Totalul afișărilor de pagină

13 ian. 2023

Reincarnarea...

 

Ideea reincarnarii exista de mii de ani. Hinduismul, budismul, precum si alte spiritualitati adera la forme de reincarnare. Reincarnarea sau metempsihoza, este transferul, sau migratia sufletului dintr-un corp in altul. Pentru a materializa sufletul personal, acesta poate sa intre doar intr-un un corp fara suflet, adica un copil nenascut.

Dupa cum stim, un om are corp bioplasmatic, care trebuie sa contina o structura a constiintei – sufletul. Sufletul a structurat bioplasma, inregistrand esenta experientei de viata a unei persoane. Deoarece bioplasma este o proprietate a materiei vii, un copil nenascut ar avea de asemenea bioplasma, dar nu ar avea inca experiente concrete, pentru structura sufletului in bioplasma. Intr-un anumit punct, copilul nenascut nu are suflet. Deci, cand o persoana moare, sufletul trebuie sa se transmita unui copil nenascut. Sufletul structureaza apoi bioplasma copilului, pe baza modelul bioplasmatic al sufletului persoanei muribunde. Moartea si transferul sunt predestinate in planul de evolutie a constiintei.

Multi mistici, ca Eileen Garrett, un celebru clarvazator, au vazut spirale de energie parasind un cadavru. In august 1986, echipa de cercetare stiintifica a Universitatii din Sydney, a descoperit un camp energetic de „nivel inferior”. El a fost descris ca un Camp Universal, si putea transmite structuri energetice de la o sursa naturala la alta, si putea produce o grupare fizica a acelor modele. Centrul de Cercetare Stiintifica/Arta din Berri, Australia de Sud, a confirmat aceasta descriere, cand cercetatorii lor au replicat cu succes experimentul desfasurat la Universitatea Sydney. Sufletul, pentru a se transmite de le o bioplasma la alta, trebuie sa actioneze ca acel camp, si este linistitor ca existenta acestui sistem este demonstrata.


Iti transmit din suflet Lumina si Iubire

gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu