Totalul afișărilor de pagină

1 nov. 2018

Legătura destinului dintre doi oameni sortiți să fie împreună...

Legenda destinului spune că există un fir de ață invizibil ce unește doi oameni destinați să fie împreună. Nimeni și nimic nu poate să rupă această legătură dintre cei sortiți să fie împreună.
Această legendă își are originile în antichitate, în Asia de Est. Se considera că Zeii au legat o sfoară roșie în jurul picioarelor persoanelor ce erau destinate să se întâlnească. Culoarea roșie e strâns legată de atracție și dorință. De asemenea, ea simbolizează și legătura care leagă 2 suflete destinate să fie împreună.
Legenta spune că, într-o seară, mergând spre casă, un băiețel a văzut un bătrân care citea o carte. Când l-a întrebat ce citește, acesta i-a spus că este o carte de căsătorii, și i-a mărturisit băiatului că este destinat să se căsătorească cu o fată.
Băiatului nu i-a plăcut ideea că trebuie să se căsătorească. A aruncat o piatră înspre fata ce îi era predestinată și a luat-o la fugă. Peste ani și ani uitase de poveste. I se aranjă căsătoria cu cea mai frumoasă fată din sat. În ziua nunții, băiatul îi dă voalul la o parte viitoare soții și observă… Viitoarea lui soție avea o cicatrice mică deasupra sprâncenei. A întrebat-o despre acest semn, iar ea i-a spus că o are din copilărie, de când un băiat a aruncat o piatră în ea. El a realizat atunci că ea îi era menită.
Morala poveștii este că oricât incerci să scapi de destinul tău nu vei reuși.
ÎNSĂ, chiar dacă ai găsit persoana de la capătul sforii, nu înseamnă că relația o să fie ușoară. O relație e despre loialitate, compasiune și devotament. Oricât de departe sau aproape te afli de acea persoană, sfoara este acolo unde trebuie.
Această ”sfoară a destinului” ne oferă cumva șansa de a nu ne face griji în privința viitorului. La un moment dat nu vom fi singuri și că speranța de a găsi acea jumătate de care să ne legăm există pentru toți.



-sursa-http://www.virale.ro/omg/legatura-destinului-dintre-doi-oameni-sortiti-sa-fie-impreuna-2/ 
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu