Totalul afișărilor de pagină

27 dec. 2017

CADOURI ENERGETICE...

Auriu, argintiu si violet, cadouri energetice, care vindeca, transmuta. Energii noi si pline de bucurie, cu o frecventa mai mare. Arhanghelul Zadkiel ne indruma si ne sustine aceasta vindecare pentru noi insine, pentru locuri si situatii, pentru intreaga lume. Arhanghelul Rafael, cu lumina sa blanda, ne reda speranta in frumos si intr-o viata mai buna. iar Arhanghelul Mihail, indrazneala pentru a construi ceva mai bun.
Asa ca, dragii mei, orice a mai ramas de rezolvat din trecut, sa facem asta. Pot reveni amintiri, sa le acordam atentie, toate au rolul de a renunta la ceea ce nu ne mai serveste, de a face o reasezare a vietii pe fundamente solide, ca sa ne umplem viata cu iubire, speranta si pace.
Sa nu asteptam ca fructele sa cada din copac in timp ce ne odihnim sub frunzele sale. Sa ingrijim gradina intreaga, daca vrem sa ne bucuram de beneficiile ei. Si sa nu subestimam puterea a ceea ce avem de oferit. Este nevoie de efortul nostru, si acest efort deschide o oportunitate pentru manifestarea abundentei.
Rugaciunea ne poate oferi o alta perspectiva si ne aduce mai multa claritate si stopeaza controlul egoului speriat. Energia de astazi ne ofera o oglinda (21-12) . Oglinda in care ne putem vedea mai bine si care ne da posibilitatea unui inceput nou, pavat cu multa credinta. Convingerile noastre de pana acum ne-au adus pana in acest punct. Multe din ele au fost depuse la anticariat, altele noi s-au nascut. Care sunt cele mai productive pentru noi, ca pasii urmatori sa fie ceea ce ne-am dori? Totul se produce in ritmul cel mai potrivit pentru fiecare dintre noi, insa asta nu inseamna ca stam cu mainile in san si asteptam pur si simplu, fara sa ne implicam in niciunfel. Altfel e posibil sa asteptam o viata. pentru ca Universul ne raspunde exact cum ii transmitem.
Sa ne punem din nou si intrebarea: Care este pasiunea mea? Ce imi starneste entuziasmul si pofta de viata? Cum spuneam, asta e firul Ariadnei, care ne intoarce ACASA. care ne trezeste Spiritul si ne ajuta sa traim scopul sufletului.!
Energiile roiesc in jurul nostru precum o ninsoare deasa din noaptea magicului Craciun. Sa culegem acei fulgi. Fiecare din ei devine steaua sperantei. ne reimprospateaza programul pe care rulam si ne umple de bucuria copilului pentru care fiecare nou inceput este o oportunitate de a explora TOTUL!
Acesta a fost mesajul Ingerilor, carora le multumim!
-sursa- https://medicinasufletuluisite.wordpress.com/2017/12/21/cadouri-energetice/


 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu