Totalul afișărilor de pagină

29 apr. 2020

Evita vibratiile negative ...

Exista momente cand iti dai seama ca timpul petrecut in preajma anumitor persoane sau grupuri de persoane iti creeaza o stare de discomfort. S-ar putea ca timpul petrecut cu un anumit prieten sa te deranjeze sau munca alaturi de un anumit coleg sa te oboseasca peste masura. A sta in preajma unor oameni nervosi este de asemenea deranjant. Sau e posibil sa constati ca fiind inconjurat de multimi de oameni devii secat de energie. Acest fapt nu este neobisnuit. Fiecare dintre noi emite energie si este influentat de energia emisa de alti oameni. Este important sa inveti cum sa te protejezi astfel incat sa nu absorbi energia altcuiva in necunostinta de cauza. In timp ce unii oameni stiu instinctiv sa se protejeze impotriva energiilor celor din jur, cei mai multi dintre noi au nevoie sa descopere si sa practice tehnica cea mai potrivita lor.

Exista mai multe cai de a evita sa fim afectati de energia altor oameni. Protejarea este o tehnica preventiva pe care o poti utiliza. Centreaza-te si vizualizeza-te invaluit intr-un cocon de iubire si lumina protectoare. Acest nivel de protectie iti permite sa reglezi in mod constient energia din jurul tau. Dorinta de a te proteja pe tine insuti este tot ce ai nevoie pentru aceasta tehnica. Poti sa iti alegi chiar si un cuvant declansator care sa te asiste in crearea imediata a acestui scut. Rosteste acest cuvant de fiecare data cand doresti sa creezi un nou scut, pana cand acel cuvant si scutul devin automat asociate in mintea ta. Daca iti petreci timpul alaturi de o persoana a carei energie simti ca te deranjeaza, s-ar putea sa iti doresti sa iti purifici propriul camp energetic in urma intalnirii. Salvia, dusurile reci, cantatul, baile de apa minerala, timpul petrecut in natura si o simpla pauza de reincarcare sunt metodele prin care realizezi purificarea. I
n timp ce este important sa stii cum sa te protejezi de energiile nedorite, exista si acele energii pe care nu iti doresti sa le eviti. Energia rasului unui bebelus, sentimentul de bucurie al cuiva indragostit si frecventa de calm emisa de un invatator iluminat sunt doar cateva energii pe care ai putea sa ti le doresti in preajma ta.

-SURSA- http://manifestuliubirii.blogspot.com/
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu