Totalul afișărilor de pagină

28 mar. 2020

Constientizare…

„Mulți oameni se întreabă cum să se descurce în această perioadă pe care ei o percep ca pe un haos, dar care, dacă privim lucrurile dintr-o perspectivă mai înaltă vibrațional, este o uriașă oportunitate de schimbare pe care noi, la nivel colectiv, am creat-o.
Știu că numeroase persoane privesc acestă pandemie de coronavirus ca pe o nenorocire/un blestem, însă noi am co-creat această Schimbare, ca urmare a faptului că de ceva timp, tot mai mulți oameni au dorit din toată inima să vadă o schimbare radicală pe Pământ.
A început în ’87, cand a avut loc Convergența armonică, a intrat într-o noua etapă în decembrie 2012, iar în decembrie 2019 – începutul anului 2020 procesul a intrat în a treia etapă. În toți acești ani, mulți dintre cei care doreau Schimbarea au spus „Nu văd nimic din ceea ce înseamnă o Schimbare majoră, nu se întâmplă schimbări semnificative în lumea asta”. Ei bine, acum, în 2020, noi suntem pregătiți pentru acele schimbări radicale pe care doream să le vedem în lume. Lucrurile stau așa: ceea ce se întâmplă acum constituia o „varianta de lucru” care putea fi „lansată” de mult timp; era una dintre variantele posibile, la care se putea recurge pentru a „zgudui” lumea, în funcție de modul în care decurgeau lucrurile. Numai că până acum, umanitatea nu era pregătită să facă față unei asemenea încercări și de aceea, ea nu a fost „lansată”. Acum, la nivel de vibrație/ Conștiință la care se află, umanitatea poate face față acestei încercări,ea avea loc gradual, în câte o țară; era nevoie de o provocare pentru întreaga lume. De asemenea, în aceste circumstanțe (ce țin de exterior) noi suntem foarte puternic susținuți la nivel energetic în sensul de a ne asuma puterea personală, de a face curățenie în interior, de a ne menține într-o stare de echilibru energetic/emoțional, de a crește vibrațional.Ni s-au creat condițiile să ne oprim din agitația vieții de zi cu zi, să conștientizăm cum ies la suprafața din interiorul nostru o mulțime de credințe/tipare de vibrație joasă, bazate pe frică. Pur și simplu am fost puși pe pauză, am fost obligați să ne oprim, să respirăm, să ne uităm în interior. Ni se oferă ocazia să conștientizăm și să curățăm tiparul care înseamnă lupta pentru supraviețuire, în baza căruia am funcționat până acum, să eliberăm frica de necunoscut/ incertitudine și să trăim în Acum, creând/ făcând alegeri în baza a ceea ce ne entuziasmează/ pasionează/ bucură.
Ceea ce se întâmplă acum este o experiență pe care sufletele noastre au acceptat-o, pentru că ea ne permite să evoluăm într-un ritm mult mai rapid decât o puteam face în condiții „obișnuite”. ”
(Franco DeNicola)
Traducerea: Dan Mihaela

 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu