Totalul afișărilor de pagină

26 aug. 2020

Vindecare cu prana-energia vietii...


În palmele tale se află centri energetici care sunt asociați unor chakre secundare. Acești centri care se activează dacă te concentrezi asupra lor, preiau și dau mai departe energie. Mâinile tale sunt instrumente de percepție și de echilibrare energetică.
Vindecarea Pranică se realizează de la distanță. Terapeutul lucrează cu mâinile dar nu atinge propriu-zis clientul. Toată ajustarea corpului se face la nivel energetic. Se poate lucra concomitent și cu subconștientul și ci corpurile energetice ale celui în tratament.
Principiile Terapiei Pranice sunt următoarele:
Corpurile noastre au capacitatea să se aducă singure în starea de echilibru
Ritmul natural de vindecare al corpului poate fi mărit prin folosirea forței vitale sau prana. Prana este energia soarelui, a aerului și a pământului.
Fondatorul Terapiei Pranice obișnuia să spună că prana este nelimitată. Având în vedere natura acestei resurse, practicianul învață să devină un canal prin care circulă prana. De asemenea, terapeutul știe cum să scaneze corpul clientului, să scape de eventualele neregularități energetice, să armonizeze chakrele, să restaureze echilibrul și să activeze circulația energiei.
„Invocă înainte de vindecare. În clipa în care te rogi sau invoci, începe vindecarea.”Se lucrează cu energiile maeștrilor înălțați. Maeștri înălțați sunt cei care au contribuit la vindecarea colectivă atâta vreme cât s-au întrupat aici și dupa moartea fizică au continuat să-i sprijine pe cei care le cereau ajutorul.
Imaginați-vă această terapie ca pe o chirurgie la nivel energetic. Terapeutul ajunge să fie atât de precis, încă poate lucra cu cele mai sensibile energii și zone.Vindecarea pranică funcționeză în cazul dependențelor, al depresiei, și al bolilor fizice. Durerile musculare și articulare trec prin terapie pranică, migrenele și afecțiunile organelor interne se remediază.
Schimbă modul de gândire. Prin Terapie Pranică, învățăm să domolim gândurile repetitive și să ne folosim intenția pozitivă în fiecare zi.
Crește productivitatea și intuiția.
Terapia Pranică te conectează la dimensiunile de lumină și folosește energii care îți aduc corpul într-o stare de bunăstare naturală. Chiar dacă tehnica de vindecare pranică este simplă, aplicarea ei corespunzătoare necesită muncă și timp. Însă, energia vitală sau prana nu este destinată doar inițiaților.
Vrei să simți prana? Nimic mai simplu.
Respiră profund de 2 ori și apoi privește-ți palmele. Uită-te la mâinile tale ca și cum ar fi întâia oară când ești conștient că există. Nu te gândi la nimic. În scurt timp vei simți cum se activează centri palmelor tale. Poți simți o ușoară încălzire sau răcire la nivelul pielii, o presiune sau ca și cum un curent electric vag trece prin palmele tale. Dacă închizi ochii, vei simți și mai puternic cum mâinile tale conțin o energie. Aceasta este prana.
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu