Totalul afișărilor de pagină

14 mar. 2017

CUM SA PRIMESTI MESAJE DE LA INGERI CAND DORMI...

Multe persoane primesc informatii despre ele insele in somn, prin intermediul ingerilor. Asta pentru ca acele persoane nu sunt atat de deschise receptarii mesajelor in timpul zilei, cand sunt inconjurate de atata energie. Unele isi amintesc ce au visat in timpul somnului, insa doar in primele minute de cand s-au trezit. Altele isi amintesc foarte clar ce au visat, dar nu stiu cum sa interpreteze. Oricum ar fi, trebuie sa stii ca orice informatii pe care le-ai primit raman stocate in subconstientul tau si te ajuta exact cand te astepti mai putin. Una din explicatii ar fi acel sentiment de deja-vu.
Metode prin care poti sa primesti mesaje cat mai clar de la ingerii si entitatile de lumina care te inconjoara:
– Du-te la somn de abia dupa ce te-ai relaxat timp de 30 de minute, si te-ai eliberat de toata energia din timpul zilei. Mintea ta trebuie sa fie clara si deschisa la mesajele pe care trebuie sa le primesti, cu atat mai mult cu cat iti doresti sa primesti raspunsuri la anumite intrebari.
– Atunci cand simti ca stai in pat si incepi sa te relaxezi, adreseaza o intrebare ingerului tau pazitor, legat de ceea ce vrei sa afli. Roaga-l sa-ti transmita mesajul in timp ce dormi, si, de asemenea, roaga-l sa primesti mesajul in asa fel incat sa te ajute sa-l descifrezi. Daca nu reusesti sa faci asta, macar sa-ti trimita o persoana care sa te ajute sa interpretezi cum trebuie visul respectiv.
– Tine un jurnal special pentru vise, si noteaza acolo tot ce-ti amintesti din visul respectiv, precum si ziua. Incearca sa-ti dai seama daca luna este in crestere si descrestere. Chiar daca nu vei reusi in cateva zile sa-ti amintesti visele, o sa vezi ca incepi sa respecti un pattern si automat lucrurile vor deveni mai usoare.
Ingerii ne comunica tot felul de informatii, noi trebuie doar sa fim deschisi. Daca nu reusesti sa descifrezi visele si crezi ca ceaa ce am mentionat mai sus nu te ajuta, te astept la o sedinta in care vei afla mai multe infromatii referitoare la tine:
-sursa-https://viitoruldezvaluit.wordpress.com/2017/03/03/cum-sa-primesti-mesaje-de-la-ingeri-cand-dormi/ 

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu