Totalul afișărilor de pagină

5 mai 2019

Banii, energia lor, exercitiu despre cum sa ii atragi in viata ta...

Banii reprezinta o energie ca oricare alta. De tine depinde cum privesti si cum folosesti aceasta energie. Ea te poate vindeca sau iti poate vindeca problemele financiare din viata daca inveti sa ii percepi adevarata valoare.

Daca ai probleme in a atrage banii in viata ta sau daca „iti scapa printre degete”, vezi intai ce posibil program se afla in spatele acestor lucruri. Intoarce-te in trecutul tau, in copilarie, vezi care este relatia cu parintii si cum ti-au vorbit despre bani. Daca sunt considerati „ochiul diavolului”, atunci este posibil nici sa nu atragi banii. Sau poate undeva in subconstient, consideri ca nu esti demn de a avea bani, ca nu meriti, ca ai gresit cu ceva. Analizeaza profund si vezi la ce concluzie ajungi. Odata vindecata si inteleasa aceasta parte din viata ta, incepi sa atragi energia banilor.
Relatia pe care o ai cu energia banilor se reflecta concret in viata ta. Incepe sa consideri ca meriti bani. Vizualieaza ce ai face cu acei bani, cum te-ar ajuta pe tine si pe cei dragi tie. Atitudinea este exact cea care te ajuta sau te impiedica sa atragi fluxul energiei banilor. Renunta la a privi banii ca pe ceva rau sau nemeritat. Gandeste-te cate lucruri minunate ai putea face cu ei si vizualizeaza ca ii ai in cont, in mana, in portofel. Vezi cum cumperi ceea ce iti doresti cu ei. Bucura-te de energia lor.
Asa cum te rogi la Divinitate pentru a iti trimite energie vindecatoare in diverse aspecte ale vietii tale, asa poti ruga Divinitatea sa te ajute sa directioneze fluxul de bani catre tine.

Banii – exercitiu de cultivare a lor

Iti trebuie o bacnota (de orice valuta), o foaie de hartie si ceva de scris. Concentreaza-te asupra vibratiei banilor. Tine baconta in maini si uita-te la ea. Pune-ti intrebarea: „ce simt in legatura cu tine?” Noteaza pe foaie orice iti trece prin minte, orice stare, gand, emotie, indiferent cat de stupide sau fara legatura ar putea parea unele dintre ele. Obserava cum reactioneaza corpul tau. Noteaza aceste perceptii.
Apoi pune-ti intrebarea: „cum pot avea mai multe astfel de bacnote?” Asculta raspunsul banilor. El vine. Invata din aceasta experienta si schimba-ti perceptia asupra banilor. Urmeaza indicatiile primite pentru a face mai multi bani si pentru a te simti confortabil in prezenta lor. Gandeste-te ca meriti sa traiesti in abundenta si sa te bucuri de bani.

Creeaza un cec cu suma de bani pe care ti-o doresti

Crearea unui cec universal este o modalitate de a te conecta cu energia banilor si de a spune Divinitatii ceea ce iti doresti. Nu conteaza cum arata acest cec, poate sa fie pe o foaie mica de hartie. Important este ceea ce scrii. Adica:
„Eu..(iti scrii numele) sunt dispus sa primesc suma (scrii suma dorita) pana la data de.. (scrii data).
Acord Divinitatii permisiunea de a ma ajuta si de a ma ghida la fiecare pas. Multumesc pentru ajutorul oferit.
Apoi pui semnatura ta.
Odata ce ai facut acest lucru, plaseaza cat mai multe astfel de cecuri oriunde poti vedea in casa. Poarta si in portofel aceast bilet. Pe bilet mai poti pune in cele patru colturi cat si in centru semnul crucii si semnul infinitului. Imagineaza-ti ca ai primit deja suma pe care ti-o doresti.
Poti face acest exercitiu si pentru abundenta financiara generala.
Mai poti spre exemplu, pe o bacnota (orice bacnota dorita) sa desenezi la fel, in cele patru colturi si in mijloc semnul infinitului si semnul crucii si sa scrii: „Multumesc Dumnezeule pentru toti banii primiti in viata aceasta. Ajuta-ma sa se imulteasca atat cat este permis din acordul Divin pentru binele meu suprem pe toate planurile. Amin”  Poarta aceasta bacnota in permanenta cu tine.
-SURSA -https://www.irinelgalasiu.ro
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu