Totalul afișărilor de pagină

21 dec. 2017

IUBESTE dar nu astepta nimic...

Oamenii nu mai  stiu , ce este iubirea!
  Foarte putini spun  “ Te iubesc”  gandind la ceia ce simt ei in inima.
  Desi s-a tot vorbit despre iubire in toate partile , spre uimirea mea , unii nici nu asociaza  aceste cuvinte cu sentimentele !!!!!
  Iubirea  nu mai este inteleasa de oameni. Au ajuns sa o confunde cu instinctul ,  cu interesele , cu o oarecare stare de veselie , o oarecare stare de impacare si ideii de posesiune.  Altii o asociaza cu tot felul de orgolii sau  sex.
  Iubirea  adevarata este energia care se extinde, se deschide , te trimite departe, sta pe loc, scoate la iveala, imparte cu ceilalti, vindeca, daruieste , imbratiseaza pe cel  iubit, mangaie, iarta …. Iubirea este totul . Iubirea este calea .
  Iubeste dar , nu astepta nimic ! Nu astepta sa ti se raspunda cu aceleasi sentimente . Tu iubeste daca simti ca sufletul tau este atras .   Nu trebuie sa ti se raspunda la sentimente. 
   Poate ca iubirea ta, nu este o iubire impartasita si de celalalt . De ce sa obligi ? De ce sa-l/o faci sa se simta dator pentru sentimentele pe care le simti tu? 
  Tu iubeste din  toata inima ta ! Daruieste-ti iubirea  cui  doresti , dar nu obliga pe nimeni, sa-ti raspunda cu aceleasi sentimente.
   Mai sunt cazuri cand , poate ca a fost o perioada lunga de timp , o iubire impartasita de ambii parteneri, iar odata cu trecerea timpului cei doi au evoluat diferit si simt ei , ca nu mai au aceleasi sentimente. Nu raniti  prin cuvinte de ocara indepartarea celuilalt.  Daca va lasa inima sa va comportati asa , este clar ca nici voi nu mai aveti iubire pentru partener,  ci doar simtul proprietatii.  Cine va da dreptul sa obligati ?  Un petec de hartie  ?
  Iubirea nu obliga cu nimic doua fiinte. Iubirea da libertate , ajuta , mangaie , intelege. Daca ati fi iubit cu adevarat  pe celalalt, asta ati fi simtit si voi la randul vostru.
   Atunci cand iubesti cu adevarat , chiar daca celalalt te raneste prin comportarea lui , nu esti in stare sa te superi pe el ; Te doare cumplit ruperea de el/ea sau  ceia ce face , dar  nu poti gandi de rau ,  nu poti acuza , nu poti obliga.  Il intelegi  si  in iubirea ta , gandesti la felul in care ai putea sa-l ajuti pe celalalt.  Iubirea nu leaga si obliga ; EA  da libertate si desface aripile!
  Iubirea neconditionata , ii iubeste si ii ajuta pe toti , laolalta nepartinitor, ingereste.
 Iubirea adevarata pentru  un alt suflet , pe care tu il simti special pentru tine,  NU se DESTRAMA ,  NU PIERE,.. chiar daca cel iubit iti intoarce spatele .  Il intelegi , ii  accepti  alegerea, si ii redai libertatea.  Ce este in inima ta pentru  acel suflet , sentimentele tale , iubirea ta, traieste  etern. …caci asa este IUBIREA.  Rana  despartirii se va vindeca in timp , dar sentimentul va dainui, si asta, doar atunci cand iubirea este adevarata. Daca iubiti adevarat, cultivați o atitudine de recunoștință fata de Dumnezeu ca v-a dat sansa in aceasta viata sa intalniti si sa simtiti  o astfel  de iubire.  Nu oricine are aceasta sansa in viata lui. Nu cere  nimic in schimbul iubirii tale.
  Invatati ce este iubirea . Viata voastra poate fi frumoasa daca intelegeti ce este iubirea adevarata!
Iubiti dar, nu obligati  pe nimeni ! 
Si nu uitati ; iubirea este totul ! Iubirea este calea eternitatii.
-sursa-http://zeitelepamantului.blogspot.ro/2017/12/iubeste-dar-nu-astepta-nimic.html?m=1-

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu