Totalul afișărilor de pagină

13 mar. 2020

Războiul hibrid al coronavirusului – informaţii şocante despre China şi Italia, care arată o altă imagine a conflictului mondial ascuns...

Haideţi să mai vedem încă un scenariu (teorie a conspiraţiei) cu privire la „criza coronavirusului”. Şi haideţi să punctăm şi câteva aspecte foarte interesante:
1) Cum se face că principalele laboratoare de arme biologice (virusuri) din China se află la Wuhan, China, locul de unde a pornit pandemia mondială de coronavirus?
2) Cum se face că epidemia din Italia şi-a avut originea tocmai în nordul Italiei, sufletul economiei acestei ţări, unde sunt cei mai bogaţi oameni şi unde igiena este la cote înalte?
3) Nu-i aşa că-i bizar faptul că „marea ciumă mondială” din jurul anului 1350, cea care a ucis circa 200 de milioane de oameni, a pornit tot din China şi a ajuns în Europa prin nordul Italiei?
4) De ce coronavirusul a pornit în China cu o lună înainte de anul nou chinezesc, când se ştie că mulţi chinezi din străinătate se întorc în ţară (pentru a sărbători) şi apoi pleacă înapoi în ţările lor de domiciliu?
5) E ciudat că toată această criză mondială se întâmplă odată cu alte evenimente importante de pe mapamond (ca, de exemplu, războiul preţurilor la petrol dintre Arabia Saudită şi Rusia).
6) Dar şi mai ciudat – în martie 2019, în timpul vizitei la Roma a preşedintelui chinez Xi Jinping, Italia s-a alăturat „Drumului mătăsii” – proiect geotrategic şi economic al Chinei, de a lega China de Europa, acest lucru ridicând îngrijorări majore printre aliaţii occidentali ai Italiei (vedeţi ştirea de pe bbc.com). Ei bine, coincidenţă sau nu, astăzi, 12 martie 2020, ţările cele mai afectate din lume de criza coronavirusului sunt China (80.796 de cazuri) şi Italia (12.462). Dar, ele nu sunt afectate doar din punct de vedere medical, ci şi a panicii instalate, acest lucru afectându-le grav economia, mult mai mult decât celelalte ţări.
Puneţi cap la cap toate aceste lucruri şi trageţi singuri concluzia. Observaţi că aici e vorba nu doar de un război biologic, ci şi de unul economic şi geostrategic. Un adevărat război hibrid între diferite forţe (ascunse sau nu) ale lumii.
-sursa-https://www.lovendal.ro/wp52/razboiul-hibrid-al-coronavirusului-informatii-socante-despre-china-si-italia-care-arata-o-alta-imagine-a-conflictului-mondial-ascuns/ -
Iti transmit din suflet Lumina si Lumina.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu