Totalul afișărilor de pagină

6 iul. 2018

Conectarea cu maestrul inaltat Merlin...

In timpul vietii ca om, Merlin rareori si-a petrecut timpul in interior. El pleca foarte des din Camelot pentru a medita singur in padure si se intorcea doar atunci cand era chemat in ajutor de Regele Arthur si de altii. Din acest motiv, cel mai bine este sa-l invocati pe Merlin in timp ce va aflati in aer liber, mai ales printre copaci, chiar daca inainte de a-l chema, Merlin va cunoaste intentiile. Stie cine sunteti, in ce situatie aveti nevoie de ajutor si care este cea mai buna solutie pentru fiecare situatie concreta. Dar el asteapta putin inainte de a va aborda, “scanandu-va” mai intai sa vada daca sunteti un student dornic sa invete pe termen lung, ori sunteti o persoana care vrea doar o solutie rapida.

Merlin vine la cei care au o dorinta sincera de a invata secretele spirituale ale alchimiei, ale magiei divine si deprinderile de manifestare care vor fi folosite in lumina si nu pentru glorie personala. El subliniaza studentilor sai faptul ca aceste deprinderi nu trebuie niciodata folosite pentru a face rau cuiva sau pentru a distruge ceva ori pe cineva, in plan fizic sau emotional. Cunoasterea lui Merlin este cea mai de pret avere a lui si el este dornic sa o impartaseasca celor cu inima pura si plina de iubire.
Este bine sa-l chemati pe Merlin chiar daca nu aveti siguranta ca sunteti pregatiti. Ganditi-va doar la numele lui si cereti-I in gand sa vina si sa va sprijine. Daca sunteti pregatiti sa invatati si sa lucrati, ii veti simti prezenta si ii veti auzi in gand cuvintele. Daca nu sunteti pregatiti, Merlin va va calauzi catre un arhanghel sau un maestru care va poate pregati. Oricum, ganditi-va la Merlin pentru grija lui plina de iubire.
-Sursa:- Doreen Virtue, Arhangheli si maestri inaltati-
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu