Totalul afișărilor de pagină

22 aug. 2020

A LUCRA CU APA...

"Să presupunem că aţi dori să vă purificaţi, dar n-aveţi apă; puteţi face totuşi acelaşi lucru prin Gând. Imaginaţi-vă senzaţia de prospeţime, simţiţi apa curgând pe voi şi îndepărtându-vă toate impurităţile. Baia spirituală vă poate cu adevărat curăţa pentru că în realitate adevarata apă nu este apa fizică. Apa veritabilă trebuie găsită în interior. Omul posedă în el surse de apă vie, şi de această apă vorbeste Iisus când spunea : " Din sânul său vor izvorî râuri de apă vie". Apa fizică nu este decât un mijloc de a intra în comunicare cu apa spirituală.
CUM PUTEȚI UTILIZA APA PENTRU A SCÃPA DE STÃRILE NEGATIVE
Poate că aveţi uneori chinuri de care nu ştiţi cum să scăpaţi. Priviţi şi ascultaţi atunci cum curge apa. Chiar dacă nu este decât apa de la robinet, după câteva momente vă simţiţi uşuraţi. Ce s-a întâmplat ? Apa care curge influenţează plexul solar antrenând materialele care vă perturbă.
Puteţi astfel să vă scufundaţi mâinile în apa caldă sau rece, şi după câteva minute veţi avea impresia că v-aţi debarasat de greutatea pe care o simţeaţi.
Spălaţi-vă mâinile conştient cu săpun o dată, de două ori... şi chiar până la zece ori. Datorită Gândului ce acţionează în timp ce vă spalaţi, totodata şi Mâinile eterice care sunt dincolo de Mâinile voastre fizice, vor fi purificate.
CUM SÃ MAGNETIZÃM APA
Odată ce v-aţi spălat mâinile ele pot deveni conducătoare de energie celestă. În acel moment, puteţi să introduceţi aceste energii în apa pe care o beţi. Luaţi un pahar cu apă pură (de preferinţă dintr-un izvor, sau lac de munte), ţineţi paharul în mâna stângă şi cufundaţi în apă primele trei degete ale mâinii drepte (policele, indexul, mediu) şi concentraţi-vă asupra iubirii, înţelepciunii şi adevărului, pentru a impregna apa. Apoi beţi această apă gândind: "Pentru iubirea care vindecă, pentru înţelepciunea care luminează, pentru adevărul care eliberează"."
Omraam Mikhaël Aïvanhov
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu