Totalul afișărilor de pagină

16 dec. 2017

FANTOMELE, TIPARE ENERGETICE ALE DECEDAȚILOR...

Fantomele sunt definite ca fiind tiparele energetice ale unor persoane decedate. Prin apariția lor, fantomele avertizează asupra problemelor ce urmează să apară în lumea celor vii. Ele apar în locurile unde defunctul a trăit sau au existat evenimente importante care i-au marcat viața. Apariția lor produce o schimbare bruscă de temperatură, de lumini, de sunete.
Fantomele active îi trag pe cei vii în locuri dosnice, izolate, pentru a-i ataca energetic. Altele sunt numite mesageri și transmit mesaje pentru ceea ce va urma. Unele fantome își fac prezența la perioade regulate de timp, sau în perioadele de criză ale unei persoane.
Multe persoane consideră că fantomele sunt simple halucinații și contestă existența lor. Pun aceste apariții pe seama unor percepții și a imaginației complexe. Cu toate acestea, de-a lungul timpului au existat întâmplări, în urma cărora și cei mai atei subiecți și-au schimbat opinia.
Biblia face referiri la ființe spirituale, bune și rele. Spiritele pot intra în lumea fizică în care trăim, sub formă de îngeri și demoni. În timp ce demonii sunt îngerii căzuți, răi și înșelători, îngerii sunt apariții benefice. Poate că mulți dintre noi am simțit că suntem atinși de o mână nevăzută, că am auzit voci sau strigăte sau suntem urmăriți de cineva care este invizibil, pe care îl vedem cu coada ochiului.
Dacă luăm în considerare că tot ceea ce este în jurul nostru este vibrație, trebuie să acceptăm că după trecerea în altă lume rămâne amprenta genetică.
La români, există credința că sufletul se înalță după 40 de zile. Părintele Cleopa a vorbit despre ceea ce se întâmplă cu sufletul după moarte. El spunea că există 24 de vămi între cer și pământ. În prima zi, este o luptă cu demonii. În a doua zi, este retrospectiva vieții. La nouă zile de la moarte, sufletul este trimis în iad, unde vede Gheena. După 40 de zile, sufletul ajunge la judecata de apoi, unde se hotărăște unde merge.

Cinci semne că ai casa bântuită de fantome


Zgomote bizare
Acestea pot fi sunete de paşi, lovituri, zgârieturi, bufnituri. Aceste zgomote pot fi slabe sau foarte puternice.
Uşile de la dulapuri se deschis şi se închid
Acest fenomen nu are „martori oculari”, însă cei care povestesc despre el sunt convinşi că au auzit uşile de la dulapuri închizându-se şi deschizându-se. În plus, cei care au trăit o asemenea experienţă spun că au găsit uşile închise, deşi le lăsaseră deschise, şi invers.

Luminile se sting şi se aprind
Ca şi în cazul uşilor de la dulapuri, luminile sau orice alt obiect care funcţionează cu electricitate se pot aprinde sau stinge în mod inexplicabil. Oamenii care au declarat că au avut parte de astfel de evenimente au spus că au găsit pornite sau oprite diverse obiecte, invers decât le lăsaseră.
Obiecte care dispar şi reapar misterios
Setul de chei este „răpit” cel mai des întâlnit. Mulţi oameni care au „păţit-o” spun că după ce ani de zile au pus cheile în acelaşi loc, acestea au dispărut pur şi simplu şi au reapărut după lungi căutări exact în locul în care ar fi trebuit să fie de la bun început. Dacă în unele cazuri cheile au reapărut în câteva ore, au fost şi oameni care au spus că obiectele dispărute au reapărut după câteva luni
Umbre inexplicabile
Poţi sesiza cu colţul ochiului forme, umbre, contururi.
-sursa-https://www.efemeride.ro/fantomele-tipare-energetice-ale-decedatilor
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu