Totalul afișărilor de pagină

15 iul. 2019

Vindecare prin puterea gandului: imaginaţia – autovindecare...

Bolile, perturbaţii ale echilibrului energiei vitale, pot fi tratate de câtre alţii sau prin autovindecare prin puterea gandului. Autovindecarea sau restabilirea echilibrului în organism prin puterea gandului, este un proces natural, datorat unor capacităţi specifice oamenilor, abordate conştient, precum încrederea în forţele proprii, voinţă, imaginaţie şi exerciţiu. Împreună, cele 4 pot îmbunătăţi starea sufletească şi implicit procesele energetice ale organismului.
În pofida neabordării acestor calităţi, oamenii decurg la tratarea bolilor prin metode exterioare lor. Unele boli sau probleme sunt tratate, uneori apar altele noi, omul fiind mai mereu bolnav de câte ceva, alteori, acceptă să ia un medicament ani de zile sau toată viaţa, neavând curajul să apeleze la vindecare prin puterea gandului, din cauza lipsei contienţei asupra capacităţilor mai sus enumerate.

Să pătrundem în lumea imaginaţiei

O metodă simplă de utilizare a imaginaţiei creatoare în scopul îmbunătăţirii stării de sănătate, a performanţelor fizice şi psihice este vizualizarea sau crearea de imagini cu ochii minţii. În mod firesc noi gândim în imagini, de aceea vizualizarea poate funcţiona la nivel mental, ajutând în acelaşi timp pe plan fizic, emoţional şi spiritual.
Pentru a patrunde în lumea imaginaţiei noastre avem nevoie de un spaţiu plăcut, liniştit şi de singurătate. Locul vine alături de un ambient creat pentru a ne simţi cu totul bine, putem să ascultăm muzica preferată, să fim înconjuraţi de natură sau de animalele dragi, tot ce ne ajută pentru a crea atmosfera favorabilă pentru a ne auzi şi vedea gândurile.

Exerciţiul de vizualizare – imaginaţia?

Relaxaţi, cu ochii închişi, încercaţi să faceţi linişte în gândurile voastre. Liniştea minţii este secretul în orice practică ce nu ţine de realitatea materială. Gândurile ce apar pot fi trimise la păstrarese poate vizualiza o cutie în care se pun toate gândurile ce apar. Când gândurile încetează să vă mai deranjeze, puneţi cutia deoparte şi savuraţi momentul de linişte, fiind atent doar pe respiraţie, cum intră şi cum iese aerul din tine.
Mai departe, crează mental o foaie albă de hârtie. Alături, crează creioane, pensule, acuarele, care au totdeauna mărimea, forma şi culoarea perfectă.
Gândiţi-vă la ceva plăcut inimii voastre, un gând de pace, de dragoste, de iubire, îl aduceţi în mintea voastră. Senzaţia generată de acest gând poate avea o culoare. Folosiţi această culoare pentru a desena orice doriţi. Puteţi desena tabloul perfect sau puteţi retuşa mental orice imperfecţiune. Dacă la început nuanţa folosită este închisă, încercaţi să-i oferiţi mai multă căldură, lumină, strălucire.
 Pentru unii acest exerciţiu pare imposibil de realizat, însă cu perseverenţă ei pot ajunge să execute acest exerciţiu, uşor. Nu trebuie forţat în nici un fel. Pentru unii foaia de hârtie poate fi un ecran cu imagini în mişcare, în acest exerciţiu important este să creezi prin imaginaţie.

Vizualizarea poate fi folosită şi pentru a spori calitatea unei activităţi ce urmează a fi desfăşurată. Foarte mulţi artişti, sportivi, folosesc vizualizarea pentru a exersa mental fie o piesă muzicală şi un exerciţiu fizic de mare precizie. Puterea gandului se transforma atunci in creatie.

Cum începem autovindecarea prin puterea gandului?

 

Însă ecranul, poate fi folosit şi pentru a îmbunătăţi o activitate sau chiar starea de sănătate. Sau pentru a găsi rezolvarea unor probleme. Acest lucru se poate realiza astfel: pe ecranul mental alb se poate proiecta imaginea voastră. Mai întâi încercaţi să vă priviţi în oglindă, memoraţi detaliile feţei. Închideţi ochii, vizualizaţi-vă pe ecranul mental.
Exersaţi până reuşiţi să vă vizualizaţi propria imagine pe ecranul mental. Faceţi să dispară imaginea prezentă şi înlocuiţi-o cu o imagine nouă care să corespundă dorinţei voastre, intenţiei pe care o aveţi. Imaginaţi-vă cât mai multe detalii: buna dispoziţie, cum arătaţi fizic, cum sunteţi îmbrăcaţi, cum mergeţi, cum dansaţi de ce nu? Fericirea, sănătatea. Simţiţi şi savuraţi această stare de bine, fericire, mulţumire. Puterea gandului are rolul de a transforma imaginea creata in realitate. Timpul de transformare este relativ.

Ce se poate obţine prin vizualizare?

 Există cazuri în care oamenii s-au vindecat de boli incurabile prin puterea gandului. În unele cazuri, unii oameni au aprofundat acest exerciţiu, vizualizând organele afectate de boală, au creat mental medicamentul perfect pentru vindecarea acelui organ, l-au administrat în modul ideal necesar vindecării şi au reuşit să-şi îmbunătăţească starea de sănătate într-un mod uimitor, prin puterea gandului.

Ştiu despre un copil care şi-a vizualizat tumoarea de pe creier ca fiind un monstru. El fiind într-o navă spaţială, s-a luptat cu monstrul până l-a omorât. În acest timp, câteva seri la rând, el se lupta cu monstrul, dar era într-un spital, pe patul de moarte, imobilizat la pat. După ce monstrul a fost învins, doctorii i-au făcut analize pentru că el nu mai murea după cum se aşteptau ei. Au observat că tumoare dispăruse ca prin minune. Copilul le-a povestit ce a făcut, deşi ei au pus totul în seama lui Dumnezeu nu pe seama voinţei şi autovindecării copilului.

Pentru restabilirea echilibrului energetic este nevoie de relaxare, linişte sufletească, credinţă în procesul de vindecare, voinţă şi dorinţă de a trăi. Mental puteţi vizualiza orice, peisaje, tablouri cu locuri existente sau nu, diferite situaţii reale sau nu, dar pentru a aduce modificări în corpul nostru fizic, trebuie să aducem credinţa în autovindecare prin puterea gandului.  

-sursa-https://blog.jorjette.ro/vindecare-puterea-gandului/

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.

gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu