Totalul afișărilor de pagină

11 aug. 2017

Kundalini Reiki...

Kundalini Reiki inseamna ca, prin acest sistem, anumite canale de vindecare si chakre au fost deschise si prin aceasta, v-ati crescut accesul la energia Pamantului, caci Kundalini este insasi esenta vietii. Chakra Radacina, este intrarea energiei Kundalini. Cand se vorbeste despre energia Kundalini, sunt referiri la aceasta energie si sub titulatura de “Focul Kundalini”. Energia circula pe toate traseele energetice, in sus, prin intermediul canalului Governor, dar si a canalelor Ida si Pingala si iese in afara corpului, prin chakra Coroanei.
Aceasta energie este canalizata din chakra Radacina pana in chakra Coroanei, in varful capului.

Prin Kundalini Reiki, intr-o perioada de timp, se obtine o curatare completa a chakrelor, a tuturor partilor corpului, cat si a canalelor energetice.
Cel care a dezvoltat acest sistem Reiki, este Ole Gabrielsen, din Danemarca, care a obtinut toate elementele sistemului, in cadrul unor meditatii, prin channeling, cu conectare la Maestrul Inaltat Kuthumi, care este Chocan (administrator) al celei de-a doua Raze, cu sensul ca inlesneste – prin chakra Coroanei – legatura cu Templul Iubirii, al Intelepciunii si Intelegerii.

O persoana care are probleme cu functionarea defectuoasa a Kundalini (sau Sarpele Kundalini) sau alte probleme cu energia Kundalini, este ajutata semnificativ de utilizarea sistemului Kundalini Reiki.
Sistemul este impartit in 3 grade:
- Kundalini Reiki gradul 1 – la care, prin acordajul de initiere, se deschid canalele de vindecare/tratament si se permite canalizarea in foarte bune conditii a energiei Reiki. Se deschid foarte mult, pentru energia Kundalini, prin acordaj, chakrele Coroanei, Inimii si Palmelor. In acest mod, receptorul Kundalini Reiki gradul 1 este capabil sa realizeze un tratament de vindecare complet, sau poate realiza un tratament de vindecare la distanta.
- Kundalini Reiki gradul 2 – prin acordajul de initiere toate canalale energetice devin foarte puternice. Trezirea si evolutia in continuare, a “sarpelui” Kundalini, se realizeaza cu delicatete si in mod sigur, prin deschiderea canalului Governor(Central) in urma initierii. Se permite ajungerea Kundalini in chakra Plexului Solar si se pregateste deschiderii trecerii complete a energiei Kundalini
- Kundalini Reiki gradul 3/gradul de Kundalini Reiki Master Teacher – permite, ca urmare a acordajelor, ca energia sa urce pana in chakra Coroanei. Cel ce primeste acest grad, in urma acordajelor primite, va putea sa faca acordaje speciale Cristalelor sau altor obiecte, astfel incat acestea, vor deveni canale Reiki.


Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu