Totalul afișărilor de pagină

26 apr. 2020

Energia Reiki – o forta vitala...


Reiki este o anumita energie care ne ajuta sistemul de vindecare sa functioneze la potential maxim.Practicantul Reiki capteaza si asigura transferul de energie,adica o pune la indemana pacientului – a celui tratat- pentru ca el sa o absoarba,si controleaza fluxul acesteia.Prin reiki se primeste energia vitala,care alimenteaza sistemul propriu de vindecare si il face sa actioneze mai eficient.

Cand ne gandim la vindecare,consideram ca inseamna indepartarea simptomelor si a bolii.Totusi ar trebui avuta in vedere vindecarea la toate nivelele – minte,trup,spirit – deoarece lipsa de armonie la orice nivel si neconcordanta intre ele vor genera un dezechilibru care ,in cele din urma va duce la boala cu simptomele ei intr-o parte oarecare a intregului.Prin reiki avem posibilitatea sa contracaram acest fapt si sa restabilim armonia generala a intregului.Atunci cand ne ocupam de simptome,este foarte util sa ne amintim ca multe afectiuni fizice reprezinta manifestarea unor dezechilibre de durata existente la o persoana privita ca intreg si ca boala constituie un strigat de ajutor.De aceea trebuie sa privim persoana in totalitate ca un ansamblu de componente,nu partile sale luate separat.Daca inlaturam doar simptomele bolii,cauza lor va transmite alt strigat de ajutor,prin mutarea simptomelor in alta zona sau prin lipsa de raspuns fata de tratamentul aplicat.
Reiki este un exemplu de simplitate si acest lucru ne inseala uneori in ce priveste eficienta sa – mai ales in Occident,unde ne place ca lucrurile sa fie tehnicizate,sa poata fi demonstrate,sa existe manuale cu instructiuni detaliate si sa se lucreze rapid.Ne putem insusi bazele reiki-ului intr-un weekend si,din momentul acordarii,il putem folosi.doar ca fiecare are nevoie de un interval de timp propriu pentru a asimila energiile.Acest lucru se petrece in mod natural si este facilitat de practica regulata si constanta.

Reiki este atât blând cât şi puternic. Ajută la vindecarea afecţiunilor fizice şi psihice. Este întotdeauna benefic şi lucrează pentru creşterea eficienţei tuturor celorlalte tipuri de terapii. Un tratament are multe beneficii în plan fizic şi spiritual, incluzând stări pozitive de conştiinţă şi experienţe spirituale.
Reiki lucrează în armonie cu toate celelalte tipuri de tratamente contribuind la grăbirea procesului de vindecare.
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu