Totalul afișărilor de pagină

24 aug. 2016

CUM SA CERI AJUTOR INGERILOR...

Ingerii sunt mesagerii lui Dumnezeu, si sunt acele spirite care pot sa ne ajute, sa ne ghideze si sa ne indeplineasca orice dorinta, atata timp cat este in planul divin si nu interfereaza cu liberul arbitru al altor persoane. Exista insa o conditie: trebuie sa le cerem ingerilor sa ne ajute, altfel ei nu pot sa treaca de liberul nostru arbitru. Cei care cred ca Dumnezeu nu-i iubeste, sau i-a uitat, sunt cei care nu stiu cum sa-i ceara ceea ce vor. Este pe principiul: Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga in traista. Primul pas trebuie sa-l faci tu, adica sa ceri.
Poti sa ceri ajutorul ingerilor ori de cate ori vrei sa-ti indeplinesti vreo dorinta, cum ar fi: gasirea unui job, mai multi bani, gasirea partenerului perfect, sanatate, rezolvarea anumitor conflicte, etc. Nu te gandi ca ceea ce le ceri tu poate sa fie insignifiant sau, dimpotriva, pare imposibil, pentru ca, pentru ei, acest termen nu exista. Ei pur si simplu exista pentru a ne ajuta.
Gaseste-ti un loc in casa unde sa stai relaxat macar 10 minute, gandeste-te la problema ta si cere-le ajutorul ingerilor. Urmatorul pas ar fi sa nu incepi sa te indoiesti de ei, pentru ca altfel ei nu pot sa treaca de scutul negativ energetic al tau. Cu cat vei fi mai deschis si mai iubitor catre ingeri, cu atat ei te pot ajuta mai mult.
Arhanghelul Mihail te poate ajuta cu taierea tuturor corzilor negative care te leaga de diverse persoane, locuri, lucruri, etc. Cere-i pur si simplu ajutorul atunci cand simti ca ai dureri in anumite zone ale corpului, sau cand simti ca nu mai ai energie. Poti sa-l chemi oricand, eventual cand o sa te confrunti cu o situatie care ti se pare conflictuala, el va veni si te va proteja.
Arhanghelul Rafael te poate ajuta sa te vindeci atat la nivel fizic, cat si mental, si energetic. Roaga-l sa-ti infuzeze energia vindecatoare in corpul tau, si sa elimine energia negativa (poti sa faci meditatia de impmantare). Poti sa te vizualizezi pe tine cum inoti intr-o apa de culoare verde smarald.
De fiecare data cand te confrunti cu cate o situatie din care nu vezi iesire, cheama-l pe Arhanghelul Uriel, pentru ca el te poate ajuta sa clarifici multe situatii, spre binele suprem al tuturor persoanelor implicate. Arhanghelul Uriel este cel care poate sa aduca miracolele in viata noastra.
Retine faptul ca ingerii sunt tot timpul langa tine, si te pot ajuta. Singura conditie este ca tu sa le ceri asta.
-sursa- http://mesajdivin.com/2016/05/cum-sa-ceri-ajutor-ingerilor/

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu