Totalul afișărilor de pagină

3 aug. 2016

De ce la unii oameni rugaciunea vindeca boli, iar la altii nu? Aflati cum sa va rugati cu adevarat!...


Rugaciunea actioneaza mult mai benefic asupra omului si destinului sau decat orice antrenament mental. Cu cat omul va reusi inainte de rugaciune sa renunte la toate si sa uite de toate problemele lui, cu atat de puternic va fi efectul binefacator al rugaciunii. In plus, daca omul nu a putut ierta pe cineva si regreta in permanenta trecutul, atunci rugaciunea nu va avea niciun efect.
“Dumnezeu este iubire” – se spune in Biblie. Cu cat mai des am suprimat in viata sentimentul iubirii si am manifestat agresiune fata de el, blamand alti oameni, evenimente curente sau soarta, cu atat mai putine sunt sansele de a ne purifica prin rugaciune. Si daca inainte de rugaciune omul isi aminteste de situatiile esentiale din viata sa si trece peste acestea pastrand iubirea si retragand orice pretentii, atunci o astfel de rugaciune vindeca si sufletul, si corpul.
Multi oameni se roaga si totusi se imbolnavesc si mor. Unora rugaciunea le ajuta, altora – nu. Exista si aici anumite legitati. Studierea lor ne permite sa intelegem de ce rugaciunea le ajuta unora, iar altora – nu. Daca omul se roaga pentru a-i cere lui Dumnezeu sanatate, bunastare sau alte bunuri atunci aceasta rugaciune poate, in cele din urma, sa-i dauneze.
Teama de viitor, frica de moarte si neincrederea in fortele sale il impiedica pe om sa se insanatoseasca. Incetati sa nu mai aveti incredere in voi, puterile va sunt determinate de dorinta voastra. Daca aveti o dorinta mare de a va schimba veti invinge boala. Nu va mai temeti de viitor. Din cauza fricii, a regretelor si a nemultumirii de sine pierdeti foarte multa energie. Iar ea va e necesara acum pentru a lucra asupra voastra. Nu va temeti de moarte. Voi va identificati personal cu invelisul fizic si din aceasta cauza va sperie atat de mult dezagregarea posibila a corpului vostru. Eul care e legat de corpul vostru nu este unicul; eul vostru suprem, adevarat, se afla dincolo de limitele timpului. El este vesnic si se regaseste in Dumnezeu si in iubire. Iar cat priveste corpul vostru fizic, daca va este sortit sa muriti, veti muri si nimeni nu va va salva: nici vracii, nici medicamentele. De aceea acceptati-va cu anticipatie propriul deces. Trebuie sa va purificati sufletul indiferent daca veti supravietui sau veti muri. Iar excesul launtric al emotiilor dauneaza si sufletului, si corpului.
Dumnezeu e iubire, iar omul e constiinta; cu cat mai tare va veti indeparta de constiinta, cu atat mai multa iubire va veni in sufletul vostru. Sentimentul puterii, al increderii si sigurantei este asigurat de iubire, nu de constiinta. Iata de ce cand va rugati lui Dumnezeu nu trebuie sa va ganditi la nimic. Fiti cu totul deschis si sincer. Trebuie sa va simtiti slab si neaparat ca un nou-nascut. De obicei, inainte de a se ruga oamenii isi amintesc de toate problemele lor. Nu poti merge cu probleme la Dumnezeu. La Dumnezeu se merge cu iubire. Si cand te rogi lui Dumnezeu incearca sa uiti de tine. Si ceea ce veti simti in acel moment poate fi mai bun decat orice medicament.
-sursa-http://www.almeea.ro/de-ce-la-unii-oameni-rugaciunea-vindeca-boli-iar-la-altii-nu-aflati-cum-sa-va-rugati-cu-adevarat/ 

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu