Totalul afișărilor de pagină

11 apr. 2020

Semnele prin care putem recunoaste prezenta celor morti langa noi...

Cand cineva drag voua a parasit fizic aceasta lume, exista mai multe modalitati prin care sa va dati seama ca el/ea isi face simtita prezenta in universul nostru fizic. Cele ce urmeaza sunt modalitati prin care spiritele celor morti ii anunta pe cei dragi ca sunt in preajma lor, fara ajutorul unui medium:
Luminile. De multe ori vedeti cum palpaie luminile din camera sau becurile noi se ard instantaneu. Cel mai adesea sunt afectate luminile atunci cand spiritul petrece mult timp in preajma voastra sau cand el stie ca in felul acesta va pot atrage atentia.
Televizorul. Se stie ca spiritele efectiv tulbura imaginile de la televizor. Au fost cazuri in care a aparut fata spiritului pe ecranul televizorului sau cand televizorul se aprinde si se stinge de unul singur la ore ciudate sau in anumite momente stranii din zi.
Radiourile. Multe ceasuri cu radio care au fost langa paturile celor dragi se vor porni singure la diferite ore. Uneori este o ora care are o anumita semnificatie pentru cel drag care a murit. De multe ori radioul se va porni atunci cand se transmite in mod particular un cantec care este semnificativ.
Muzica. De multe ori, in felul lor, spiritele sunt capabile sa va transmita un cantec, sau va puteti gandi la ei atunci cand un anumit cantec este difuzat la radio.
Ceasurile. S-a inregistrat adesea ca un ceas sa se opreasca exact in momentul in care cel drag a trecut dincolo, sau ca un ceas de mana sau un desteptator sa inceteze sa mai functioneze fara niciun motiv aparent.
Telefoanele si robotul telefonic. Dupa ce moare cineva, este posibil sa primiti un telefon si nimeni sa nu fie la celalalt capat al firului. Sau se poate sa auziti efectiv vocea spiritului. In unele cazuri vocea a fost inregistrata de robotul telefonic.
Aparatura electrocasnica. Aparatele electrocasnice au inceput sa porneasca in diferite momente, cand nu este nimeni langa ele. Este un alt mod prin care spiritele incearca sa ne atraga atentia. Acest lucru este destul de obisnuit, mai ales daca spiritului ii placea sa gateasca sau petrecea mult timp in bucatarie cand era in viata.
Computerele. FVE sau Fenomenele Vocale Electronice au devenit ceva destul de popular in ultimii cativa ani. Nu numai ca lumea spiritelor a reusit sa foloseasca telefoanele si robotii telefonici, dar spiritele au aparut de asemenea si pe ecranele computerelor. Nu exista niciun motiv pentru aceasta, in afara de acela ca spiritul vrea sa-l reasigure pe cel drag ca el este intr-adevar viu. Spiritul poate de asemenea sa fi fost pasionat de computere.

Mirosuri. Un semn foarte obisnuit imediat dupa sau in primele luni care urmeaza unei tranzitii, se poate simti un parfum. Brusc, cineva sesizeaza un usor miros de tigara sau trandafiri sau un parfum familiar. Aceste parfumuri sunt asociate in mod clar cu ce care au plecat. De exemplu, mama cuiva poate sa folosit un anumit parfum si acesta inunda camera pe neasteptate. La fel si cu mirosul de tigari, daca cel drag a fost fumator. Aceste mirosuri si parfumuri sunt cai prin care cei dragi ne spun ca sunt aproape.
Daruri. Spiritele trimit multe daruri si obiecte materiale, dar noi nu facem legatura ca ele sunt de la cei dragi. Unul din modurile in care spiritele se amesteca in viata noastra este, de exemplu, atunci cand primim din senin o duzina de trandafiri, sau cand, cumparand o casa, avem probleme in a incheia vanzarea, sau cand dintr-o data primim postul pe care ni-l doream. Acestea sunt semne ca cei dragi sunt alaturi de noi si vor sa ne ajute.
Animalele. Animalele sunt adesea folosite de catre spirite. De multe ori spiritele pot influenta o pasare sau un animal mic sa vina sa ne atraga atentia intr-un fel sau altul. Este un alt semn al apropierii lor de noi.
-sursa- https://www.almeea.ro/
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu