Totalul afișărilor de pagină

20 aug. 2016

Flacara Protectiei Psihice a Arh.Mihail...

Flacara de protectie psihica a Arhanghelului Mihail
Despre Flacara Protectiei Psihice
Arhanghelul Mihail ne ofera aceasta energie care ne
protejeaza impotriva atacurilor psihice. Aceasta protectie este
foarte importanta,mai ales in timpurile moderne cand suntem
bombardati cu energii exterioare in permanenta.
Atacurile psihice sunt mai frecvente decit realizam noi oamenii acest lucru.. Ele se intampla tot timpul.
Suntem nascuti cu protectie naturala impotriva atacurilor psihice
un sistem imunitar spiritual,care in mod normal iti asigura
protectie impotriva atacurilor psihice comune,zilnice.
Cateodata, sistemul imunitar spiritual este compromis si nu corespunde unui atac psihic intens,bolilor sau altui impact cu sistemul propriu energetic.
Cand acestea se intimpla individual esti foarte vulnerabil la atacuri psihice, mult mai vulnerabil decit in mod obisnuit.
Cateodata,chiar si o persoana cu sistem imunitar spiritual foarte puternic , poate sa cada prada unui atac psihic,daca este in special vicios, iar atacul este persistent, savarsit de un grup mare. De exemplu cand cineva trimite ura catre alta persoana, permanente previziuni ale esecului altei persoane, distribuirea-transmiterea de farmece, vrajitorii catre alta persoana.
-Vampirismul psihic este atunci cind cineva absoarbe energiile
din campul energetic al altei persoane si poate fi: constient si
facut permanent cu intentii negative sau facut inconstient fara intentii negative.
Vampirismul psihic inconstient este foarte frecvent. Este ceea
ce se intimpla cind cineva este la nevoie si trage lumina de la alta persoana din sistemul cimpului energetic la fel ca si cum un om care trage sa se inece ,disperat pe salvator .
Contaminarea psihica se intimpla cind un sistem energetic vulnerabil este expus unei energii negative.
Chiar si o persoana care nu are intentii negative poate contamina sistemul energetic, daca ele poarta in jurul lor energii negative..
Daca constatati ca in permanenta sunteti iritabili in jurul altei persoane sau grup de persoane, va enervati sau deveniti furiosi si luati o atitudine de aparare fata de acele persoane care in mod normal dumneavoastra nu o doriti,, ele probabil au energii negative care nu respecta sistemul energetic personal.
In general este o buna idee sa va protejati energetic atita timp cit aveti in jur persoane cu energii negative sau care se alimenteaza cu energia sistemului dumneavoastra,dar trebuie in acelasi timp sa limitati interactiunea cu acesti oameni cit de mult este posibil.
In timp ce nu puteti alege familia, puteti alege prietenii, slujba, iubitul, iubita, etc.
Alegeti sa traiti langa oameni care va inalta spiritual,nu langa aceia care il distrug.
Atacurile psihice pot fie foarte devastatoare si pot lasa urme necontrolabile ca de exemplu:
Depresia
Anxietatea
Boli
Fara Noroc
Accidente
Pierderea serviciului
Probleme banesti
In cazurile bolilor ,atacurile psihice pot deschide recipientul campului energetic personal ,pentru contaminarea energetica. Contaminarea profunda inseamna boli de lunga durata ,cronice ca de exemplu sindromul oboselii cronice, fibromialgia (dureri în tot corpul, oboseală, tulburări de somn), scleroza multipla.Nu toate bolile sint cauzate de atacurile psihice. Cancerul este rezultatul atacului psihic personal al celui bolnav,autosabotaj.
Mod de utilizare
Odata initiat ,puteti invoca Flacara protectiei psihice pentru a ridica un scut de protectie si energia curcubeului vindecator in jurul dumneavoastra.
Mai jos este modul de a invoca flacara de protectie psihica.:
“Sfinte Arhanghele Mihail te rog inconjoara-ma cu Flacara Protectiei Psihice”
(puteti schimba aceasta formula de invocatie dar trebuie sa contina cuvintele Sfinte Arhanghele Mihail si Flacara Protectiei Psihice)
Pentru a proteja o proprietate iubita, un proiect, o situatie se va face urmatoarea invocatie”
“Sfinte Arhanghel Mihail te rog invaluie proprietatea mea sau proiectul meu sau situatia respectiva cu Flacara Protectiei Psihice.”
Flacara Protectiei psihice nu numai va va proteja pe dumneavoastra sau pe orice altceva doriti sa protejati,ci ea va va bloca sa trimiteti in exterior orice atac psihic personal (pentru ca inca mai aveti intentii negative care nu vor trece prin scutul de protectie al Flacarii.)
Flacara Protectiei Psihice va trebui invocata in fiecare zi o data la plecarea din casa si o data inainte de culcare.
Deasemenea Flacara Protectiei Psihice trebuie invocata de cite ori intram in contact cu situatii sau persoane negative. Aveti grija ca de multe ori persoanele care par a fi dragute, nu sint ceea ce par.Aveti incredere in intuitia si instinctul dumneavostra .Niciodata nu vor ca noi sa ne ranim ,asa ca folositi-le cit de mult va place.
Este o idee buna ca sistemul imunitar spiritual sa devina puternic, sa invocam Flacara Protectiei Psihice mai putin in situatiile critice , dar sa ajungem sa convietuim cu el.
Chiar si persoane cu sistemul imunitar spiritual foarte puternic pot suferi atacuri serioase, daca energia malefic e multa si aruncata in calea lor deodata.
Daca acest lucru vi se intampla dumneavoastra ,invocati Flacara Protectiei Psihice imediat si pe parcursul intregii zile si reluati un program strict de protectie pana cind criza se termina.
Initierea
Cum initiati alta persoana
Va puteti initia sau reinitia pe dumneavoastra insiva
Sau alte persoane in orice moment invocind Arhanghelul Mihail:
„Sfinte Arhanghel Mihail te rog initiaza-ma in Flacara Protectiei Psihice si in coloana de lumina “
Daca doriti , puteti adauga la aceasta initiere si si alte energii sau previziuni invaluind cu flacara de curcubeu persoana care primeste initierea.
Deasemenea puteti folosi orice alta metoda de initiere cu care deja sunteti familiarizati, dar Sfantul Arhanghel Mihail trebuie invocat de fiecare data.
Nu exista limita pentru numarul de reinitieri asa cum nu exista limita de timp pentru initieri.
Cum primiti initierea
Initierea poate fi trimisa la distanta si in timp, asa ca aceasta initiere este acolo gata oricind va este convenabil sa o primiti. Pentru a primi initierea stati aproximativ 10 minute in meditatie sau pur si simplu chemati pe Arhanghelul Mihail sa va initieze.Pentru a amplifica efectul acestei experiente puteti sa ardeti o lumanare sau uleiuri aromate sau orice altceva ce va ajuta sa va creati spatiul sacru al dumneavoastra
-sursa-http://handmadebymissi.ro/produs/flacara-protectiei-psihice-arh-mihail/ - Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu