Totalul afișărilor de pagină

2 dec. 2017

In cate moduri putem incarca un cristal ?...

Cristalele trebuie incarcate adesea pentru a-si mentine conductivitatea electrica. Incarcarea ajuta, de asemenea, la disiparea sau descarcarea energiilor negative continute in cristal. Cristalele ce sunt utilizate in scopuri de vindecare ar trebui incarcate mai frecvent; dupa fiecare sesiune de vindecare. In caz contrar, ar fi ok o data pe saptamana.
  • In mod ideal, ele ar trebui plasate in lumina soarelui, langa o fereastra, dar aceasta metoda poate sa nu fie potrivita pentru anumite tipuri de cristale care reactioneaza la lumina soarelui, cum ar fi ametistul care isi poate schimba culoarea si se poate decolora.
  • Principala modalitate de incarcare a cristalelor este de a le plasa pe un cluster, deoarece cristalele se incarca reciproc atunci cand sunt unele langa altele. Este bine sa achizitionati pentru acest scop, un cluster mare cu multe terminatii intacte. Cel mai potrivit pentru incarcare este un cluster de ametist sau unul de cuart alb (incolor). Plasati cristalul pe cluster si lasati-l timp de 24-48 de ore.
  • Un alt mod de incarcare a cristalelor, este plasarea acestuia in centrul unui cerc format din alte cristale cu varfurile indreptate spre el. Acest cerc va produce destula energie pentru a incarca cristalul central.
  • Cea mai rapida metoda de incarcare a cristalelor, posibila in orice moment al zilei, lunii, sau ciclului lunar, este prin metoda spray-ului pentru cristale. O sticla va ajunge cu usurinta un an.Nota: Exista cateva cristale care nu se recomanda a fi udate; acestea sunt: Calcit, Selenit, Halit (sare de himalaya), Muscovit (Mica), Angelit, Cuprit (Ruberit), Gips, Hematit, Marcasit (Pirita alba), Pirita.
    Pentru prepararea spray-ului ai nevoie de apa distilata, un recipient cu pulverizator, spartura de Carneol cat sa acopere fundul sticlei si cateva picaturi de ulei esential de salvie.
    Cristalele de Carneol au puterea de a incarca alte pietre si nu au nevoie de incarcare. Adaugand spartura de Carneol in spray, vei crea apa incarcata cu energie care iti va curata cristalele. Uleiul esential de salvie ajuta la purificare.Dupa ce ai amestecat toate ingredientele de mai sus, poti spune o binecuvantare sau o rugaciune referitoare la intentiile tale. In timpul acesta, vizualizeaza energia luminoasa cum se amesteca in apa si intra printre pietre.
    • Cea mai sigura metoda de incarcare, este incarcarea la lumina lunii, deoarece in acest fel nici un cristal nu va fi afectat. Printr-o incarcare gresita, ele pot fi deteriorate, albite sau chiar distruse.
    Incarcarea la lumina lunii, atunci cand luna este plina, este foarte puternica si foarte eficienta. Din punct de vedere tehnic aveti 3 zile in aceasta perioada cand le puteti incarca. Cu o zi inainte, exact in ziua cu luna plina si ziua de dupa. Toate trei sunt la fel de eficiente. O singura zi este suficienta, chiar si cateva ore in apropierea lunii pline sunt foarte bune. Spre exemplu, 2-5 ore sunt suficiente, exact cand luna este plina, dar recomand lasarea lor afara peste noapte.
    Cele mai multe cristale rezista chiar si iarna afara, nu trebuie sa va faceti griji, totusi, daca aveti cristale de duritate 5 sau sub 5 pe scara Mohs, evitati zapada sau vremea umeda si friguroasa, deoarece pot fi solubile in apa sau sensibile la schimbarile mari de temperatura ( folositi o cutie sau ceva care sa le protejeze). De asemenea, evitati umezeala sau zapada pentru pietrele metalice sau care contin fier si cupru.
    Daca nu le puteti pune afara, sau nu doriti, puteti sa le asezati langa o fereastra care este indreptata spre luna. Incarcarea nu va fi asa de puternica, dar este o optiune valida.
    Daca sunt nori pe cer si nu vedeti fizic luna, nu va faceti griji, energia lunii va radia printre nori.
    Incarcarea bijuteriilor se poate face la fel ca si cea a cristalelor, langa fereastra indreptata catre luna, sau acoperite, afara.
    -sursa- https://namastestoreblog.wordpress.com/2017/11/28/5-moduri-de-incarcare-a-cristalelor/


    Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
    gabriella.

3 comentarii:

  1. Mulţumesc Miha-un articol care chiar îmi era necesar deoarece ,dacă accesezi pag. mea de F.b. vei găsi piramida pentru energizarea corpului fizic,apoi cea de încărcare a mentalului şi cea de claritate spirituală,toate avînd ataşate qarţ alb. Cartea lui Dael Walker "cristalul această fiinţă vie" unde explică pe înţelesul tuturor modalităţile de lucru cu cristalele. O recomand celor real interesaţi de lucru cu cristalul deoarece în cazul terapeuţilor care lucrează în CRISTALOTERAPIE CROMATICA VINDECĂRII sînt de un real folos. Te rog totuşi să-mi explici ce este CARNEOL şi "PLASAREA PE UN CLUSTER" SÎNT TERMENI CARE SPRE RUŞINEA MEA ÎMI SCAPĂ. MULŢUMESC PENTRU ARTICOL. Ai văzut răsăritul în această dimineaţă ? -4 dec.2017. A fost de o luminozitate extraordinară aici la mine la Drobeta.... şi ca surpriza să fie totală, navele de lumină -ca o stea,arată dar se mişcă ,îşi amplifică luminescenţa,care uşor poate fi confundată cu lumina stelelor ,daaar acestea în mişcarea lor unidirecşională,indiferent de zona cerească -pe cer senin ,o observi,imediat realizezi că STELELE NU SE DEPLASEAZĂ VIZIBIL CU OCHIUL LIBER ŞI NICI NU-ŞI AMPLIFICĂ SAU SLĂBESC LUMINOZITATEA PÎNĂ NU SE MAI VEDE CU OCHIUL UMAN. Concluzionînd cred că fiinţele de pe acele device-uri ŞTIU CĂ SÎNT VĂZUŢI şi intenţionat se lasă observaţi. Cea văzută în dimineaţa asta ,în jurul orei 6 ,cred că m-a salutat,ivindu-se preţ de cîteva secunde,amplificînd şi reducîndu-şi lumina pînă la dispariţia din cîmpul vizual,dar suficient timp cît EU SĂ O VĂD. LE MULŢUMESC.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulţumesc Miha-un articol care chiar îmi era necesar deoarece ,dacă accesezi pag. mea de F.b. vei găsi piramida pentru energizarea corpului fizic,apoi cea de încărcare a mentalului şi cea de claritate spirituală,toate avînd ataşate qarţ alb. Cartea lui Dael Walker "cristalul această fiinţă vie" unde explică pe înţelesul tuturor modalităţile de lucru cu cristalele. O recomand celor real interesaţi de lucru cu cristalul deoarece în cazul terapeuţilor care lucrează în CRISTALOTERAPIE CROMATICA VINDECĂRII sînt de un real folos. Te rog totuşi să-mi explici ce este CARNEOL şi "PLASAREA PE UN CLUSTER" SÎNT TERMENI CARE SPRE RUŞINEA MEA ÎMI SCAPĂ. MULŢUMESC PENTRU ARTICOL. Ai văzut răsăritul în această dimineaţă ? -4 dec.2017. A fost de o luminozitate extraordinară aici la mine la Drobeta.... şi ca surpriza să fie totală, navele de lumină -ca o stea,arată dar se mişcă ,îşi amplifică luminescenţa,care uşor poate fi confundată cu lumina stelelor ,daaar acestea în mişcarea lor unidirecşională,indiferent de zona cerească -pe cer senin ,o observi,imediat realizezi că STELELE NU SE DEPLASEAZĂ VIZIBIL CU OCHIUL LIBER ŞI NICI NU-ŞI AMPLIFICĂ SAU SLĂBESC LUMINOZITATEA PÎNĂ NU SE MAI VEDE CU OCHIUL UMAN. Concluzionînd cred că fiinţele de pe acele device-uri ŞTIU CĂ SÎNT VĂZUŢI şi intenţionat se lasă observaţi. Cea văzută în dimineaţa asta ,în jurul orei 6 ,cred că m-a salutat,ivindu-se preţ de cîteva secunde,amplificînd şi reducîndu-şi lumina pînă la dispariţia din cîmpul vizual,dar suficient timp cît EU SĂ O VĂD. LE MULŢUMESC.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Clusterul, este cunoscut şi ca druză sau floare de mină, este conglomeratul cristalin, mănunchiul de cristale care cresc împreună.Clusterul este familia de cristale, un grup de conştiinţe cristaline care au decis să creeze un obiect compact, o singură entitate cu mai multe individualităţi.Cristalele au un comportament similar, doar că grupurile acestea se contopesc într-unul singur de obicei. În funcţie de culoarea pe care o are clusterul, putem spune ce misiune au aceste cristale.In legatura cu carneolul,este o piatra semipretioasa a stabilizarii cu o energie foarte inalta , excelenta pentru reablilitarea vitalitatii si a motivatiei . Carneolul ajuta la increderea de sine si la propriile perceptii , conduce la cauzele profunde ale lucrurilor care te motiveaza si te ajuta sa transcezi conditionarea negativa si sa devii statornic . La nivel mental , carneolul imbunatateste capacitatea analitica si clarifica perceptia . Alunga gandurile efemere in timpul meditatiei si ii readuce pe visatori cu picioarele pe pamant . Amplifica puterea de concentrare si disipa letargia mentala . La nivel emotional , aceasta piatra este un protector puternic impotriva invidiei ,furiei si resentimentelor , deopotriva ale tale si ale altor persoane . Calmeaza mania si alunga negativitatea emotionala , inlocuind-o cu pofta de viata . Va doresc o zi frumoasa!

      Ștergere