Totalul afișărilor de pagină

22 aug. 2019

Lepădarea de moartea care ne urmăreşte...

Odată ce v-aţi eliberat de moartea care a fost selectată pentru voi, puteţi să vă desprindeţi de toate poveştile care v-au fost atribuite de către cultură, rasă, sex şi educaţie. Pentru că schimbaţi punctul final, toţi paşii intermediari dispar. De exemplu, când vă eliberaţi de moartea care îl aşteaptă pe un om de afaceri prosper, care fumează, bea şi nu face niciodată mişcare, a face ce trebuie ca să fiţi sănătoşi va veni în mod natural, pentru că nu vă mai îndreptaţi spre inevitabilul atac de cord. Vă veţi schimba efectiv sfârşitul vieţii şi asta va schimba calea pe care sunteţi. Viitorul vostru se va extinde spre înapoi şi, ca o mână uriaşă, vă va trage într-o direcţie diferită, mai sănătoasă.
Nu va mai trebui să vă luptaţi, fără succes, cu regimuri sau controlul stresului (deşi va mai trebui să vă confruntaţi cu aceste chestiuni), căci întreaga linie a vieţii voastre va fi redirecţionată. Dacă învăţaţi să trăiţi ca un Războinic întru Lumină, o să ştiţi că, după moarte, nu există decât viaţă. Veţi putea să vă eliberaţi de frica morţii şi să alungaţi „moartea” care s-a instalat în articulaţiile, ţesuturile şi muşchii voştri. Corpul va fi mai suplu şi vitalitatea se va întoarce.

Cu toţii cunoaştem o persoană mai în vârstă, îndrăgostită de viaţă, care pare mult mai tânără decât unii dintre tinerii sătui de lume şi cinici, pe care i-am întâlnit. Şi cu toţii cunoaştem oameni care au fost revendicaţi de către moarte, puţin câte puţin, încât par mai mult morţi decât vii – ei trăiesc într-un univers ostil, care îi atacă, de care trebuie să se păzească şi pe care trebuie să-1 ţină tot timpul la distanţă. Când recunoaştem că trăim în Paradis şi ne străduim să fim în ayni, descoperim că universul nu numai că este blând, ci şi că va face tot ce poate ca să conspire înspre binele nostru.

Ne simţim pe deplin vii şi suntem uimiţi de modul în care universul ne asigură cele necesare.

Atunci, provocarea este aceea de a ne lepăda de frică şi de a îmbrăţişa dragostea. Modul de a o face este de a vă confrunta cu moartea pe care aţi ales-o anterior – la nivelul energetic, în loc de cel concret -cu alte cuvinte, la nivelul vulturului, şi nu la cel al şarpelui. Puteţi să vedeţi moartea ca şi când ar fi o trecere sacră, nu ca un eveniment cumplit, ce are loc în secţia de urgenţă a spitalului. Puteţi s-o experimentaţi şi să o lăsaţi să plece, astfel încât să nu vă mai urmărească; iar mai târziu, în acest capitol, veţi învăţa despre lipsa de frică, despre nonacţiune, siguranţă şi nonangajament, care vă vor permite să fiţi pe deplin vii, astfel încât să nu mai fiţi niciodată urmăriţi de moarte.

Alberto Villoldo – Cele patru introspecții
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu