Totalul afișărilor de pagină

7 feb. 2022

SISTEMUL INGERI REIKI....

Pe măsură ce numărul de Lucratori ai Lumini au crescut,  Reiki Master a început să ofere tehnici de protecție impotriva personajelor negative. Îngerii sunt, prin natura lor, foarte protectori; sunt ființe pure de lumină care doresc ca noi să fim fericiți și sănătoși. Ingeri Reiki este un sistem plin de o dragoste puternica care te conecteaza cu ingerii si se realizeaza cel mai bine utilizand sistemul Usui Reki.Cele patru simboluri reiki traditionale sunt incorporate; fiecare este asociat cu unul dintre cei patru Arhangheli. Se poate utiliza independent sau cu orice alt sistem.

 

Îngerii sunt atât o manifestare a puterii lui Dumnezeu, cat și a personificării acestei puteri. Ingerii transcend orice religie, orice filozofie, orice credinta. De fapt, îngerii nu au nici o religie așa cum o cunoaștem noi. Existența lor precede orice sistem religios care a existat vreodata pe pământ.

Ingerii pazitori sunt mereu cu noi. Pentru un om normal acestia sunt foarte accesibili și, prin urmare, trebuie chemati pentru protecție.

Initierea Angel Reiki combină energia Îngerilor și simboluri tradiționale Reiki. Îngerii sunt chemati și solicitati să ajute in procesul de vindecare. Îngerii pot fi chemati pentru protecție, manifestare, conectare- claritate, etc. Puteți utiliza pozițiile tradiționale ale mâinii sau cereti îngerilor sa va ghideze mâinile în poziția potrivita. Presupun că aveți deja Usui Reiki Maestru, deoarece in acest manual nu veti gasi nicio explicație în plus asupra Reiki sau a simbolurile sale.-Gabriela Ilinca-Maestru In Terapia de Vindecare cu Ingeri-

Pentru initieri si terapii va rog sa imi scrieti pe adresa de email gabi.gabriela58@yahoo.com


 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.

gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu