Totalul afișărilor de pagină

27 sept. 2019

TRANZIȚIA LA A Cincea DIMENSIUNE (Crearea corpului subtil)...

Astăzi vreau să rezum primele mele trei mesaje despre activitatea practică cu corpul tău fizic.
Pentru a vedea rapid primele rezultate, încercați să combinați toate cele trei practici menționate în aceste mesaje.
Luând ca bază practica „Corpului de aer”, pe care în mod literal îl puteți face „din mers”, îi adăugați treptat practica de sincronizare a primei chakre și a corpului fizic, iar apoi a „corpului Gutta-percha”.
Dar, în acest caz, ar trebui să începeți prin sincronizarea primei chakre și a corpului fizic, ceea ce vă va permite să-i dați volum maxim.
Și apoi, deja în starea statică a corpului tău, după ce ai chemat energia celei de-a Cincea Dimensiuni, imaginează-ți cum transformă moleculele corpului tău în cristale pline cu energia Luminii și Iubirii.
Și atunci a treia etapă a meditației tale va dobândi o calitate diferită.
Va fi mult mai ușor pentru corpul tău fizic, subțiat până la limită, să se contopească cu etericul.
Această întrepătrundere va avea loc deja pe o singură undă vibrațională, deoarece în starea obișnuită corpul eteric este încă puțin mai mare în vibrație decât cel fizic.
La fel ca vibrațiile altor corpuri subtile cresc pe măsură ce se îndepărtează de corpul fizic.
Omul Dumnezeu are un fundal de vibrație lin, deoarece toate corpurile sale merg la nivelul Divin al unității cu tot ceea ce există în Univers, ceea ce înseamnă că ele poartă energia unipolară a Luminii și a Iubirii.
Dar până când ajungeți la o astfel de stare, este foarte important să învățați să vă „trageți” treptat corpul fizic către ceilalți, până când toate corpurile dvs. „se prăbușesc” la nivelul corpului mental - chakra inimii voastre.
Cristalul Iubirii situat acolo este acel magnet pentru toate corpurile tale, care absoarbe toate bogățiile acumulate de Sufletul tău atât în ​​această încarnare, cât și în cele anterioare.
Dar înapoi la practica noastră.șadar, după ce ți-ai subțiat corpul fizic la limită, privește cum particulele cristaline își încep mișcarea înainte și înapoi, ca și cum ar șterge limita care leagă corpurile fizice și eterice.
Treptat, se îmbină complet între ele și devin un singur corp flexibil și mobil.
Nu mai simți căldura învelitoare a corpului eteric în jurul fizicului, așa cum a fost în meditația corpului Gutta-percha.
Acum se află la același nivel de vibrație și simți noii parametri ai acesteia, care pe planul fizic pot apărea ca mișcări subtile ușoare, care călătoresc prin corp în valuri.
Și abia acum începe să vă reglați mental noul corp subtil.
Umpleți-vă toate organele cu energia divină a celei de-a Cincea Dimensiuni, restabilindu-le sănătatea, tinerețea și frumusețea.
Și lasă-l să devină un obicei în tine, familia mea.
Lasă această practică să devină „ritualul” tău de zi cu zi pentru crearea corpului tău ușor cristalin.
Te binecuvântez și te iubesc imens!
Părintele Absolut v-a vorbit
Sursa: https://vozrojdeniesveta.com/perekhod-v-pyatoe-izmerenie-…/…
Site-ul „Revigo”

 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu