciziile conştiente şi pentru a şti ce să faci cu ele. Adesea aceste impresii sunt stimulate de evenimente din exterior şi nu fac în mod necesar parte din gândirea ta obişnuită. Oricare ar fi reacţia ta conştientă la aceste exprimări ale subconştientului, el (subconştientul tău) ia asta ca pe un ordin direct. Fără îndoială, va supune constant atenţiei tale lucruri asupra cărora să poţi judeca, fie că ştii sau nu ce se întâmplă.
Subconştientul doreşte şi are nevoie de ordine. Dacă nu le are din partea ta, el le va prelua din exterior: de la părinţii tăi, de la profesori, prieteni, colegi, de la conducătorii guvernamentali sau religioşi.
Dacă nu îţi conduci tu subconştientul, atunci altcineva, în mod categoric, o va face.
Ultimul pas în stăpânirea lui ku – aceea parte ascunsă a sinelui tău – este să dai ordine conştiente pentru tot ceea ce subconştientul face şi să îţi asumi întreaga responsabilitate a orientării sale. Evident asta nu înseamnă nicidecum să încerci să controlezi tot ce face. Deci nu vei urmări să preiei controlul asupra tuturor funcţiilor fiziologice vitale ale organismului tău cum ar fi digestia sau pulsul, etc. Dar poţi să intervii când este necesar şi mai ales în cazul perturbării lor spunând-i subconştientului ce să facă, chiar dacă deja face, pentru a-l determina să facă mai bine.
O tehnică simplă şi foarte eficientă este să începi fiecare zi vorbind cu subconştientul tău ca şi cum ai vorbi cu cineva care este pregătit şi abia aşteaptă să primească ordinele, directivele şi instrucţiunile tale.
Acest lucru se poate face evident în linişte, concentrat ca şi cum ai vorbi „mental” cu el. De multe ori, poţi întâmpina entuziasm în ceea ce priveşte anumite lucruri, sau o rezistenţă indiscutabilă faţă de altele. Dar trebuie să fii perseverent în a-i da ordinele precise până când obţii rezultate. Într-un fel, subconştientul este asemenea birocraţiei care s-a obişnuit cu o anumită rutină care uneori poate, când e „stimulată” (altfel nu), să fie eficientă şi efectivă. Urmând această analogie, tu, ca minte conştientă, eşti asemenea unui director nou angajat al acestei birocraţii, care intenţionează să schimbe vechile politici şi proceduri. Vei obţine cooperare în zonele unde beneficiile „angajaţilor” sunt evidente şi rezistenţă acolo unde beneficiile nu sunt aşa de evidente sau nu par mai bune decât cele obţinute în vechile condiţii. Chiar şi cooperarea ar putea dura numai dacă birocraţia este convinsă că eşti sincer şi dacă tu continui noua politică până când această devine rutină în acele structuri, fiind deci complet asimilată.
Pentru a îndeplini acest rol de dirijare şi orientare a propriului subconştient, îţi sugerez să foloseşti o metodă dezvoltată de Dr. Frederick Eikerenkoetter. În loc să vorbeşti cu subconştientul tău considerându-l o singură entitate, vorbeşte gândurilor, minţii, simţămintelor şi trupului într-o manieră asemănătoare, după cum urmează:
„Gânduri, ascultaţi! Vreau să încetaţi să mai fiţi aşa de răzleţe şi să încetaţi să mai pierdeţi timpul şi energia cu temeri, îndoieli şi vechi amintiri care nu ne fac nici un bine. De acum înainte, minte a mea, te rog să generezi numai gânduri bune, pozitive şi iubitoare. Gândeşte-te la lucruri frumoase, la ţintele şi planurile noastre, la cum să îi ajutăm pe ceilalţi şi la cum să fim noi mai buni. Minte, gândeşte numai gânduri bune! Dacă vin şi alt fel de gânduri, uită-te la ele, da-le un şut şi întoarce-te la gândurile bune.
Sentimente! Ascultaţi la mine! Vreau să încetaţi să mai staţi în frică şi nelinişte, copleşite de vechi răni şi invidie, furie, resentimente, vină, gelozie şi multe lucruri din acestea. Dacă vreunul dintre acestea apare, simţiţi-l puţin, apoi lăsaţi-l să pălească şi înlocuiţi-l cu un sentiment bun. Vreau să existe de acum înainte numai sentimente bune, fericite, încrezătoare, generatoare de iubire şi orientate către succes în tot ceea ce întreprind.
Trupule, ascultă-mă! Eşti un trup minunat şi faci tot felul de lucruri bune: pompezi sângele şi înlocuieşti celulele fără ca măcar să îţi spun eu să faci aceasta. Dar de acum vreau să faci totul şi mai bine. Vreau să fii mai înzestrat cu putere, mai graţios în tot ceea ce faci, mai capabil în a folosi hrana şi aerul mai eficient decât o faci deja şi să încetezi să mai faci lucruri care răpesc din putere, energie şi sănătate. Şi trupule, vreau să te relaxezi mai mult, să simţi mai multă plăcere, să te bucuri mai mult de viaţă şi să dăruieşti mai multă plăcere şi bucurie celorlalţi.
Mulţumesc vouă, Gânduri, mulţumesc vouă, Sentimente, mulţumesc ţie, Trupule, mulţumesc Ţie, Doamne care permanent eşti şi te manifeşti în fiinţă mea.”
„Stăpânul conştiinţei – cunoaşterea de sine în tradiţia Huna” , de Serge Kahili King.
-sursa-http://uniuneaspirituala.blogspot.ro/2016/01/amplificarea-energiei.html- 

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

28 mar. 2017

Mintea care nu se grăbește...

Presiunea este contagioasă, dar la fel este şi bunăvoinţa. Doar o singură persoană care încetineşte ritmul, o singură persoană care nu-i pune pe ceilalţi sub tensiune, îi ajută şi pe alţii să se relaxeze.
Ca să-l parafrazez pe Buddha, învăţăm să facem asta făcând-o. Învăţăm să încetinim, încetinind. Acest capitol îţi va arăta câteva modalităţi de a începe – moduri pe care le-am învăţat în zilele de început ale carierei mele de universitar. Sugestiile care urmează nu sunt soluţii atotcuprinzătoare. Ele sunt îndemânări şi cresc prin practică. Cu cât le aplici mai mult, cu atât mai multe oportunităţi vei găsi ca să le aplici mai departe.
1. Acordă-ţi mai mult timp
Cel mai uşor mod de a găsi mai mult timp este atât de simplu încât adesea îl trecem cu vederea: trezirea devreme.
Aceasta înseamnă mult mai mult decât să câştigi o oră sau două în plus. Ritmul pe care-l ai dimineaţa se imprimă pentru tot restul zilei. Dacă te trezeşti devreme şi eşti calm, lipsit de grabă, este mult mai uşor să rezişti grabei de mai târziu, pe măsură ce presiunea zilei se măreşte.
Acest pas simplu are efecte profunde. În ritmurile naturale ale vieţii este o perioadă în care, la îngemănarea nopţii cu ziua, în refluxul şi fluxul dintre activitate şi odihnă, mintea se calmează. Dacă porneşti cu o perioadă de timp liniştită dimineaţa devreme, asta îţi ordonează toate activităţile într-o perspectivă mai liniştită care va persista întreaga zi.
Apoi, dacă este posibil, fă-ţi timp pentru un mic dejun cu familia sau cu prietenii înainte de a pleca la serviciu. Dacă locuieşti singur, ajută fie şi numai să stai jos să serveşti un mic dejun hrănitor – nu mânca niciodată în picioare! – şi savurează-l fără grabă. Toate acestea stabilesc ritmul pe care îl vei avea tot restul zilei şi, în timp, poate deveni un obicei pentru tot restul vieţii.
În acelaşi mod, mergi la lucru un pic mai devreme, la timp ca să stai de vorbă cu colegii, la timp pentru câteva minute de reflecţie în vreme ce stabileşti priorităţile de lucru ale zilei. Aceştia sunt paşi simpli, dar pot face minuni în a încetini ritmul minţii, nu numai pentru tine, ci şi pentru cei din jur.
La Universitatea din Minnesota, acolo unde am ajuns prima dată trimis de programul Fulbright, obişnuiam să merg la o cafenea pe la şapte şi jumătate, când deschideau; luam loc şi mă delectam cu micul dejun. Pe la opt fără zece uşile se deschideau brusc şi studenţii năvăleau cu sutele, aşezându-se repede la coada cafenelei. Stăteau foarte puţin la masă, înfulecau mâncarea şi în zece minute plecau cu toţii la cursurile de la ora opt. N-am încetat niciodată să fiu uluit de toate acestea.
Până la urmă, într-o dimineaţă am oprit un student pe care-l cunoşteam, şi l-am întrebat:
– Spune-mi, de ce vii la masă la opt fără zece?
Era de-a dreptul jenat de simplitatea întrebării.
– Pentru că, încerca el să explice, mă trezesc la opt fără un sfert.
Când începem ziua cu doar câteva minute pentru micul dejun, toată ziua aceea vom fi într-o continuă grabă.
2. Nu-ţi aglomera ziua
Dorinţa de a înghesui cât mai multe într-o secvenţă fixă de timp este ceva foarte răspândit, iar tehnologia nu face decât să sporească presiunea. La serviciu şi acasă toţi vor să fim la curent cu ultimele informaţii, iar mass-media ne acaparează fără să vrem. Cunosc oameni care se simt datori să citească ziarele. La urma urmei, trebuie să fie ceva important acolo. Chiar trebuie să ştim ce se întâmplă…
Adesea ne descurcăm cu asta încercând să trecem în revistă tot ce ne pică în mână. Este oare o cursă, la fel ca şi multe altele din viaţa noastră? Dar oare vrem să luăm parte la ea? Când deja ne simţim jefuiţi de timp, încă mai vrem să mai pierdem vremea cu activităţi care doar aduc un plus de zgomot şi de încordare minţii?
Pentru a slăbi încordarea, pur şi simplu trebuie să încercăm să facem tot ceea ce este posibil. Este important să ne dăm seama că nu putem citi tot, că nu putem fi la curent cu tot ce apare în fiecare secundă, că nu putem cuprinde aşa-zisa informaţie care ne este oferită zilnic. Trebuie să facem alegeri, ceea ce presupune o minte odihnită.
Fă alegeri înţelepte în legătură cu lecturile tale. Citeşte numai ceea ce este necesar sau ceea ce merită. Şi apoi acordă-ţi timp pentru a citi cu atenţie.
Mi-a plăcut întotdeauna să citesc. Am crescut apreciind citatul din Carlyle: „O carte bună este cea mai pură esenţă a sufletului omenesc.” Chiar şi ca student am căutat ceva care să merite citit şi am citit încet, foarte atent, în aşa fel încât să pătrund tot sensul pe care autorul îl picurase acolo. Nici azi nu-mi place să am muzică de fundal sau ceaşca de cafea lângă mine. Şi când ajung la finalul unui capitol sau al unei secţiuni, închid cartea şi mă gândesc la ceea ce am citit. Mai degrabă citesc o carte bună, cu concentrare şi înţelegere, decât să răsfoiesc o listă de best-seller-uri care nu vor avea nici un efect asupra vieţii mele, sau asupra înţelegerii vieţii. O carte citită pe îndelete şi asupra căreia meditezi valorează cât o sută de cărţi răsfoite şi din care nu ţi-a rămas nimic. Încercarea de a citi tot ce ne pică în mână este un alt aspect al faptului că încercăm să facem tot. Cu televizorul, echivalentul este surfingul pe canale. Odată ce ne-am lămurit că nu avem la ce să ne uităm, de ce nu închidem? Tot comutând pe cincizeci sau mai multe canale, nu facem decât să dividem atenţia şi mai mult, şi când nu putem să facem mintea să încetinească destul pentru a fi concentraţi la ceva, cum credem că ne mai putem bucura de vreun lucru? Cum putem face vreo treabă ca lumea, oricare ar fi aceea?
Pentru că vieţile noastre au un ritm atât de rapid, acordăm câte puţină atenţie lucrurilor. O minte cu adevărat creativă poate fi mult timp atentă. Când un mare pictor, muzician sau om de ştiinţă se apleacă asupra unui subiect, rămâne acolo nu doar câteva minute, ci ore, zile sau chiar ani, aprofundându-l tot mai mult.
Nu doar cu noi înşine încercăm să stoarcem orice picătură de energie. Facem aşa şi cu vieţile acelora pe care îi iubim. Mulţi părinţi pe care îi cunosc petrec ore întregi zilnic dădăcind copiii cu activităţile de după şcoală. Sunt cu totul de acord să oferi copiilor oportunităţi, dar chiar şi aici e nevoie să fii selectiv, poate că mai ales aici, deoarece copiii nu au control asupra propriului lor timp. Timpul lor se află în mâinile noastre.
Părinţii de azi cred că progeniturile lor sunt frustrate dacă nu au diferite activităţi. Dar lucrul acesta nu este în realitate chiar aşa. Copiii sunt frustraţi dacă nu beneficiază de dragostea şi atenţia părintească, ei sunt frustraţi dacă nu au mâncare şi aer curat, o educaţie bună şi timp pentru joacă, dar chiar nu au nimic de pierdut dacă nu merg la întrunirea Cercetaşilor, apoi la ora de fotbal, după care nu aleargă la lecţia de pian şi apoi la aceea de karate. Copiii au nevoie de protecţie împotriva acestui stres chiar mai mult decât părinţii. Când le umplem zilele în halul acesta, tot ceea ce îi învăţăm este să se grăbească, să se grăbească, să se grăbească, aşa cum facem noi.
3. Întreabă-te ce este important
Cu multă vreme în urmă, când am început să văd beneficiile meditaţiei, am vrut să mă asigur că îmi făceam timp pentru ea în fiecare zi. Dar nu ştiam cum voi reuşi. Aveam un orar extrem de încărcat, cu îndatoriri de dimineaţa până seara. Ţineam la toate, dar eram hotărât să fac din meditaţie o prioritate de prim rang. Aşa că m-am aşezat şi am scris o listă cu toate lucrurile pe care mă simţeam dator să le fac. Apoi am luat un creion roşu şi am tăiat cu o linie tot ceea ce nu era neapărat necesar sau bun. Unele rezultate m-au surprins. Am descoperit că eram implicat în activităţi de care nu puteam spune că beneficia cineva, şi nici eu însumi. Pur şi simplu mă obişnuisem să le fac. Când am privit încă o dată la ceea ce rămăsese, am constatat că îmi eliberasem câteva ore pe săptămână.
Acest exerciţiu cu creionul roşu poate să pară dureros, dar foarte repede vei constata că este eliberator, vei constata că ai mai mult timp pentru ceea ce consideri că este important, mai mult timp pentru familie şi prieteni, mai mult timp pentru tot ceea ce merită în viaţă.
Fireşte, lista reflectă priorităţile tale, nu ale altcuiva, nimeni nu se uită peste umăr la ceea ce tai când te hotărăşti să foloseşti creionul roşu. Şi bineînţeles că lista nu este permanentă.
Din când în când repetă exerciţiul, mai fă o listă, şi mai pune la index unele activităţi, pentru că priorităţile sunt altele între timp.
Unul dintre cele mai importante lucruri în legătură cu acest fel de revizuire este că recunoşti faţă de tine însuţi că nu poţi să le faci pe toate. Odată ce conştientizezi aceasta, poţi începe să te întrebi: „Ce vreau? Ce este important?”. Când totul s-a spus şi s-a făcut, dacă nu faci această listă pentru tine însuţi, presiunea vieţii cotidiene o va face în locul tău.
După ce ai scris lista, testează-ţi hotărârea timp de câteva săptămâni. Adesea vei constata că şi tu şi lumea puteţi rezista şi fără activităţile pe care le-ai crezut esenţiale, şi că ai timp liber pe care îl poţi folosi aşa cum vrei.
Când am făcut asta prima dată, am constatat cu surprindere că doar puţine lucruri pe care le făceam erau cu adevărat valoroase. Nu m-am aşteptat niciodată la aşa ceva. Când m-am lăsat de aceste activităţi, am avut impresia că oamenilor le va fi dor de mine. Chiar mă întrebam ce voi face când oamenii mă vor întreba de ce nu revin. Dar am fost mai curând jenat să descopăr că nimeni nu-mi observase lipsa. Nimeni nu mă întreba măcar „Unde ai fost?”. A fost o lecţie foarte sănătoasă.
4. Fă-ţi timp pentru relaţii
Relaţiile personale sunt adesea prima cauză a ritmului grăbit al vieţii.
„Fă-ţi timp pentru relaţii” poate să sune ca un sfat ciudat. Tocmai am sugerat cum să-ţi faci mai mult timp şi acum vin şi spun să daţi acest timp altora. Este adevărat că relaţiile cer timp, uneori destul de mult chiar. Dar este un timp bine petrecut. Gândeşte-te la exemplul meselor. Pe măsură ce ritmul vieţii a crescut, mulţi dintre noi ne-am dezobişnuit să stăm împreună cu familia sau prietenii la masă. Adesea mâncăm singuri, grăbiţi, în picioare, alergând pe stradă, sau la volan. Cunosc oameni despre care cu greu se poate spune că iau o masă; ei se alimentează doar, ori bagă în ei nişte snacks-uri. Acesta nu este numai rezultatul grabei, ci o şi sporeşte. Putem încetini ritmul prin a ne face timp să găsim un prieten sau doi şi să creăm o oază mică în timpul zilei în care să anulăm presiunea din jurul nostru, să ne bucurăm de compania unor oameni.
Mâncatul în comun încă mai este considerat sacru în multe culturi. Aceste legături simple joacă un anumit rol în a ţine o societate la un loc. Aşa că, chiar dacă locuieşti singur, aranjează să iei masa regulat cu prietenii sau cu familia. Cunosc oameni care locuiesc singuri pentru că aşa au ales, dar care menţin cu grijă relaţiile personale prin întâlniri cu prietenii şi bucurându-se împreună de pregătirea mesei şi de degustarea ei. Când faci asta nu obţii doar elemente nutritive, ci şi o companie dragă pe care o împărtăşesc toţi cei de la masă.
Relaţiile personale, fireşte, nu numai că iau timp, dar iau timp preţios. Aceasta este în mod deosebit adevărat la copii, când ceea ce contează nu este doar numărul de ore petrecut, ci şi atenţia pe care o dăm, iubirea pe care o arătăm, până acolo încât intrăm în lumea copilului în loc să-l tragem pe el într-a noastră. Orarele sunt foarte bune la birou, dar copiii au un alt simţ al timpului, mai natural. Ei nu au habar de întruniri sau de spaţiul de parcare, de viaţa în ritm alert şi noi nu putem să-i facem să înţeleagă toate acestea. Tot ceea ce facem este să-i grăbim.
Noi, adulţii, putem învăţa să încetinim ritmul îndeajuns de mult ca să intrăm în lumea lor; dar nu este treaba lor să accelereze ritmul şi să se alăture lumii noastre. Unde este graba? Ce perioadă a vieţii este mai preţioasă decât copilăria? Dacă înţelegem valoarea ei, ne vom ocupa de încetinirea ritmului copilăriei în loc să-i zorim pe copii să iasă din lumea lor. Timpul petrecut cu copiii noştri când sunt mici va fi mai bine răsplătit când vor ajunge adolescenţi.
5. Fă-ţi timp pentru reflecţie
A-ţi face timp să te gândeşti, din când în când, nu numai că face parte din încetinirea ritmului, ci este şi una dintre recompense. Şi pentru că adaugă eficienţă oricărui domeniu de viaţă, este un mod foarte bun de a folosi timpul.
Desigur, sunt situaţii când este necesară o acţiune imediată, când nu este timp de gândire. Dar asemenea situaţii sunt rare şi cel mai bun mod de a fi pregătit pentru ele este să înveţi să rămâi calm şi să te gândeşti, atunci când circumstanţele sunt de aşa natură încât ar trebui să te grăbeşti.
Această abilitate este aplicabilă peste tot. Pot da un singur exemplu de la mine de la universitate, unde examenele finale sunt susţinute contra cronometru. Aceasta în mod natural îi pune pe studenţi sub o mare tensiune, iar majoritatea dintre ei vor începe să scrie imediat ce au primit foaia de examen. Însă mereu mai rămân câţiva care se vor opri să studieze eseurile, vor alege pe acelea la care ştiu să răspundă cel mai bine şi îşi vor planifica timpul; abia după aceea vor începe să scrie. Şi, în general, rezolvă bine cerinţele, adesea mai bine decât un student strălucitor care s-a repezit să scrie fără să se gândească.
Indiferent că este vorba despre un examen, un raport la serviciu sau chiar un răspuns la o scrisoare, întotdeauna e bine să te opreşti să reflectezi asupra a ceea ce trebuie spus. Avem nevoie să ne amintim mereu să ne facem timp de reflecţie, de observaţie, de gândire originală.
6. Nu te lăsa purtat de grabă
Adesea, după ce mă aud vorbind despre încetinirea ritmului, oamenii vin şi-mi spun:
– Ceea se spui sună bine, dar nu-mi cunoşti situaţia de la serviciu. Chiar trebuie să mă grăbesc.
Cerinţele de serviciu pot să fie variate, totuşi, un tehnician medical de la urgenţă care lucra pe ambulanţă mi-a spus că este posibil să rezişti încordării chiar şi în mijlocul celor mai severe condiţii. De fapt, spunea el, asta i se întâmpla când era necesar să-şi păstreze mintea limpede, concentrată şi judecata la rece. În asemenea situaţii, mâinile şi creierul unui paramedic, ale unei sore medicale sau ale unui pompier sunt foarte bine antrenate. Ei ştiu ce au de făcut şi îşi îndeplinesc cu brio sarcinile. O minte grăbită nu face decât să pună beţe în roate. (În capitolele următoare voi prezenta câteva tehnici eficiente de a rămâne calm şi concentrat atunci când oamenii din jur încearcă să te zorească.)
În al doilea rând, dacă reflectăm un pic, este posibil să evităm multe situaţii în care ştim că vom fi presaţi să ne grăbim. Dacă ne gândim la viaţa noastră de acasă şi de la serviciu, s-ar putea să vedem că un număr surprinzător de mare de astfel de situaţii pot fi evitate. Dacă nu le putem evita, e bine ca ele să fie măcar prevenite. Totodată s-ar putea să găsim moduri de a scăpa dintr-o situaţie dificilă în care credeam că nu avem de ales.
Graba este o parte a culturii noastre; cu cât vei căuta mai mult, cu atât vei vedea mai multe exemple. Priviţi ce mult timp avem la semafoare ca să traversăm o stradă aglomerată. Prima dată când m-am confruntat cu acest fenomen, am aşteptat cuminte pe trotuar până când a apărut indicatorul „Mergi!”, şi abia după aceea am părăsit trotuarul. Când am ajuns la jumătatea drumului, deodată s-a schimbat cu indicatorul „Aşteaptă!” şi am vrut să obiectez „dar încă nu am apucat să traversez! Dacă vrei să mă opresc pe strada asta aglomerată, nu cred că voi mai ajunge acasă întreg.”
Văd oameni grăbiţi să traverseze înainte de a se schimba culoarea semaforului, târând şi copii mici după ei. Îmi amintesc de un bătrân care ţinea o mână ridicată în timp ce încerca să se grăbească, ca şi cum ar fi implorat maşinile să nu treacă peste el. Îmi imaginez ziua în care indicatorul va spune „Aşteaptă!” şi apoi, mult mai cinstit, „Fugi!”, iar noi îl vom asculta, alergând cu credinţa de nestrămutat că este bine să ne grăbim.
7. Măreşte-ţi răbdarea
Răbdarea este una din virtuţile nelăudate ale vieţii. Când oamenii scriu despre iubire, folosesc majuscule, italice, litere caligrafiate; toată lumea pune covorul roşu la picioarele iubirii. Dar când vine vorba despre răbdare, cui îi pasă? Nimeni nu scrie poeme despre răbdare. Nu sunt cântece celebre despre ea. Dacă este cumva rostit acest cuvânt, este numai pentru că are trei silabe şi un anume ritm.
Este nedrept, pentru că răbdarea este chiar esenţa iubirii. Eu, unul, nu cred că există în viaţă altceva mai valoros. Răbdarea este cea mai bună protecţie pe care o cunosc, împotriva a tot felul de probleme fizice şi emoţionale, şi este absolut esenţială în a învăţa să încetineşti ritmul.
Foarte puţini oameni s-au născut răbdători, dar toată lumea poate să înveţe să-şi sporească răbdarea. La fel ca şi cu încetinirea, tot ceea ce trebuie să facem este să avem răbdare ori de câte ori viaţa ne provoacă. Şi avem multe, multe ocazii de a practica, în fiecare zi.
Chestiunea nu implică o pânză gigantică de cusut mărunţel. Arta mogulilor1, una dintre cele mai strălucitoare realizări din India, adesea este reprezentată în miniaturi. Artistul s-a concentrat pe suprafeţe foarte mici şi a lucrat cu atât de multă migală şi precizie încât trebuie să te uiţi foarte atent ca să vezi iubirea şi munca de care a fost nevoie pentru o piesă.
Viaţa este ca şi arta miniaturilor: pânza de canafas este atât de mică, iar îndemânarea cerută atât de mare, încât e uşor să treci cu vederea potenţialul artistic şi sentimental.
Într-o duminică frumoasă şi răcoroasă, la scurtă vreme după ce mama şi nepoatele mele au sosit din India, Christine şi cu mine le-am scos în oraş la o îngheţată. M-am aşezat pe bancheta din spate a Volkswagenului nostru, între Meera şi Geetha. Ele au sporovăit bucuroase toată ziua, fără încetare, întrebându-mă tot felul de lucruri. Tot încercam să ţin minte ceva ce noi, maturii, mai uităm: că fiecare copil are un punct de vedere. Copiii au propriul lor mod de a privi viaţa, ceea ce îi face să pună întrebări, şi pentru ei, lucruri precum de ce Texaco şi Mexico se pronunţă diferit2 din moment ce rimează, sunt de importanţă vitală.
Când am ajuns în oraş, a trebuit să mergem pe jos încet, din cauză că mama mea avea aproape 80 de ani. Fetele totuşi voiau să alerge şi voiau ca eu să alerg împreună cu ele. Nu le-am spus că „nu e potrivit ca un profesor cunoscut să se prostească alergând; că asta îi ştirbeşte din reputaţie”, ci am luat-o la goană odată cu ele. Am crezut că voi fi apreciat pentru asta, dar micuţa Geetha a obiectat:
– Nu ai voie să calci pe linii.
Nici un „mulţumesc”, nici un „bravo”; a trebuit s-o iau de la capăt.
Geetha tocmai învăţase să citească aşa că, atunci când am intrat în cofetărie, a făcut ochii mari şi a spus:
– Astea sunt toate aromele de aici?
– Cred că sunt peste o sută, am protestat eu.
Apoi a încercat să citească denumirile câtorva, după care m-a întrebat:
– Ce înseamnă cuvântul ăla lung pe care eu nu ştiu să-l citesc?
– Fistic, i-am spus.
Şi aşa, ea a luat o porţie dublă de fistic, iar Meera de zahăr ars. Şi-au văzut de conurile de îngheţată tot drumul înapoi. Stăteam iar pe bancheta din spate între ele şi, din când în când, făceau schimb de îngheţate, peste poala mea. Primul meu impuls a fost să le spun „Să nu daţi pe mine!”. Apoi mi-am amintit că din punctul lor de vedere, îngheţata era mult mai importantă decât hainele mele. Am ajuns acasă fără nici un incident, cu fetele şi mama mea râzând fericite după o zi perfectă.
Învăţăm ce este răbdarea practicând-o, spune Buddha. Ce modalitate mai bună poate exista decât să-ţi petreci timpul cu nişte copii, în ritmul lor şi privind viaţa prin ochii lor?
8. Încetineşte ritmul minţii
Aceasta este adevărata problemă a încetinirii ritmului minţii: dezvoltarea unei minţi care să nu se grăbească.
În India am avut privilegiul să întâlnesc un profesor sufit1 al cărui nume este astăzi faimos în toată lumea: Meher Baba. Cheia mesajului său a fost exprimată în cuvinte simple, memorabile: „O minte care se grăbeşte este bolnavă. O minte înceată este un sunet. O minte care s-a oprit este divină.”
Această afirmaţie, în aparenţă demodată pentru lumea modernă, nu numai că este foarte înţeleaptă, ci şi foarte practică. Pentru a o face inteligibilă, mi-ar plăcea să compar mintea cu ceva binecunoscut: televizorul.
Imaginează-ţi mintea ca pe un fel de televizor în care gândurile sunt canalele TV. În acest caz, telecomanda nu e la tine, mintea schimbă canalele de una singură. Când un gând reuşeşte să-ţi reţină atenţia, mintea este setată pe un spectacol anume. Dar când începi să ai viteză, mintea goneşte prin secvenţe de o secundă, ca un clip video de muzică rock.
Gândurile distructive precum teama şi furia tind să fie mai rapide. Dacă ai putea să vezi mintea când este prinsă în asemenea gânduri, ai vedea gândurile învălmăşindu-se unele peste altele atât de repede încât nu prea mai ştim la ce ne gândim de fapt.
De aceea furia are un efect atât de dramatic asupra corpului omenesc. Data viitoare când te mai înfurii, controlează-ţi semnele vitale; vei observa că respiraţia se ia la întrecere cu inima. Respiraţia, tot mai repede, inima, şi ea, tot mai repede; hormonii stresului sunt de-a dreptul pompaţi în organism pentru a te pregăti pentru luptă sau pentru fugă. Când văd pe cineva furios, văd a mia parte dintr-un atac de cord. Nici o cantitate de hrană şi nici un fel de exerciţiu nu ne pot proteja împotriva ravagiilor unei minţi dezlănţuite.
Cu cât încetinim mai mult procesul de gândire, cu atât avem mai mult control asupra vieţilor noastre. De aceea Meher Baba spunea că o minte înceată este ca un sunet. Când mintea încetează să se mai ia la întrecere, ea este în mod natural concentrată şi nu distrasă, este în mod natural amabilă şi nu nesimţită, în mod natural iubitoare şi nu egoistă. Aceasta este pur şi simplu dinamica minţii.
Oamenii care nu se lasă provocaţi cu uşurinţă, chiar dacă au motive de provocare, nu-şi „ies din pepeni”. Este greu să-i superi, greu să le accelerezi mintea. Ei pot fi calmi în mijlocul încordării, pot rămâne sensibili la nevoile celorlalţi, văd limpede şi acţionează cu hotărâre. Pe timp de criză – de la o urgenţă minoră la birou până la un cutremur de pământ – asemenea oameni ajută pe oricine altcineva să rămână cu mintea limpede. Ei se protejează atât pe ei înşişi de pericol, dar şi pe alţii.
Buddha numeşte aceasta „trăire conştientă”. Este un mod de viaţă. Încetinirea ritmului minţii nu este scopul, ci mijlocul de a ajunge la un sfârşit. Ţelul este să trăieşti liber, liber de presiunea grabei, liber de a distrage mintea, ceea ce ne fragmentează timpul, creativitatea şi iubirea. Până la urmă, înseamnă să trăieşti la cel mai profund nivel de conştienţă.
O minte liniştită oferă capacitatea de a face alegeri înţelepte în fiecare zi, alegeri despre cum să ne folosim timpul, despre cum să ne valorificăm resursele şi iubirea. Nu vorbesc doar despre cum să eviţi cursa şobolanului, ci despre o viaţă plină de o frumuseţe elevată, o viaţă care aproape că a dispărut din civilizaţia modernă, dar care poate fi la îndemâna oricui.
Cu aceasta, cred eu, facem mai mult decât să ne ridicăm nivelul personal de viaţă. Începem să ne refacem civilizaţia. Putem începe să transformăm această junglă globală într-un habitat cu adevărat global, unde copiii noştri îşi vor aminti în mod natural de nevoile tuturor copiilor de pe faţa pământului. Acesta este destinul nostru. Acesta este scopul pentru care ne-am născut şi pe care l-am căutat toată viaţa, indiferent ce altceva am căutat.
-Extras din lucrarea „Linistea timpului” de Eknath Easwaran, ed. Kamala.-
-sursa- https://detoatepentrutotisimaimult.blog/2015/08/04/mintea-care-nu-se-grabeste/
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

27 mar. 2017

Cele 10 Personalităţi PSIHOTOXICE care ne îngreunează călătoria prin viaţă...

Aceste personalităţi toxice ascunse în propria persoană sunt toxice pentru relaţiile noastre, pentru visele noastre, pentru fericirea noastră, pentru amplul ansamblu de evenimente şi trăiri numit viaţă!
Prima personalitate toxică – NEGATIVISTUL
Nu putem niciodată să dăm greş în viaţă sau în dragoste, ci doar să obţinem nişte rezultate a căror interpretare stă doar în mâinile noastre. Gândirea pozitivă este abilitatea de a ne simţi negativi, însă de a ne păstra speranţa pentru a merge mai departe. Putem oricând să privim situaţiile prin care trecem în viaţă cu o minte deschisă şi o gândire pozitivă. În loc să ne spunem “Ce a fost în capul meu”, putem să ne întrebăm “Ce am avut de învăţat?”
A doua personalitate toxică – OBSESIVUL
Cel mai greu lucru în viaţă este să învăţăm să ne desprindem de trecut, de o pierdere emoţională sau de zona noastră de confort. Schimbarea nu este niciodată uşoară însă, de cele mai multe ori, alegerea benefică pentru noi este să ne eliberăm emoţional de situaţiile/ oamenii/ lucrurile care la un moment dat în viaţă au însemnat totul pentru noi. Numai aşa vom trece peste durerea provocată de rănile trecutului.
A treia personalitate toxică – COMPETITORUL INVIDIOS
Nu trebuie să fim invidioşi pe ceilalţi. Nu trebuie să ne comparăm propria călătorie prin viaţă cu a celorlalţi. Suntem în competitie cu o singură persoană, iar aceea suntem noi înşine. Dacă dorim să ne măsurăm progresul nostru în viaţă, să ne comparăm cu persoana ce eram ieri, acum o săptămâna, anul trecut…
A patra personalitate toxică – MASCA
Indiferent de vârstă, sex, rasă ori naţionalitate, sub aspectul nostru exterior, cu toţii suntem fiinţe bune şi frumoase. Fiecare dintre noi este o creaţie unică ce străluceşte şi are propriul destin, propriul drum de parcurs în viaţă. Să nu ne schimbăm, să ne celebrăm personalitatea, să fim cine suntem cu adevărat în interiorul nostru şi ceilalţi ne vor aprecia la adevărata valoare!
A cincea personalitate toxică – JUDECĂTORUL SUPERFICIAL
Să nu judecăm o persoana după aparenţe! De multe ori, ceea ce vedem, este doar ceea ce ea alege să ne arate în funcţie de un anumit context sau de starea sa interioara (durere, mâhnire). Din păcate, când altcineva încearcă să ne rănească, o face doar pentru că el/ea se simte rănit/a, iar atunci are nevoie de ajutor, nu de ura noastră..
A şasea personalitate toxică – CORPUL OCUPAT
Există momente când este benefic pentru propria persoană să stăm singuri, să ne gândim la soluţii pentru drumul nostru în viaţă şi să ne relaxăm în intimitatea căminului. Atunci când ne simţim bine cu noi înşine în singurătate, devenim conştienţi de propria personalitate, de calităţile noastre, dar şi de punctele slabe.
A şaptea personalitate toxică – PERFECŢIONISTUL
Ca şi fiinţe umane, suntem într-o căutare constantă a perfecţiunii. O urmărim atunci când ne căutăm casa perfectă, partenerul perfect, viaţa perfectă. Bineînţeles, problema este că nu vom fi niciodată mulţumiţi deoarece viaţa este o călătorie continuă, ea reprezintă evoluţie şi schimbare. Ce astăzi ni se pare perfect, mâine nu va mai fi perfect. Totuşi, cu răbdare şi o minte deschisă, prietenul imperfect se va transforma în umărul nostru de sprijin, locul de muncă va deveni cariera, iar persoana iubită, la fel de imperfectă ca toţi ceilalţi prezenţi în viaţa noastră, va deveni companionul nostru mereu pregătit să ne susţină emoţional. Nu avem nevoie de perfecţiune, pentru că prin ea viaţa ar deveni monotonă.
A opta personalitate toxică – INFIDELUL
Infidelitatea este o alegere, nu o greşeală şi cu atât mai puţin o scuză. Să nu facem lucruri imorale doar pentru că situaţiile ne permit. Să nu înşelăm pe nimeni pentru nimic. Să fim sinceri cu noi înşine şi cu ceilalţi, să facem întotdeauna ceea ce este corect. Integritatea este esenţa succesului în viaţă şi relaţii.
A noua personalitate toxică – VICTIMA
Să încetăm să mai oferim oportunităţi în viaţa persoanelor care ne fac să ne simţim inferiori şi ne dezamăgesc imediat în momentul în care contextul le este convenabil. Trebuie să alungăm din viaţa noastră oamenii nepotriviţi, să luăm atitudine pentru noi înşine şi să ne construim viaţa la care am visat.
A zecea personalitate toxică – CEL CE AMÂNĂ
Important în viaţă nu este să vedem întreaga imagine de ansamblu, ci măcar o parte din ea. Iar atunci să avem curajul să facem primul pas spre stilul de viaţă pe care ni-l dorim. Apoi, în timp, cu fiecare pas ne vom apropia tot mai mult de visul nostru şi vom vedea din ce în ce mai clar tabloul complet pictat de propria noastră persoană


-sursa-CELE 7 REGULI DE VIAȚĂ ALE LUI PARACELSUS
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

25 mar. 2017

Semnificatia ezoterica a initialelor numelor noastre...

Fiecare dintre noi are un nume, care incepe cu cate o litera. Prima litera a unui nume le domina pe celelalte; odata rostita ea „coloreaza” toate celelalte litere care o urmeaza. Este adeseori numita „piatra de temelie”. Din ratiuni de simplitate o vom numi „initiala”. Initiala arata care este atitudinea dumneavoastra pragmatica, dar si felul in care, in forul dumneavoastra interior, reactionati la lumea in care traiti. Nu intotdeauna impulsurile acestei litere sunt ascultate si urmate, dar, cu toate acestea, ele influenteaza in mod subtil atat cifra numelui, cat si pe cea a prenumelui.
A – Litera A este o litera a hotararii si agresivitatii si isi impune opiniile in fata lumii intregi. Acest lucru este evident si in forma sa, inaltata pe verticala. „A” deschide calea conducatorului cu idei originale si planuri ambitioase si se caracterizeaza printr-o mare incredere in propriile forte. Indica o natura temperamentala, care prefera activitatea – sedentarismului.
B – Litera B este introvertita – cele doua parti ale sale se inchid, indicand timiditate ocazionala. Aceasta litera favorizeaza colaborarea si lucrul in echipa. Persoanele influentate de ea sunt firi sensibile, care prefera sa amelioreze situatia prezenta, decat sa initieze situatii noi. Cei guvernati de aceasta litera sunt mari iubitori de arta si de frumos, iar B faciliteaza manifestarea talentului muzical si munca de detaliu. Au nevoie de motivatii exterioare pentru a se putea mobiliza corespunzator.
C – Persoanele guvernate de litera C se pot exprima cu usurinta, sunt firi deschise si sociabile – remarcati forma literei, deschisa intr-o parte. Nativii guvernati de aceasta litera acorda atentie celorlalti si, la randul lor, se bucura de atentie. Este o litera creativa, cu o importanta doza de neastampar, si care se dezechilibreaza cu usurinta; nativii sai evolueaza cu dezinvoltura atunci cand se afla in public sunt firi iubitoare, ce simt nevoia sa isi exteriorizeze acest sentiment.
D – Litera D aduce vietii spirit practic, rabdare si eficienta. Cei guvernati de ea muncesc din greu pentru a obtine ceea ce isi doresc de la viata si trebuie sa evite sa devina prizonierii rutinei, deoarece sunt predispusi la aceasta din cauza formei sale inchise. Aceasta litera promoveaza o gandire traditionalista, iar nativii au capacitatea de a concepe planuri viabile, deoarece D ofera o perspective pragmatica asupra vietii.
E – Litera E incurajeaza o abordare versatila a vietii si adaptabilitatea. Nativii guvernati de ea sunt mereu fara astampar, mari amatori de calatorii, in cautatarea libertatii. E este o litera a popularitatii. Este deschisa la una dintre laturi, indica o inclinatie spre comunicare, dar liniile sale sunt drepte, ceea ce face ca modul sau de abordare a vietii sa fie foarte direct, fara sa ocoleasca subiectul vizat.Au o personalitate efervescenta si scanteietoare.
F – Aceasta litera creeaza in jurul ei dorinta de armonie si echilibru. Desi nu sunt intotdeauna atat de siguri pe ei pe cat par, si cu toate ca ignora uneori aspectele practice ale existentei, nativii guvernati de aceasta litera sunt firi prietenoase si creative, care isi folosesc adeseori vocea in mod artistic. Persoane responsabile, au nevoie de satisfacerea pornirilor creatoare si sunt atrase de artele interpretative.
G –  Aceasta litera are atat capacitatea de a comunica, cat si pe cea de a se retrage in sine. Adeseori cei guvernati de ea prefera singuratatea. Este o litera misterioasa cu un mare potential creator si care incurajeaza spiritualitatea. Cei influentati de ea muncesc din greu pentru lucrurile in care cred, dar pot fi si incapatanati.
H – este puternic din punct de vedere material. Nativilor sai le place sa urce scara succesului, de care si aminteste forma acestei litere. Cei guvernati de aceasta litera lucreaza in mod sistematic pentru a urma directia dorita si sunt extrem de inzestrati in chestiuni de ordin financiar. Firi independente, deseori in cautarea succesului social, acesti nativi sunt receptivi la nou si pe deplin constienti de nevoile lor spirituale.
I – I este motivat si independent, stie exact ce vrea si ii displace amestecul in problemele sale. Idealisti, total lipsiti de spirit practic, nativii acestei litere au o atitudine romantica in fata vietii si sunt in pericol de a deveni excesiv de teatrali. In general sunt firi impresionabile si sensibile, caci I favorizeaza dezvoltarea instinctelor umanitare.
J – Aceasta litera indica anumite calitati de conducator, dar nativii guvernati de ea nu sunt atat de siguri pe ei pe cat par si, uneori, au nevoie de sprijin. Remarcati forma curbata a bazei sale – litera J se poate legana dintr-o parte in cealalta. Nativii acestei litere au o constiinta de sine foarte puternica si prefera activitatea. Daca sunt prudenti, isi pot realiza ambitiile, dar adeseori sunt distrati.
K –  Numele care incepe cu aceasta litera se caracterizeaza prin inspiratie, gandire inspirata si prin darul de a-i inspira pe cei din jur. Nativii respectivi pot colabora cu ceilalti, dar adeseori idealismul lor devine o problema. Le place intotdeauna sa obtina ce este mai bun si este posibil sa pricinuiasca o atmosfera tensionata in jurul lor.
L – L exercita o atractie magnetica asupra celor din jur; este o litera afectuoasa si expresiva, care atrage publicul catre cei al caror nume incepe cu ea. Nativii acestei litere nu au o atitudine prea serioasa si prefera latura mai usoara a existentei. Devin critici atunci cand se lovesc de obstacole in drumul lor, dar sunt mai stabili si mai siguri pe sine decat par; au un real talent in a face planuri. Se simt in largul lor in public.
M – Nativii guvernati de litera M pot fi persoane extrem de practice, dar isi doresc cu patima sa aiba parte de dragoste si de emotii puternice, in viata M favorizeaza o serie intreaga de suisuri si coborasuri, iar nativii sai pot deveni irascibili, cu toate ca sunt extrem de hotarati, acesti indivizi sunt dispusi sa accepte compromisurile, dar numai in situatiile in care se vad amenintati sa piarda totul. Naturi conservatoare, traditionaliste, se concentreaza cu usurinta asupra problemelor pe care le au de rezolvat.
N – Nativii guvernati de litera N duc o viata plina de schimbari, in care placerea nu sunt defel neglijate. Persoane senzuale, care prefera sa fie in compania celorlalti, acesti nativi au tendinta sa exagereze atunci cand se afla in public. Litera N favorizeaza celebritatea si atingerea scopurilor propuse, cu conditia ca cei guvernati de ea sa fie disciplinati; din pacate, acestia au tendinta sa repete mereu aceleasi greseli.
O – „O” reprezinta cercul magic care isi contine propria esenta. Nativii ei sunt inclinati spre studiu si retin ceea ce acumuleaza. Aceasta litera este fasta din punct de vedere financiar, iar cei nascuti sub semnul ei sunt ambitiosi si foarte disciplinati, adaptandu-se cu usurinta schimbarilor din viata personala. Forma literei O, asemanatoare soarelui, atrage mereu atentia asupra sa.
P – Aceasta litera are o mare incarcatura intelectuala si favorizeaza o reflective profunda asupra multor aspecte ale existentei, in viata celor guvernati de ea pot intampla multe lucruri surprinzatoare si pot avea loc rasturnari neasteptate de situatii. P favorizeaza interesul pentru religie, metafizica sau stiinte oculte, iar nativilor sai le displace profund orice fel de amestec in problemele care ii privesc.
R – R este o litera a fortei, ce imbina atat instinctele caritabile, cat si nevoia de actiune si de realizari concrete, in trecut, R era numita „litera tunetului”. Nativii sai sunt increzatori in propriile forte, iar nevoile lor sunt atat de ordin material, cat si izvorate din idealismul care ii caracterizeaza. R favorizeaza speculatiile creative, iar persoanele in numele carora apare sunt mereu gata sa-i ajute pe ceilalti, cu toate ca pot fi exploatate fara a-si da seama.
S – Aceasta litera aduce multe succese, dar si esecuri, multe suisuri, dar si coborasuri in viata, asa cum indica si forma sa. Cei aflati sub semnul literei S au nevoie de succes si de recunoastere publica, deoarece S favorizeaza ambitia. Nativii sai nu sunt intotdeauna siguri pe sine si pot deveni prea preocupati de propria persoana. Puternici si ageri, inzestrati cu toate calitatile pentru a conduce, prefera sa nu o faca.
T – T este litera martirului, asa cum o indica si forma sa, amintind de cea a crucii. Nativii guvernati de aceasta litera sunt afectuosi, diplomati si prietenosi, intrucat T adauga o doza de nervozitate oricarui nume, acesti indivizi nu se simt intotdeauna in largul lor in situatii competitive si prefera sa-i urmeze pe altii,decat sa conduca. Buni pedagogi, au mare nevoie de afectiune.
U – U este o litera a bucuriei si sociabilitatii, o litera deschisa si expresiva, dar care se dezechilibreaza cu usurinta. Forma sa este deschisa in partea de sus si rotunjita la baza. Nativii literei U se dezvolta cel mai bine atunci cand intra in contact cu alti oameni; atrag norocul, dar il pot pierde, din neglijenta. O litera a fericirii, dar si a nehotararii din cand in cand.
V – V este una dintre cele mai puternice litere din alfabet si favorizeaza schimbari radicale. Nativii acestei litere isi organizeaza viata facandu-si planuri dinamice care, in general, se indeplinesc. Sunt predispusi epuizarii datorate tensiunii nervoase si pot fi nemilosi.
Z – Datorita formei sale, Z a fost adeseori comparata cu un fulger bifurcat. Aceasta litera aduce faima si recunoastere in vietile nativilor sai. Fiinte puternice, mari amatori de lux, acesti indivizi sunt adeseori interesati de metafizica si de stiintele oculte. O viata de familie confortabila este deosebit de importanta pentru ei. Z, o litera neconventionala, este favorabila activitatilor financiare.
-sursa-http://www.almeea.ro/semnificatia-ezoterica-a-initialelor-numelor-noastre/- 

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

24 mar. 2017

Exerciţiu simplu de făcut înainte de culcare...


Exerciţiu simplu de făcut înainte de culcare
Pentru că nimic nu este mai important decât un somn liniştit după o zi încărcată, vă propun un exerciţiu foarte simplu, de numai câteva minute, care vă va ajuta să vă relaxaţi corpul şi mintea înainte de culcare. Este un exerciţiu prin care eliberaţi grijile şi problemele de peste zi, şi pregătiţi canalul prin care lăsaţi Universul să vă încarce cu energie, înţelepciune şi iubire pe întreg parcursul nopţii. Acest exerciţiu poate fi făcut şi înaintea somnului de peste zi, şi vă ajută să vă treziţi odihniţi, cu mintea limpede şi gata pentru noi provocări.
Este important să vă pregătiţi locul în care veţi dormi, în aşa fel încât să vă simţiţi cât mai comfortabil: aşternuturile să fie curate, camera să fie aerisită, temperatura să fie optimă. Un mic truc pentru a împrospăta aerul din cameră este să spalaţi perdelele cu balsamul preferat, şi să le puneţi umede la geam. Aşa nu numai că veţi scăpa de aerul uscat, dar nu va mai fi nevoie să folosiţi deodorante de cameră care sunt iritante pentru sistemul respirator.
Exerciţiul pe care vi-l propun astăzi este bazat pe respiraţie. Oxigenarea creierului şi a corpului înainte de culcare este foarte importantă.
Rugăm să fim însoţiţi de ghizii noştrii spirituali.
  1. Inspirăm adânc, spunând în minte următoarele şi încercând să şi vizualizăm: Inspir cu recunoştinţă Lumină şi Iertare.
  2. Expirăm tot aerul, spunând în minte şi vizualizănd: Eliberez în Lumină tot ce m-a supărat, dezamagit sau jignit.
  3. Inspirăm adânc, spunând în minte şi vizualizând: Inspir cu recunoştinţă Lumină şi Iubire Necondiţionată.
  4. Expirăm tot aerul, spunând şi vizualizând: Eliberez în Lumină orice gând de ură, invidie sau gelozie.
  5. Inspirăm adânc, spunând în minte şi vizualizând: Inspir cu recunoştinţă Lumină şi Abundenţă.
  6. Expirăm tot aerul, spunând în minte  şi vizualizând: Eliberez în Lumină orice blocaj care mă împiedică să mă bucur de abundenţă în toate domeniile.
  7. Inspirăm adânc, spunând în minte şi vizualizând: Inspir cu recunoştinţă Lumină şi Vindecare.
  8. Expirăm tot aerul, spunând în minte şi vizualizând: Eliberez în Lumină orice boală, rană sau durere, a corpului sau a sufletului. Sunt vindecat(ă).
Mulţumim ghizilor noştrii spirituali cu recunoştinţă.
Prin acest exerciţiu simplu permiteţi Luminii să lucreze pentru a vă elibera şi vindeca prin respiraţie.
Îl puteţi face ca o mini meditaţie şi pe parcursul zilei atunci când vă simţiţi copleşiţi, sau lipsiţi de inspiraţie.
Sper să vă fie de folos! Nu uitaţi să recomandaţi şi prietenilor, pentru a se bucura şi ei de un somnic liniştit.
Cu drag vă trimit Lumină şi Iubire Necondiţionată tuturor celor care aţi citit acest articol.
 -sursa-http://www.ascuns-la-vedere.one/articole/exercitii/exercitiu-simplu-de-facut-inainte-de-culcare/


 Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

23 mar. 2017

De ce te trezesti la ora 3 sau 4 dimineata...

Ai venit pe pamant ca sa evoluezi. Asadar, spiritul stie ce anume trebuie sa faca. Din pacate, nu stie cum sa-ti transmita asta la nivel constient, asa ca recurge la tot felul de mesaje. Daca insa nu esti conectat cu ceea ce inseamna adevaratul Dumnezeu, s-ar putea sa le ratezi. Asa ca, ti se transmit tot felul de mesaje la timpul potrivit, in care tu poti sa le si primesti cum trebuie, dar sa le si interpretezi.
Cel mai usor pentru spiritul tau sa-ti transmita anumite mesaje este atunci cand dormi. Se pare ca in intervalul 3-5 dimineata se deschid anumite portaluri si tu poti sa receptionezi mesajele de „acasa”. Aici pot sa fie vise, sau sa te trezesti fara un motiv aparent. Atunci cand vezi ca se repeta si tot nu-ti dai seama care este motivul, incearca sa faci mediatii, rugaciuni, sa aprinzi lumanari, etc, si exprima-ti intentia sa stii ce ti se transmite. Probabil ai auzit si tu ca multe persoane evoluate se trezesc la ora 5 sau 6 dimineata. Motivul este tocmai acesta: pana pe la ora 5 primesc tot felul de mesaje, si ulterior le pun in practica.
De asemenea, trebuie sa iei in calcul si faptul ca este posibil sa incepi sa evoluezi spiritual, si automat incepi sa resimti din ce in ce mai mult tot ce te inconjoara din invizibil. Spiritele stiu intotdeauna ce pasi trebuie sa faci tu in continuare, numai ca nu reusesc intotdeauna sa ajunga la tine in timp util. Atunci cand reusesc cumva sa gaseasca un canal prin care sa comunice cu tine, automat te trezesc.De fiecare data cand te mai trezesti in intervalul 3-5 dimineata, incepand cu a doua zi fa tot felul de tehnici care sa-ti permita sa accesezi raspunsul la tot ce doresti.
-sursa- https://viitoruldezvaluit.wordpress.com/2017/03/13/de-ce-te-trezesti-la-ora-3-sau-4-dimineata/

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.



21 mar. 2017

Iubirea Necondiţionată – Calea către vindecare...

Iubirea Necondiţionată – Calea către vindecare
Iubirea necondiţionată este sentimentul oamenilor care au atins maturitatea spirituală.
Este acea emoţie care are cea mai înaltă vibraţie, care vindecă orice boală a trupului sau a sufletului.
Este iubirea pură, fără impurităţi ca gelozia, dependenţa sau frica.
Este iubirea pentru tine, şi pentru tot ceea ce este.
Iubirea necondiţionată se poate atinge după parcurgerea a două etape esenţiale:
  1. Iubirea de sine. Care presupune iertare, acceptare, vindecare şi recunoştinţă.
  2. Înţelegerea conceptului de unitate: Eu Sunt eu şi Eu Sunt tot ceea ce este.
Trebuie să înţelegem că un suflet rănit nu poate simţi iubirea necondiţionată pentru că este fragmentat, deformat, plin de frici şi de blocaje. Acestea au apărut ca urmare a unor traume, ele fiind de fapt un sistem de apărare.
Acesta este motivul pentru care nu trebuie să ne supăram pe cineva care nu poate iubi necondiţionat.
Oricine poate atinge starea de Iubire Necondiţionată, dar este nevoie de mult curaj şi de o motivaţie corespunzătoare.
Iubirea Necondiţionată este asociată cu noţiunea de Flacără Geamănă. Întâlnirea acesteia reprezintă motivaţia supremă pentru vindecarea şi dezvoltarea spirituală a fiecăruia.
Iubirea Necondiţionată nu trebuie confundată cu dorinţa sexuală. Iubirea Necondiţionată este iubirea faţă de tot ceea ce este. Nu putem atinge această stare decât atunci când putem iubi absolut tot, fără să judecăm.
Iubirea Necondiţionată este iubirea de viaţă. Este acea stare de dragoste inocentă a copilaşilor faţă de flori, fluturi, gândăcei, păsărele. Este bucuria de a alerga desculţ prin iarbă sub razele soarelui, sau de a ţopăi prin băltoace în ploaie.
Iubirea faţă de un element care nu neagă iubirea faţă de un altul. Putem iubi şi soarele şi ploaia, şi vara şi iarna.
Putem iubi un om indiferent de culoarea pielii, condiţia materială sau religie, fără să aşteptăm obsesiv să ne răspundă în acelaşi fel.
Aceasta este Iubirea Necondiţionată. Este Iubirea a tot ceea ce este, începând chiar cu noi.
Iubim stelele, planetele, râurile şi munţii, soarele şi luna, păsările şi insectele.
Iubim lucrurile din jurul nostru şi suntem recunoscători pentru ele, chiar dacă sunt făcute de oameni. Le iubim pentru că ne ajută. Nu există lucruri rele, ci doar moduri greşite în care sunt folosite. Iubim hainele, maşinile, banii, casele, străzile şi toate celelalte lucruri, fără să fim geloşi pe cei care au mai mult, fără să-i judecăm. Ne bucurăm pentru ei, învăţăm de la ei lucrurile bune, şi îi iubim pentru că au reuşit să obţină ceea ce au dorit. Iubim viaţa. Suntem fericiţi. Şi nu! Să iubeşti banii şi lucrurile materiale nu înseamnă să fii materialist sau rău. Banii sunt o energie pozitivă.
Nu putem atinge prosperitatea materială dacă păstrăm convingeri de genul “Banul este ochiul diavolului”, “Oamenii bogaţi au furat sau înşelat pentru a obţine averi”, etc.
La fel ca şi magia, banul este o energie. Depinde de modul în care este folosit.
Vindecând toate aceste convingeri limitative, toate blocajele, fricile, şi emoţiile de vibraţie joasă, tăiem practic lanţurile care ne ţin legaţi în tristeţe, sărăcie şi singurătate. Odată eliberaţi, realizăm că nu suntem singuri, nu suntem separaţi, şi începem să vedem toate lucrurile minunate din jurul nostru. Şi cu cât vedem mai multe, şi suntem recunoscători pentru ele, cu atât ele ne vor umple sufletul cu bucurie, lumină şi iubire. Aceasta este starea de vindecare.
Înţelegând aceste lucruri, înţelegem Iubirea Necondiţionată, Iubirea faţă de tot ceea ce este.
Iar vouă, celor care aţi citit acest articol, vă trimit multă Lumină şi Iubire Necondiţionată!
-sursa-http://www.ascuns-la-vedere.one/articole/emotii/iubirea-neconditionata-calea-catre-vindecare/ 

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

20 mar. 2017

Iluminarea îţi aduce tot ceea ce ai nevoie...

Iluminarea înseamnă să vezi dincolo de iluziile vieții și să știi ce este cu adevărat realitatea.Atunci când ești iluminat, ai tot ceea ce îți dorești. Asta, pentru că știi adevărul despre tot ceea ce este și știi ce înseamnă cu adevărat să ai ceva.Este o ironie a vieții ca oamenii care caută bunurile materiale și doresc să le aibă înainte de a se gândi la iluminare nu obțin nici una, nici alta, iar aceia care ating mai întâi iluminarea au și reusita materială.
Cei lipsiti de dorinte își realizează toate dorințele
Să fii lipsit de dorință nu înseamnă să nu ai nicio dorință, ci înseamnă să nu fii atașat de nicio dorință. Atașamentul este cauza întregii suferințe. Suferința este o ardere necontrolată a energiei emoționale. Cu cât suferi mai mult, cu atât mai multă suferință atragi.Eliberarea atașamentelor este modalitatea de-a pune capăt tuturor suferințelor Atunci când sunteți atașati, va aflați într-o stare de dorință și de lipsă. Când sunteți detașați, va aflați într-o stare lipsită de dorință. Iluminarea înseamnă să știți motivul pentru care a fi detașați vă ajută să vă realizați dorințele.
              Realitatea fizică este o iluzie creată de conștiență pentru a se redescoperi pe sine. Este o iluzie faptul că nu aveți deja ceea ce vă doriți, pentru că, în realitatea spirituală, aveți deja tot ceea ce vă doriți. Realitatea fizică este un loc în care să manifestați orice rezonează cu voi în realitatea voastră spirituală. Când sunteți atașați, rezonați cu neadevărul spiritual că nu aveți ceea ce vă doriți.Cănd sunteți detașați, rezonați cu adevărul spiritual că aveți deja tot ce vă puteți dori. Vă eliberați fiind detașati din punct de vedere emoțional de alegerile voastre. Mulți oameni nu reușesc să obțină ceea ce își doresc pentru că nu își permit să fie liberi să aibă obiectul dorinței lor.Atunci când vă atașati de alegeri, vă prindeti singuri în capcană. Vă gânditi că ar trebui să funcționeze într-un anumit mod, în loc să vă permiteți să porniți în altă direcție. Detașarea de alegeri vă dă adevărata libertate de-a alege. Sunteți capabili să alegeți din nou în orice moment și sunteți liberi să faceți o altă alegere, dacă asta doriți.
Detașarea de alegeri este secretul flexibilității
                 Succesul la bursă este al celor care tranzacționează într-un mod iluminat. Masele sunt atașate emoțional de alegeri și din această cauză pierd bani atunci când se agață de acțiunile care cad, în loc să le vândă. Nu reușesc să le vândă nici atunci când au ajuns la un nivel suficient de ridicat, pentru că sunt atașati de ideea că le vor vedea crescând pentru totdeauna.Tranzacționerii de elită nu sunt atașati de alegeri, ci vând și cumpără liber, într-un mod care le aduce mai mulți bani în loc de pierderi. Să fii liber de atașamente înseamnă să fii liber.
Să aveți relațiile pe care vi le doriți vine tot din iluminare. Ceea ce o femeie dorește cu adevărat este un bărbat iluminat. El este un om care își înțelege trăirea adevărată ca spirit liber. Este liber să se exprime în faa ei și este liber de orice mod în care ea l-ar putea afecta.Să fie detașat este o calitate atractivă care îl face pe barbat să fie de necontrolat de către o femeie. Nefiind definit de factori externi, el devine sigur de sine. Este capabil să iubeasca fără teamă și fără atașamente. Iubirea iluminată înseamnă  să iubești asemeni unui zeu.Cei care sunt iluminați obțin ceea ce își doresc profitând de mișcare și schimbâri, fie ele pozitive, fie negative. Nu mai contează pentru ei dacă acțiunile sunt în creștere sau în scădere. Au strategii pentru a face bani în oricare dintre cele două situații. Nu mai contează pentru ei dacă o anumită persoană îi place sau nu, dacă partenerul lor este sau nu mulțumit de ei. Acești oameni își permit să se bucure de întreaga fericire și de întreaga energie pozitivă pe care le trăiesc, de oriunde și de la oricine ar veni, oricând.
             Manifestarea iluminată a dorințelor voastre înseamnă să obțineți esența a ceea ce vă doriți fără să fiți atașati de forma sau de calea pe care o obțineți. Aceia care sunt atașati de formă sau cale vor suferi din ce în ce mai mult și vor avea din ce în ce mai puțina stimă de sine. In același timp, cei care nu sunt atașati vor putea să se bucure de din ce în ce mai multe lucruri care le fac plăcere în viața și vor avea din ce în ce mai mult respect de sine.Cei care au mai mult respect de sine sunt mai capabili să aiba succes și relațiile pe care și le doresc în comparație cu ceilalți.Libertatea de atașamente este și motivul pentru care cei bogați devin și mai bogați, iar cei fericiți devin și mai fericiți, în timp ce săracii devin și mai saraci și cei nefericiti devin din ce în ce mai nefericiți. A avea vine din a fi. Când sunteți detașati, rezonați cu a avea. Când sunteți atașați, rezonați cu a nu avea.
Din acest motiv s-a spus dintotdeauna că poti avea ceea ce îți dorești doar atunci când nu îți mai dorești acel lucru. Nu înseamnă să nu ți-l dorești, ci să nu te mai afli în starea de-a dori.Tot ceea ce ne dorim este pace și binecuvântare. Credem că, atunci când vom avea toate bunurile pe care ni le dorim, vom avea pace și binecuvântare. Dar gândim asta pentru că nu știm, de fapt, ce înseamnă pacea și binecuvantarea. In realitate, pacea și binecuvantarea ne aduc orice altceva avem nevoie în viață.Pacea reprezintă transcendența totală. Binecuvântarea este o fericire fără cusur. Atunci când transcedem toate iluziile lumii materiale ne aflâm într-o stare de pace în care putem manifesta tot ceea ce ne dorim. Atunci când nu avem atașamente, avem o fericire pe care nu o putem pierde.
Iluminarea este cheia universală. Cei neiluminați pot întreba ce are de-a face iluminarea cu banii sau cu găsirea partenerului ideal. Răspunsul este că are absolut totul de-a face. Atunci când esti iluminat realizezi că nu este vorba despre a avea un lucru sau altul, ci despre a ști ce este realitatea și cine ești tu cu adevărat. Apoi, din spațiul cunoașterii și al ființei, sunteți liberi să creați orice vă doriți.Sunteți liberi să vă jucați cu iluziile fără a fi prinși în capcana lor, pentru că, până la urmă, chiar asta este – un joc! de Enoch Tan,autor al cărtii „Secretele vieții și ale realității”

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

19 mar. 2017

Despre Protectie...

M-ati tot intrebat: "Cum sa fac sa ma protejez?", "Cum imi fac protectie?", Cum sa fac sa nu mai preiau din energiile negative ale celorlalti?"

Sincer, nu am fost niciodata prea preocupata in a ma proteja. Nu ma intrebati de ce... Probabil este "de vina" firea mea dornica de adrenalina, dorinta mea de a rezolva cat mai repede anumite aspecte care simt ca ma tin pe loc sau, si mai rau, ma trag inapoi, sau chiar lipsa de rabdare pe care o manifest uneori. Totusi, chiar daca nu le-am folosit eu prea mult, exista, pentru cei care doresc, mai multe tehnici de protectie. Unele pe termen scurt, altele cu efect mai indelungat.

Pana sa ajungem la a discuta despre aceste metode de protectie, consider ca este necesar sa ne reamintim o regula de baza a acestui Univers in care ne aflam:

Universul functioneaza pe baza rezonantei. Nimic nu ni se intampla daca nu rezonam cu acea situatie. Cu nimeni nu ne intalnim, daca nu rezonam cu energia acelui om. Nici o problema nu o avem pana cand nu rezonam cu ea. Nici o boala nu se lipeste de noi, daca ceva din noi nu rezoneaza cu energia acelei boli. Rezonam in momentul in care in noi se gaseste acelasi tip de energie cu energia preluata de la altii, cu energia unei situatii, a unei boli etc. Este foarte important sa intelegem ca nimic nu se intampla in afara Legii Rezonantei. Nimic!



Bun. Si acum, dupa ce ne-am reamintit cum functioneaza Universul, putem merge mai departe sa discutam despre metodele de protectie.  Pentru moment, in caz de urgenta, sigur, exista diferite tehnici care ne ajuta sa nu ne lasam afectati de energia negativa exterioara.

Acestea sunt:

- proiectarea unui zid imaginar intre noi si persoana/situatia care simtim ca ne agreseaza

- adapostirea sub acoperamantul Maicii Domnului, sub clopotul bisericii, sub un glob de sticla

- desenarea unor simboluri reiki intre noi si ceilalti

- rugaciunea Tatal Nostru sau Rugaciunea Inimii repetate continuu

- repetarea mentala "Faca-se Voia Ta!"

- blocarea mentala a energiei/intentiei celuilalt printr-un algoritm care ar putea suna asa: "Blochez orice energie negativa, nefolositoare care vine din partea lui X si m-ar putea afecta."

Posibil sa mai fie si altele, dar si numai cunoscandu-le si folosindu-le pe acestea sase, va garantez ca veti putea beneficia de protectia dorita si necesara in anumite momente din viata voastra.

Intorcandu-ne, insa, la Legea Rezonantei si motivul pentru care ne aflam Acum, Aici, pe Planeta Pamant ne vom da seama ca aceste masuri de protectie nu vor putea fi folosite la nesfarsit, pentru ca ele, pe langa ca ne vor face bine, protejandu-ne, ne vor face si rau, tinandu-ne pe loc si impiedicandu-ne evolutia. Nu putem evolua fara sa rezolvam ceea ce avem de rezolvat in interiorul nostru.

Astfel, vom intelege ca, termen lung, este mai importanta confruntarea cu problemele din interiorul nostru, rezolvarea lor si gasirea Linistii, Iubirii, Armoniei si Echilibrului interioare.
Vom scapa, cu adevarat, de preluarile si influentele exterioare negative abia in momentul in care interiorul nostru nu va mai rezona cu ele. Exteriorul se modifica in functie de interiorul nostru. Asa ca este bine pentru moment sa va izolati sub un glob de sticla, in care sa va simtiti protejati, dar nu uitati ca scopul vietii noastre pe pamant nu este izolarea, ci evolutia si deschiderea, fara frica, catre lume.



Curaj!

Dumnezeu ne iubeste, nu vrea moartea noastra, ci doar sa ne aliniem planului divin, si, foarte important: nu ne da niciodata mai mult decat putem duce.

Nu aveti de ce sa va temeti. Sunteti iubiti si ajutati in fiecare clipa.
-sursa- http://enchantingreikicrystals.blogspot.ro/2017/03/despre-protectie.html
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.