Totalul afișărilor de pagină

8 apr. 2020

Puterea din interior...

Cu cat te vei conecta mai intim la Puterea dinlauntrul tau, cu atat mai liber vei f i in toate domeniile vietii.
Cine esti tu? De ce te afli aici? Care sunt convingerile tale legate de viata? Timp de mii de ani, oamenii care au cautat raspunsurile la aceste intrebari le-au gasit numai scufundandu-se in interior.
Ce inseamna acest lucru? Eu cred ca exista o Putere in interiorul fiecarui om care il directioneaza plina de iubire catre o stare de sanatate perfecta, catre relatii ideale, catre o cariera optima, si care poate revarsa asupra lui o mare prosperitate. Pentru a dispune de toate aceste lucruri, noi trebuie mai intai de toate sa credem ca ele sunt posibile. in al doilea rand, noi trebuie sa ne eliberam de acele tipare si programe interioare care genereaza conditii exterioare pe care nu le dorim in viata noastra. Noi putem face acest lucru scufundandu-ne in interior si intrand in contact cu Puterea Launtrica pentru ca ea stie ce anume este cel mai bine pentru noi. Daca vom accepta sa ne abandonam intreaga viata in mainile acestei Puteri din interiorul nostru care ne iubeste si care ne sustine atat de mult, noi ne vom putea crea o viata mai plina de iubire si mai prospera.
Eu cred ca mintea noastra este intotdeauna conectata la Mintea Unica Infinita. De aceea, intreaga cunoastere si intelepciune care exista ne sta in permanenta la dispozitie. Cu totii suntem conectati la aceasta Minte Infinita, la aceasta Putere Universala care ne-a creat, prin acea scanteie de lumina care exista in inima noastra, numita Sinele superior sau Puterea dinlauntrul nostru.
Puterea Universala isi iubeste toate creaturile. Ea este o Putere a binelui si controleaza tot ceea ce exista in viata noastra. Ea nu cunoaste ura, minciuna sau pedeapsa, ci este iubire pura, libertate, intelegere si compasiune. De aceea, este foarte important sa ne abandonam intreaga viata Sinelui nostru superior, intrucat numai prin intermediul lui putem avea noi acces la tot ce este mai bun pentru noi.
Noi trebuie sa intelegem ca avem optiunea de a folosi aceasta putere in orice fel dorim. Daca optam pentru a trai in trecut, regurgitand la infinit situatii si conditii negative care s-au petrecut de mult, noi riscam sa ramanem blocati in situatia in care ne aflam. Daca luam insa decizia constienta de a nu ramane victimele trecutului si de a ne crea o viata noua, aceasta Putere dinlauntrul nostru ne sustine si in viata noastra apar experiente noi, din ce in ce mai minunate.
Personal, nu cred in doua puteri diferite, intrucat nu exista decat un singur Spirit infinit. Este foarte usor sa dai vina pe diavol sau pe ei. in realitate, noi singuri ne cream viata pe care o avem, prin folosirea inteleapta sau gresita a acestei puteri. Daca exista, diavolul exista in inima noastra, prin condamnarea celor care sunt diferiti de noi. Din fericire, noi avem intotdeauna la dispozitie libertatea de a alege.
Louise L. Hay

 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu