Totalul afișărilor de pagină

26 sept. 2017

Zambeste caci astazi Dumnezeu a privit in oglinda si te-a vazut pe tine...

Nu poti „face” ceva pentru a-ti descoperi propriul Sine. Adevar, Iluminare, Dumnezeu, trezire spirituala – toate reprezinta de fapt o capcana pentru Ego. Vine un punct in care Ego va fi atras de toate astea, astfel se naste egoul spiritual.
Dar toate astea fac parte de fapt din marele joc al Constiintei, care se arunca cu capul inainte in propria creatie si chiar daca sunt momente in care pare pierduta este imposibil sa fie asa. Unde s-ar pierde? Cand totul este Ea. Unde se pierde Dumnezeu cand toate drumurile fac parte din propria Imparatie?
Amnezia si ignoranta te-au adus aici, dar ca nu este nimic rau de fapt. Totul este divin si incepi sa vezi asta. Ceva din tine recunoaste divinitatea unde o vede.
Te trezesti si nimic nu este mai frumos decat asta.
De aici poti sa lasi toate scopurile deoparte pentru ca nu te vor mai servi. De aici ti-au crescut aripi asa ca nu mai trebuie sa te plangi daca ti s-au rupt adidasii.
Aici totul curge perfect. Aici nimic nu este gresit, aici tu esti peste tot si nu esti nimic de fapt. Pentru a intelege ceea ce spun casa ta va trebui sa fie in Inima pentru ca mintea nu va putea intelege niciodata asa ceva.
Lasa totul sa fie asa cum este, nu mai ai nimic de facut, este extraordinar sa vezi ca lucrurile chiar asa stau. Esti liber de tot si de toate. Poti sa te bucuri de tot si de toate si toate calitatile vor deveni parfumul tau: intelepciunea, iubirea, compasiunea, increderea, bunatatea se vor raspandi in lume fara ca tu sa faci ceva deosebit pentru asta.
Doar esti si traiesti viata asta extraordinara.
Zambeste caci astazi Dumnezeu a privit in oglinda si te-a vazut pe tine.

-sursa-https://mariuschirila.blog/2017/06/11/zambeste-caci-astazi-dumnezeu-a-privit-in-oglinda-si-te-a-vazut-pe-tine/- 
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu