Totalul afișărilor de pagină

18 iul. 2018

Cum să vă Reîncărcați Energia Spirituală Folosindu-vă Mâinile...

În interiorul fiecăruia și oricăruia dintre noi, există puterea de a ne vindeca.
Când ne tăiem, corpul nostru repară rănile. Când plângem, inimile și mințile noastre încep să ne liniștească și să ne mângâie. Cu toții avem această capacitate de vindecare înnăscută în noi, trebuie doar să ne amintim că este acolo.Corpurile noastre sunt opere de artă incredibile. Chiar dacă stați aici, citind acest articol, sute de mii de procese se întâmplă în interiorul corpului vostru pentru a-i menține funcționarea și existența.
O mașină inteligentă, cum este aceasta, are nevoie de îngrijire și protecție și acesta este motivul pentru care este de o importanță capitală să aveți o dietă bună, exercițiu, aer curat, să rămâneți hidratați și să vă odihniți. Dar avem și cealaltă parte care nu poate fi ignorată, o parte spirituală care trebuie de asemenea să fie hrănită și îngrijită.
De fapt, puteți mânca cele mai sănătoase alimente din lume și puteți să faceți exerciții fizice în fiecare zi, dar dacă nu vă adresați sinelui vostru spiritual, nu veți fi niciodată sănătoși cu adevărat.
Energia voastra spirituala emană din corpul vostru și vă oferă acea strălucire radiantă sau aura. S-ar putea să fi fost martori la această strălucire sau aură, a voastră sau a altora. Poate ați și simțit-o strălucind în lume, pe fața voastră.
Energia voastră spirituală trebuie să fie îngrijită, hrănită și protejată la fel de mult ca și corpul vostru fizic, dar foarte des este neglijată sau ignorată. De foarte multe ori nu reușim să ne acordăm la sinele nostru spiritual și să ne onorăm cu adevărat această parte energetică a noastră.
Această latură energetică a noastră conduce intuiția și este busola noastră interioară. Ne ajută să ne conectăm la ceva mai măreț decât noi înșine și ne ajută a ne ghida prin toate deciziile vieții.
Dacă vă simțiți epuizați chiar după un somn bun, dacă vă zbateți să găsiți bucurie în viața voastră chiar dacă totul merge bine, este pentru că aveți nevoie să vă restaurați și să vă împrospătați această energie spirituală.
Alte semne că trebuie să vă restaurați energia spirituală includ-
  • Nu vă găsiți locul sau simțiți că nu îi aparțineți
  • Lipsa entuziasmului pentru viată chiar dacă vă atingeți țintele
  • Simțiți ca și cum vă lipsește scopul
  • Doriți să simțiți, vedeți  și să înțelegeți viața la un nivel mult mai profund.
  • Vă simțiți continuu stresați sau anxioși.
O modalitate puternică de a vă restaura această energie spirituală, este de a vă trimite vouă înșivă vindecare. Oricine poate face acest lucru, și funcționează astfel –

Pasul 1:
Găsiți un loc liniștit în care să nu fiți deranjați. Vă culcați sau vă așezați pe un scaun. Închideți ochii și faceți 5 respirații adânci aici. Asigurați-vă că respirați profund din stomac și nu doar din piept.
Pasul 2:
Țineți mâinile împreună în poziția de rugăciune și apăsați ușor degetele și palmele împreună. Aduceți mâinile în sus, astfel încât acestea să atingă centrul frunții sau al treilea ochi și apoi aduse în jos astfel încât să atingă centrul inimii. Zona din frunte și din piept conțin două chakre puternice și această mișcare va ajuta să le activați.
Pasul 3:
Acum, începeți ușor să vă frecați mâinile până când ați generat puțină căldură. Puneți mâna dreaptă peste centrul inimii, iar mâna stângă peste buric. Din nou, acestea sunt chakre puternice, care vor fi reîncărcate prin intermediul mâinilor.
Pasul 4:
Ținând ochii închiși, vizualizați lumina albă vindecătoare trimisă prin mâinile voastre, în corpul vostru. Vedeți lumina care curge prin corpul vostru și vindecarea, restaurarea și reîncărcarea tuturor centrelor voastre energetice. Vizualizați lumina care coboară spre vârfurile degetelor de la picioare și în sus până în vârful capului vostru. Puteți chiar să vizualizați lumina albă care radiază din corpul vostru și să vă creați o strălucire protectoare în jurul vostru.
Pasul # 5:
Când simțiți că ați primit suficientă energie a luminii albe, deschideți-vă ochii și scuturați ușor mâinile. Stați și scuturați ușor corpul sau faceță câteva mișcări ușoare pentru a pune sângele în mișcare.
Pasul 6:
Beți un pahar mare de apă și asigurați-vă că rămâneți hidratați pentru restul zilei.
Aceasta este o modalitate foarte rapidă și ușoară de a trimite energie tămăduitoare corpului vostru și vă va ajuta să vă reîncărcați energia spirituală. Pentru cele mai bune rezultate, faceți vindecarea zilnic, timp de o săptămână, cel puțin 15 minute.
Dacă căutați alte modalități de a vă ajuta să vă reîncărcați energia spirituală, găsiți mai multe sugestii aici.
-sursa- http://foreverconscious.com

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu