Totalul afișărilor de pagină

3 mai 2019

Activarea glandei pineale...

In aceasta perioada are loc o activare a glandei pineale („al treilea ochi”) pentru multi oameni - iar procesul a devenit mai intens de circa o saptamana.
Activarea glandei pineale ne ofera o viziune pe care nu am avut-o inainte. Deschiderea completa a acestei glande presupune un proces care ne afecteaza puternic in zona capului; este afectat craniul, are loc o realiniere a maxilarului, apar migrene/dureri de cap. Atunci cand se declanseaza aceste activari veti percepe durere.
Exista diverse modalitati de a trece mai usor prin acest proces, in loc sa va ganditi ca e ceva in neregula cu voi, ca sunteti bolnavi si sa incercati sa „rezolvati”/"opriti” aceste dureri in modul obisnuit (cu medicamente).
In primul rand, este necesar sa intelegeti ca e vorba de o etapa a evolutiei voastre spirituale. Acceptati-o si onorati-o, in loc sa ii opuneti rezistenta sau sa incercati sa o blocati.
Somnul este unul dintre lucrurile care pot atenua aceste dureri, pentru ca in aceasta etapa este necesar sa dormiti mai mult, pentru a va Trezi. Veti fi socati sa constatati cat de mult dormiti, veti fi suprinsi sa vedeti ca doar ce v-ati trezit din somn, dupa ce ati dormit multe ore si simtiti ca vi se face iar somn si va culcati din nou, pentru ca nu va puteti tine ochii deschisi.
Inchideti ochii si relaxati-va, caci jocul mintii care vrea sa analizeze „rational” situatia va va accentua durerea. (Lisa Transcendence Brown)
Traducerea: Mihaela Dan

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu