Totalul afișărilor de pagină

7 aug. 2017

Prin ce sunt periculoase vorbele si gandurile rele? ...

Cand ne gandim la cineva se creeaza o punte energetica intre noi si acea persoana. Are loc un schimb de informatie si, mai ales, de energie.
Barfa si gandurile urate reprezinta un traumatism aplicat omului impotriva caruia acestea sunt indreptate si in acelasi timp, distrugerea propriilor structuri karmice.
In prezent, energetica Pamantului este atat de puternica incat si gandurile rauvoitoare despre un om sunt suficiente pentru a-i produce un rau.

Subconstientul nostru este atat de deformat, incat suportarea raului nu este o conditie suficienta pentru pastrarea integritatii sufletului si a trupului.
In contextul actual, principala conditie pentru supravietuire o constituie eforturile constiente indreptate spre schimbarea propriei persoane.
Nu este suficient fim buni si sa nu facem rau nimanui, trebuie sa fim activ de buni.
Orice om care-si incepe ziua cu rugaciunea: “Doamne, da rudelor si cunoscutilor mei sanatate, iar mie rabdare”, are toate sansele sa traiasca o viata sanatoasa si longeviva.
Traumatismul produs de vorbele urate se poate manifesta nu numai la nivelul fizic si nu tocmai brusc. Poate incepe destramarea structurilor spirituale, iar cand apar nenorocirile, bolile rudelor sau copiilor, abia daca ne mai aducem aminte de vorbele spuse si nu ne dam seama ca acestea ar putea avea drept cauza barfa.
Stiti care este punctul comun al persoanelor longevive? 
Alimentatia este diversa, comportamentul de asemenea. Singurul lucru comun este bunatatea sufleteasca. Murim devreme, pentru ca in permanenta ne ruinam sufletul si trupul.
Echilibrarea emotionala si coborarea agresivitatii din subconstient sunt facilitate de utilizarea regulata, in alimentatie, a verdeturilor.

Alte vorbe periculoase sunt cele impotriva omului iubit. Gradul de comuniune la nivelul campului poate fi diferit, dar intre cei ce se iubesc el atinge cele mai inalte cote. Sentimentul de iubire il inalta pe om, nivelul energetic al indragostitilor este foarte inalt si de aceea orice influentare negativa a acestuia devine extrem de periculoasa.

Cand compatimim pe cineva, nu suntem de acord cu boala sau cu nenorocirea lui, ne gandim doar la la consecinte, uitand de cauzele aparitiei acestora si, prin aceasta, favorizam destramarea spiritului.
-sursa-https://secretele.com/2016/07/atunci-cand-barfim-pe-cineva-producem.html-

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu