Totalul afișărilor de pagină

28 iul. 2017

NE PUTEM ACTIVA GLANDA PINEALĂ PENTRU A OBŢINE PUTERI SPIRITUALE EXTRAORDINARE! DAR FORŢELE OCULTE CONDUCĂTOARE FAC TOTUL PENTRU A NE OPRI…

Oamenii sunt înzestraţi cu glanda pineală, o glandă care se găseşte în creier, şi care, de asemenea, este cunoscută şi sub numele cel de-al treilea ochi. Motivul pentru care este numită “glanda pineală” îl reprezintă faptul că are forma unui con de pin. Minuscula glandă pineală este responsabilă pentru producerea melatoninei, un hormon care afectează ritmul circadian. Ea se găseşte situată în apropierea centrului creierului, între cele două emisfere cerebrale.
Medicina şi ştiinţa officială nu recunosc rolul esenţial al acestei glande pentru lumea spirituală, însă această informaţie secretă era cunoscută de mii de ani de înaintaşii noştri. Glanda pineală este, în esentă, portalul către lumea spirituală din lumea fizică, în care trăim noi, oamenii. Când este activată, senzaţia de euforie şi unicitate umple mintea, oferind un sentiment de nedescris. Această activare se poate face prin yoga, prin meditaţie şi printr-o varietate de alte metode.
Odată activată glanda pineală, acea persoană este capabilă să se deplaseze liber prin alte dimensiuni, se poate proiecta astral sau poate “vedea” la distanţă. Totodată, ar fi posibil chiar şi controlul gândurilor şi acţiunilor altor oameni din lumea fizică. Deşi toate aceste lucruri par imposibile, guvernele lumii (printre care cel al Uniunii Sovietice), precum şi diferite organizaţii din umbră au cercetat aceste efecte un timp îndelungat, păstrând informaţiile ascunse de ochii publicului.
Motivul pentru care în ziua de azi ne este foarte greu (dacă nu imposibil) să ne activăm glanda pineală, şi astfel să avem acces la lumea spirituală, îl reprezintă cantitatea de fluorură de sodiu pe care o digerăm zilnic în corpurile noastre. Fluorura de sodiu este prezentă atât în unele alimente, în apa, cât şi în pasta de dinţi cu care ne spălăm. Glanda pineală absoarbe cea mai mare parte din fluorura de sodiu, care intră în corpurile noastre şi, astfel, cel de-al treilea ochi se “tumefiază”. Dar, forţele oculte care conduc această lume n-au niciun interes să atingem un nivel înalt de spiritualitate.
-sursa- almeea.ro-

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu