Totalul afișărilor de pagină

18 mai 2019

Noi suntem intr-o Misiune aici, pe Pamant...

“Noi suntem intr-o Misiune aici, pe Pamant, iar aceasta Misiune presupune sa asistam/sustinem cat mai multi oameni care se trezesc, pentru ca ei sa-si recupereze puterea personala si sa creasca vibrational, iar atunci cand fac asta, ei ii vor afecta la modul pozitiv pe cei din viata/realitatea lor. Asa reducem frica si negativitatea care exista in lume.
Dar asta nu inseamna sa va transformati intr-un fel de misionari, sa iesiti in strada, incercand sa-i “vindecati” pe toti sau sa-i convingeti pe oamenii cu care va intalniti de adevarul vostru. Nu functioneaza asa.
Cei pe care este necesar sa-i asistati/sustineti vor fi plasati in calea voastra in asa fel, incat pur si simplu o sa va intalniti/gasiti la momentul potrivit. Nu exista coincidente, nimic nu este intamplator, totul se intampla cu un scop/sens, voi sunteti ghidati/plasati de Divinitate intr-un anumit loc, la un anumit moment – este un fel de joc de sah orchestrat divin care se joaca acum.
La nivel de suflet, voi va stiti rolurile, va stiti Misiunile, chiar daca mintea voastra nu-si mai aminteste. Exista un Plan divin foarte complex, din care voi faceti parte si este important tot ce faceti, chiar daca uneori nu va dati seama de asta.” (Rick Jewers)
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu