Totalul afișărilor de pagină

5 iul. 2019

Sufletul bebelesului isi alege parintii si familia inainte de a se naste...

"Sufletul bebelesului isi alege parintii si familia inainte de a se naste.
E un "pact" creat inainte de nastere, in care sunt prevazute in detaliu, pana la ultimele amanunte: ziua, anul, locul.
Bebelusul isi alege Maestrii vietii sale, in oamenii care devin parintii sai, pentru a-si vindeca karma si memoriile altor vieti.

Exista tipare care se repeta iar si iar.
In alte vieti, parintii actuali, de multe ori au jucat rolul de soti, perechi, amanti, frati. Sunt legati intre ei prin pacte karmice care trebuiesc vindecate, eliberate, transcense, pentru a putea creste si evolua spiritual.
Conceperea e Nasterea Cosmica.
Sufletele sufera mult cand se nasc. Mult mai mult decat se crede ca sufera cand "mor", fiindca trebuie sa se adapteze densitatii terestre.
Fricile care insotesc bebelusul inainte sa vina in lumea aceasta provoaca o stare de rau Sufletului , care pana in ultimul moment sufera si are indoieli daca sa se nasca sau nu.

Ambianta pe care i-o ofera noul "camin" proaspatului Nou Nascut, este esentiala pentru ca el sa ajunga sa se simta comod in noul sau corp fizic.
Doar Iubirea Pura si Armonia din familie pot fi cele care-i hranesc dezvoltarea.

Amintirile mele:
Cand eram bebelus, mi-am amintit primul meu moment de concepere si am inteles ca toate acestea pe care le traiesc azi sunt un moment din Memoria Amintirilor din Biblioteca Akasica a Universului, a Ceva Care S-a Intamplat Acum Mii si Mii de Ani."

Ezequiel Montiel
Traducere, Ioana Suta
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu