Totalul afișărilor de pagină

12 sept. 2017

Ai știut că înainte de a aprinde o lumânare trebuie neapărat să faci o rugăciune? Află de ce?...

Bătrânii spuneau: ”Dacă nu știi să aprinzi o lumânare, Dumnezeu se supără pe tine…”
Indiferent pentru cine este aprinsă lumânarea, pentru Vii sau pentru Morți, aceasta are rolul de a lumina calea pe care sufletele o urmează în viață de acum și cea de mai apoi. De aceea sfinții părinți susțin că înainte de a aprinde o lumânare, fiecare credincios trebuie să facă o rugăciune din tot sufletul.
Mai apoi, lumânările se aprind atât pentru cei vii cât și pentru cei duși din viață, pomenindu-i pe fiecare după nume, și spunând: ”Pomenește-i Doamne, pe robii tăi!”
În cazul în care aveți nevoie să rezolvați o anumită problemă, puteți folosi lumânări de diverse culori.
Se crede că lumânările albe se aprind pentru protecția familiei, purificare, echilibru, fertilitate, realizări, ajutor.
Lumânările roșii le veți aprinde pentru a vă ridica moralul, a vă căsătoriți mai repede, deasemenea pentru a vă ajută să alungați concurenții.
Lumânările roz sunt folosite frecvent pentru dragoste, începerea unei noi relații, pentru energie și echilibru emoțional.
Lumânările galbene le veți aprinde dacă aveți nevoie de concentrare și succes la examene sau o relaționare mai bună cu cei din jur?
-sursa-http://secretelesanatatii.info/ati-stiut-ca-inainte-de-aprinde-o-lumanare-trebuie-neaparat-sa-faceti-o-rugaciune-aflati-de-ce/ 
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu