Totalul afișărilor de pagină

21 aug. 2017

Cum sa creezi prosperitatea...

Ne petrecem cea mai mare parte a vietii noastre castigand, economisind si cheltuind bani. Banul faciliteaza atat de multe dintre activitatile noastre cotidiene, incat unii il vad ca fiind un fundament al vietii. Desi, intr-adevar, banii ocupa un loc central, multi dintre noi inteleg prea putin care este rolul lor spiritual. Nu e de mirare ca adesea avem probleme financiare, intr-un fel sau altul.
Pentru a intelege cum trebuie sa lucrati cu energia spirituala, pentru a crea atat resurse, cat si constientizarea resuselor, va trebui sa privim principiile spirituale de baza ale abundentei. Prosperitatea nu se limiteaza doar la partea financiara. Ne putem bucura de o bogatie de idei, de prietenii roditoare si de abundenta in aproape toate formele de exprimare, etc.
Prosperitatea este tot timpul cu voi, chiar daca nu este vizibila in lumea exterioara. Bogatia si resursele isi au originea in taramurile spirituale. Patrunzand in miezul vostru spiritual, patrundeti in izvorul divin al tuturor resurselor, ceea ce va plaseaza in mijlocul unei fantani nesecate de resurse. Aceasta se poate materializa prin diverse moduri, dar indiferent de tinta vizata, fie ca este o slujba sua o persoana, adevarata sursa a prosperitatii voastre consta intotdeauna in divinul din voi. Daca va cautati averea in lumea exterioara, succesul vostru va fi, in ce mai bun caz, intamplator.
Pentru a activa aceasta energie spirituala a abundentei, Dumnezeu v-a dat o raza speciala de energie. una dintre cele 12 raze energetice ale aspectelor voastre umane, lumesti este raza turcoaz a resursei. Este legatura voastra speciala cu rezervorul de bogatie spirituala. Aceasta raza de energie va da impulsul de care aveti nevoie pentru a transpune, realmente, principiile prosperitatii in actiune.
Fara aceasta raza, v-ar fi greu sa atrageti energia spirituala pentru a crea ceea ce aveti nevoie. Aceasta raza turcoaz este mereu cu voi, indiferent daca o folositi sau nu. Modul in care gestionati prosperitatea este una dintre cele mai mari provocari ale vietii. Banii sunt o forma de energie. Ei reprezinta puterea voastra pamanteana si, stapanind arta puterii pamantene, va aratati capacitatea de a gestiona energii divine superioare. In planurile superioare ale existentei, problemele abundentei nu mai sunt o provocare. Toate lucrurile de care avem nevoie sunt create imediat si direct de catre minte si dorinta. Pentru a dezvolta acest tip de constiinta, fiecare dintre noi trebuie sa lucreze mai intai in mediul fizic, pana cand vom putea stapani situatiile cu care ne confruntam.
Scopul stapanirii prosperitatii este de a atinge punctul acela in care stiti ca resursele sunt la dispozitia voastra oricand veti avea nevoie de ele. Aceasta constientizare nu este o afirmatie inactiva, gata sa se clatine la primul semn de adversitate, ci o cunoastere interioara ferma,. Odata stapanita aceasta cunoastere divina, va puteti exprima nevoile, atunci cand apar. Daca devii cea mai bogata persoana de pe pamant, nu inseamna ca stapanesti arta prosperitatii. un numar surprinzator de oameni bogati traiesc cu teama ca vor saraci. Aceasta nu este o constientizare divina a bogatiei. Daca va aflati in contact cu adevarata voastra bogatie, nu va conta cat de multe posedati, deoarece va veti afla in legatura directa cu insasi sursa abundentei. Daca doriti sa generati resurse, o veti face.
--sursa- Barbara Martin-

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu