Totalul afișărilor de pagină

1 feb. 2022

Meditatia cu Ghidul Shamballa...

 

Trebuie să fim conştienti că în drumul nostru spre lumină nu suntem singuri. Suntem permanent ajutaţi şi cu cât avansăm mai mult cu atât urmează să primim un sprijin mai consistent.


 Cu fiecare acordaj primit avansam un pas in evoluţia noastră spirituală si odata cu aceasta primim noi ghizi, noi maeştri şi noi ajutoare care să ne sprijine şi să ne îndrume paşii.Trebuie să fim atenţi, să-i identificăm şi să le cerem sprijinul. Este bine să învăţăm să fim
recunoscători pentru ajutorul primit, chiar şi atunci când efectele lui nu sunt imediat vizibile sau palpabile.


 Pentru a veni în contact cu maestrul dumneavoastră Shamballa va trebui să efectuati următorii paşi:


 Ganditi-va ca sunteti pe varfului unui munte. Simtit mireasma aerului racoros, priviti in departare si admirati privelistea ce se intinde in fata ochilor dumneavoastra. Vedeti cerul si simititiva aporape de el.


 Priviti in departare cum se formeaza o coloana de Lumina. Urmariti-o cum se apropie de dumneavoastra. Treptat ce se apropie ea capata forma. Priviti cu atentie forma, marimea, daca este barbat sau femeie, hainele pe care le poarta. Odata ce s-a apropiat de dumneavoastra puteti sa intrati in dialog cu ea. Puneti intrebarile ce va framanta. Intrebati-va maestrul Shamballa ce puteti face pentru evolutia dv. Care este sfatul lui pentru dv.


 Cand dialogul s-a sfarsit, lasati-l sa se indeparteze la fel cu a venit.
 Cand sunteti pregatit puteti deschide ochii. -Ilinca Gabriela-maestru Shamballa-curs shamballa.

Pentru initieri si terapii va rog sa imi scrieti pe adresa de email gabi.gabriela58@yahoo.com

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.

gabriella.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu