Totalul afișărilor de pagină

13 aug. 2017

SCANTEIA DIVINA, REVINE! ...

Desi titlul suna promitator, gen slogan cu iz mercantilist, scanteia nu revine de nicaieri. Scanteia divina din fiecare este acolo, este sufletul;  scanteia care anima corpurile fiecaruia dintre noi, este intotdeauna prezenta. Mintea umana care gandeste in termeni duali (alb-negru; lumina-intuneric; bine-rau) este obisnuita sa ia scanteia de undeva din exterior, ca sa se raporteze la ideea de Dumnezeu, de existenta a unei Entitati Supreme omniprezente si omnisciente. Scanteia este Totul. Scanteia arde doar daca suntem constienti de noi insine si de grandoarea fiecaruia dintre noi.  

Scanteia este DUMNEZEU, sau SURSA, sau cum doriti sa-i spuneti. Scanteia este in tine, in mine, in noi. Dumnezeu se intalneste zilnic cu Sine, prin noi. Sinele nostru divin interior se intalneste cu el insusi sub toate formele, fie materiale sau imateriale. Deci, cu cine va intaniti zilnic pe strada, sau in cafenea? Cainele pe care-l mangaiati pe crestet, este tot Dumnezeu, sau floarea din ghiveci care va zambeste in fiecare dimineata, ori raza de soare care va mangaie fata intr-o zi senina de vara.

Frumusetea si diversitatea cu care luam cu totii contact zilnic, tot Dumnezeu este. Ei bine, Dumnezeu joaca o gramada de roluri pentru a vedea cum este, in acest fel Dumnezeu se experimenteaza pe Sine, sau experimenteaza ceea ce A CREAT. Ce poate fi mai minunat? Din punctul Sinelui nostru divin totul este in regula, totul este perfect.  Puteti accepta?

Lasati scanteia divina sa se manifeste. De fiecare dintre voi depinde cat o lasati sa lumineze. Sinele Divin sopteste intotdeauna. Asculta soapta. Nu auzi? Opreste televizorul, radioul sau orice bruiaza aceasta soapta interioara. Asculta-ti bataile inimii si simte miracolul din interiorul tau, caci acolo TU, Dumnezeul in Manifestare, canti si esti fericit/a tot timpul, intocmai ca un copil care nu a uitat de sine.
Poti cere ajutorul instantelor ceresti in nenumarate chipuri, deoarece uneori crezi ca esti mic/a si neinsemnat/a si nu poti reusi decat cu ajutor. Nu este nimic nelalocul lui, dar atunci cand TU si EU si NOI am aflat ca suntem DUMNEZEU in manifestare, absolut totul se aseaza la locul lui, caci ceea ce era de neinteles a fost constientizat si asimilat intr-o ordine fireasca a lucrurilor.

Imediat ce constientizam ceea ce suntem cu adevarat, valul iluziei dispare. In concluzie, tu stii ca esti Dumnezeu? Analizeaza asta. Constientizezi ca ESTI? Constientizezi ca esti Iubire,dar mintea nu te lasa sa vezi, sa simti, acest lucru?
-sursa-http://scanteiadivina2014.blogspot.ro/2017/05/scanteia-divina-revine.html
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu