Totalul afișărilor de pagină

6 iul. 2017

Bucuria vindeca celulele şi organele trupului...

   Bucuria atrage întotdeauna iubirea. Când simţi  ca trupul şi spiritul ţi se umplu de bucuria de a trâi, eşti ca un magnet puternic. Atunci atragi spre tine mai multă bucurie şi, deci, mai multă dragoste. Bucuria este unda de frecvenţă vibratorie cea mai înaltă pe care o poate crea un om. Bucuria unifică. Bucuria vindecă întreaga substanţă a trupului,  aşa cum nu o face nici o altă vibraţie senzorială. Bucuria intră în conştiinţa omenească, direct în acel punct în care substanţa trupului fizic şi cea spirituală se întalnesc, ca un singur câmp unificat! Este primul înveliş tridimensional, sau prima ta „haină” electrică! Bucuria este cea mai profundă vibraţie pe care o va cunoaşte şi înregistra vreodată trupul tău fizic. Bucuria mai poate fi înţeleasă şi prin următoarea anologie, în care folosim stări sau sentimente importante. La nivelul cel mai înalt al senzaţiilor trupului – spirit pur – se afla extazul! La următorul nivel superior al trupului – suflet pur – se află bucuria. La următorul nivel superior al trupului – personalitatea pură – este fericirea. Un flux ascendent de fericire conduce spre bucurie şi bucuria conduce spre extaz!
Bucuria vindecă celulele şi organele trupului. Bucuria te face să te simţi sănătos şi întreg – atât fizic, cât şi psihic.
Bucuria ta nu numai că atrage iubirea celorlalţi, dar este şi „molipsitoare”. Atunci când sunt atraşi în câmpul bucuriei tale, înauntrul lor se declanşează o vibraţie a bucuriei. Bucuria reuşeşte întotdeauna să se multiplice!
Gândeşte-te la asta! Darul de bucurie către tine însuţi devine, la rândul lui, un dar preţios de bucurie pentru ceilalţi oameni din viaţa ta. Curând, ei se vor acorda la propria lor stare de bucurie. Fiecare persoană plină de bucurie va transmite bucuria către ceilalţi – formându-se o spirală fără sfârşit de persoane înălţate sufleteşte şi fericite. Bucuria este frecvenţa fizică cea mai apropiata de lumină.  Ea poate fi comparată cu o lumină aprinsă pe neaşteptate, într-un imens vid întunecat.
Toţi ochii şi toate formele de conştiinţă din interiorul câmpului se întorc către acea sclipire bruscă de lumină şi se concentrează pe ea. Simultan, toţi cei care îşi dau seama de această lumină (slabă sau strălucitoare) apăruta în vid, se îndreaptă contient spre ea! Această analogie bucurie/lumină îţi oferă o imagine clară a modului în care bucuria atrage bucuria – împreună cu o dorinţă de a te afla în preajma celor care răspandesc o asemenea dragoste plină de bucurie. Apropierea în sine înseamnă o puternică declaraţie de dragoste, dorinţa de a fi apropiat fizic de cineva este ea însăşi o „declaraţie”.
De aceea, bucuria este un mijloc excelent de a atrage lângă tine sufletul pereche.
Privind lucrurile dintr-un alt punct de vedere, la fel cum întotdeauna tristeţea te inchide faţă de ceilalţi, fericirea te deschide spre ceilalţi! Întreaga natură se grăbeşte să umple un spaţiu gol sau un vid. Prin urmare, este absolut normal ca oricine care vede cât eşti de bucuros şi fericit să fie atras spre tine !  Bucură-te!  –  Russ Michael
-sursa- http://www.luminasufletuluitau.ro/-

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu