Totalul afișărilor de pagină

9 iul. 2017

ENERGIA LATENTĂ DIN CORPUL TĂU! VEZI CUM O TREZEŞTI ŞI CUM CONTROLEZI KUNDALINI!...

   Kundalini este energia care se află în stare latentă în trupul uman. Când această forţă este trezită, ea se ridică de-a lungul coloanei vertebrale către chakra creştetului. În momentul în care Kundalini începe să se trezească, omul va simţi curenţi energetici puternici de-a lungul coloanei vertebrale, manifestaţi permanent – ziua şi noaptea.
Trezirea lui Kundalini se poate manifestă la toţi oamenii, indiferent de calea spirituală sau de religia din care fac parte.

Manifestări ale ridicării energiei Kundalini:
– tremurături involuntare ale corpului, sentimente de bucurie şi beatitudine, senzaţii de frig în organism, senzaţii de căldură pe coloana vertebrală, perceperea unor puternice flash-uri de energie, furnicături în corp sau, mai ales, pe coloană, sentimente de confuzie şi incertitudine, schimbări bruşte de stări lăuntrice, stări de somnolenţă şi ameţeală, stări de fericire, perceperea de sunete şi culori subtile, trezirea intuiţiei şi a creativităţii la un nivel mult mai înalt.
Trezirea lui Kundalini va determina schimbări pozitive atât la nivelul corpului fizic cât şi la nivelul corpurilor subtile. Dacă Kundalini se ridica încet oferindu-ne timp pentru a asimila puternica energie ce este eliberată, ne vom însuşi experienţa pe care ne-o oferă fiecare chakră în parte, lucru care ne va ajuta mult la progresul spiritual. Dacă însă energia Kundalini se ridică prea repede, fără a o putea controla, putem să trăim o criză spirituală.
Atât timp cât Kundalini rămâne adormită în lăcaşul ei, persoana va fi interesată numai de manifestările fizice, grosiere şi impure, de lumea simţurilor şi a intereselor materiale. Mâncarea, somnul şi sexul vor motiva o astfel de persoană. Când Kundalini se va trezi, omul va deveni stabil, serios, responsabil, ferm. Atunci va începe să renunţe la ataşamentele de lumea fizică.
Daca Kundalini se va ridica numai până la nivelul chakrei a doua, persoana va avea trăiri erotice nestăpânite care pot fi confundate cu trăiri spirituale. Pericolul care pândeste la acest nivel este subordonarea fiinţei la planul sexualităţii care poate conduce treptat la decăderea spirituală şi la probleme fizice şi mentale. Când Kundalini va pleca din chakra a doua, dorinţele sexuale exacerbate vor dispărea.
Când Kundalini este trezit până la nivelul plexului solar poate apărea o senzaţie permanentă de foame.Primii trei centri subtili ne pun în legătură cu lumea fizică iar transcenderea lor înseamnă îndepărtarea de ataşamentele legate de lumea fizică. Când Kundalini se manifestă la nivelul unuia dintre cei trei centri inferiori, omul nu se poate bucura cu adevărat de stabilitatea şi concentrarea maximă a minţii. Mintea nu este eliberată de sclavia simţurilor şi de ataşamentele materiale, iar mentalul nu este purificat şi va oscila în tot ceea ce face.
Când Kundalini atinge centrul inimii, întreaga perspectiva asupra lumii cât şi asupra propriei fiinţe se schimbă fundamental. Omul va începe să înţeleagă valorile lumilor subtile şi va percepe existenţa fiinţelor din invizibil. Ataşamentele faţă de simţuri aproape dispar, nevoile materiale se reduc foarte mult iar omul se dedica mai mult practicilor spirituale. În acest timp va fi plin de iubire şi de înţelegere faţă de ceilalţi, îşi va orienta mintea către Dumnezeu şi va căuta compania oamenilor cu credinţă şi ajutorul fiinţelor spirituale. Mintea sa va deveni stabilă şi uşor de concentrat. Însă anumite manifestări ale egoului tot vor exista, iar interesele materialiste pot opri ascensiunea lui Kundalini sau pot chiar determina coborârea acesteia către chakra rădăcina.
Când Kundalini ajunge la chakra gâtului, respiraţia devine lentă şi mai puţin intensă datorită faptului că mintea devine calmă şi interiorizată. Pot apărea mari capacităţi oratorice.
Când Kundalini ajunge la al treilea ochi, persoana va avea un bun control asupra sa. Omul va deveni conştient de Sinele sau Suprem şi detaşat de propriul trup. De la nivelul chakrei al treilea ochi, Kundalini complet trezit nu mai poate cobori. Întregul efort al persoanei şi toată aspiraţia sa va fi dedicată realizării lui Dumnezeu.
De abia când Kundalini atinge chakra creştetului omul îşi câştiga liniştea şi pacea mult visată. Ridicarea completă a lui Kundalini apare însă foarte rar, în marea majoritate a cazurilor aceasta energie se ridică parţial.
In ascensiunea sa, Kundalini va întâlni chakre care pot fi deschise sau închise. În cazul în care o chakră este deschisă, Kundalini îşi va continua ascensiunea până la următoarea chakră. În cazul în care o chakră este închisă, Kundalini se va opri, iar fiinţa respectivă va experimenta din plin trăirile acelei chakre.
Alte obstacole importante în calea ascensiunii lui Kundalini sunt nodurile energetice. Ele sunt în număr de trei. Aceste noduri pot bloca fluxul ascendent de prana prin canalul Sushumna. Dacă aceste noduri ar fi străpunse prea repede, ne-am confrunta cu o suprasarcină energetică care ar putea crea probleme. În aceste regiuni puterea ignoranţei şi a ataşamentelor fizice este foarte puternică. Anumite noduri de energie sunt greu de dizolvat, mai ales cele din chakrele 1, 2 şi 5,6. Se spune că străpungerea acestor noduri energetice poate dura mai multe vieţi.
Odată străpuns nodul ce se afla între chakra 1 şi 2, vor fi depăşite ataşamentele faţă de plăcerile simţurilor şi funcţionarea greoaie a minţii.Al doilea nod se află între chakrele 3 şi 4 şi este asociat cu sentimente şi ataşamente din planul emoţional. Străpungerea acestui nod va ajuta omul să manifeste o stare de iubire necondiţionată însoţită de compasiune. Fixarea fiinţei la acest nivel poate duce la ataşament faţa de binele universal şi la o dorinţă puternică de a ajuta la eliberarea suferinţei umanităţii. Deşi unor persoane li se va părea că prin asta vor realiza fapte mari, de fapt ei se vor lega astfel de lumile inferioare.
Nodul dintre chakrele 5 şi 6 se poate dizolva prin cunoaştere şi încredere. Egoul va începe să se dizolve şi va domina voinţa divină. Acest obstacol poate genera ataşamente faţa de puteri paranormale.
Depăşind cele trei noduri, omul poate atinge desăvârşirea spirituală. Când Kundalini ajunge la chakra creştetului, omul va simţi că nu mai poate rămâne în lumea fizică. Corpul cauzal este dizolvat în corpurile superioare iar fiinţa îşi pierde interesul pentru orice fel de dorinţă. Reîntoarcerea la viaţa propriu-zisă se va produce doar dacă persoana respectivă consideră că are o anumită misiune de împlinit pe Pământ. Atunci omul trebuie să preia o anumită karmă pentru că numai aşa poate trăi pe pământ.
 Ridicarea energiei Kundalini se poate manifesta în două feluri: ascensiune liniştită şi fără probleme, ascensiune însoţită de prezenţa unui val de frică, senzaţia de frică are legătură cu moartea prejudecăţilor legate de lume şi de noi înşine.
Este vorba de o purificare a subconştientului. Atunci când are loc o ,,explozie” interioară, ea va face să iasă la suprafaţă tot ce avem în interiorul nostru, mai ales negativ. Când avem o personalitate plină de obsesii şi de blocaje mentale atunci ea va exploda generând o cădere nervoasă. Omul trebuie să realizeze un proces de purificare a gândurilor şi să ajungă la o stare de claritate a minţii.
În cazul în care Kundalini se ridică parţial, aceasta va face ca fiinţa respectivă să aibă acces numai la anumite adevăruri parţiale.
Efecte generate de ascensiunea lui Kundalini:
– celulele corpului intră într-un proces de întinerire, vocea se modifică, apar schimbări la nivelul secreţiei hormonale
– se modifică ritmul cardiac şi apar palpitaţii la nivelul inimii
– respiraţia se modifică, pot apărea stări de anxietate
– amorţeală, senzaţii de cald sau rece, mâncărimi şi furnicături pe corp, vibraţii fine la nivelul pielii şi frisoane puternice în corp
– dureri şi stări de disconfort pe coloană, apar viziuni, lumini şi sunete interioare, pot apărea emoţii necontrolate ce duc de la stări de bucurie la tristeţe şi suferinţă
– gândurile pot părea dezechilibrate sau iraţionale
– omul se poate simţi în pragul nebuniei sau poate deveni calm şi liniştit– omul se poate simţi în pragul nebuniei sau poate deveni calm şi liniştit
Efectele nedorite pot apărea în cazul unor persoane care nu s-au purificat suficient: migrene, presiune şi dureri de cap, depresie, oboseală, teamă, atac de panică, amorţeală şi frica de a muri, tulburări mentale, spasme musculare şi insomnie, bruşte schimbări de greutate a corpului, dureri de ceafă sau de spate, transpiraţie şi mucozitaţi, nevoie de a căsca des, lipsa de control al emoţiilor, dureri de ochi, cap, coloană ce pot aparea şi dispărea brusc, acolo unde Kundalini întâlneste blocaje.

-sursa- UZINA ELECTRICĂ DIN NOI
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu