Totalul afișărilor de pagină

9 feb. 2022

Azi vorbim despre Karma...

În ultima perioadă, tot mai multă lume folosește cuvântul „karma” făcând referire la o acțiune care se întoarce împotriva celui care a inițiat-o.Karma înseamnă acțiune.Karma este un lucru complicat. Pentru a servi karma, trebuie să răsplăteşti pe alţii cu o karmă bună. Pentru a servi bine karma, trebuie ca uneori să livrezi o karmă rea unde aceasta este datorată.Mulți dintre cei care cred în karma sunt convinși că istoria se repetă până când ne învățăm lecția și până când ne dăm seama ce trebuie să schimbăm în drumul nostru.Nu putem vorbi despre karma fara a vorbi despre reincarnare. Si asta pentru ca conditiile vietii noastre actuale nu pot fi explicate fara a lua in calcul karma. Buddhistii argumenteaza ca viata unui om este rezultatul mai multor factori: ereditatea, natura si karma. Daca suntem atenti la inegalitatile dintre conditiile vietilor mai multor oameni, atunci vom fi mai convinsi de legea karmei.

Cauza karmei este ignoranta, adica a nu cunoaste lucrurile asa cum sunt. Cauza neintelegerii mecanismului karmei este tot ignoranta.

De obicei noi uitam de faptele noastre, iar fructele actiunilor noastre ne prind din urma mult timp dupa aceea. Pana la acel moment, uitam ce am facut si suntem incapabili sa facem vreo legatura intre faptele noastre si ceea ce ni se intampla.Multa lume confunda karma cu destinul. Desi sunt noţiuni asemanatoare, relaţia dintre ele este aceea dintre scop şi acţiunea in vederea atingerii scopului. Destinul este un scop, o ţintă, iar karma este acţiunea pentru realizarea lui. Cand venim in această lume, şi karma, şi destinul sunt destul de bine stabilite.-Gabriela Ilinca-maestru Reiki-

Pentru initieri si terapii va rog sa imi scrieti pe adresa de email
gabi.gabriela58@yahoo.com



Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.

gabriella.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu