Totalul afișărilor de pagină

29 sept. 2019

Fiecare particulă din universul nostru fizic...

Fiecare particulă din universul nostru fizic, fiecare structură și fiecare ființă este o carapace care conține scântei de sfințenie. Sarcina noastră este de a elibera fiecare scânteie din carapace și sa o ridicam, în cele din urmă pentru a o readuce la starea inițială. Modul în care aceste scântei sunt ridicate este prin acte de bunatate, de a fi în armonie cu Universul prin conștientizarea superioară.
Ramificările acestei învățături sunt enorme. În fiecare moment al existenței, avem potențialul de a ridica scântei sfinte. Dacă nu suntem conștienți de aceaste abilitati și suntem adormiti spiritual, atunci nu realizăm prea multe, pentru că modul in care sunt ridicate scânteile este conștiința însăși.
Oportunitățile noastre de a stârni scântei sunt nelimitate. Alegerile pe care le facem pentru activitățile noastre, interacțiunile pe care le avem cu familia, prietenii, vecinii, asociații de afaceri și chiar străinii, felul în care ne petrecem timpul liber, cărțile pe care le citim, televiziunea pe care o privim, felul în care ne raportăm mâncare, totul din viața de zi cu zi prezintă scântei blocate în carapace care așteaptă eliberarea.-Jumoke Ajamu
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu