Totalul afișărilor de pagină

16 ian. 2021

Chemare profundă a inimii? ...


 

Timp de mulți ani am fost atât de concentrat pe a-i ajuta pe alții, încât nu mi-am permis să-mi acord ceva timp, ca să mă lămuresc ce vreau eu pentru mine însumi și pentru viața mea. Și când mi-am acordat acest timp, am înțeles că, de fapt, ceea ce-mi doresc este un nou început.
Ce faci atunci când știi ce-și dorește inima ta? Ce faci când simți acea Chemare profundă a inimii?
Fie răspunzi Chemării, fie te gândești: „Dacă aș urma această Chemare, mi-aș da peste cap viața. Chestia asta nu se potriveste cu planurile pe care mi le-am făcut pentru următorii ani. Mai bine nu schimb nimic...”.
O să-ți spun ce am făcut eu. Am stat de vorbă cu mine însumi despre dorințele mele cele mai profunde. După atât timp în care i-am ajutat pe cei care aveau nevoie de ajutorul meu, acum venise momentul în care eu aveam nevoie de ajutorul meu. Am stat cu mine însumi, m-am eliberat pe mine însumi și am avut parte de un nou început.
Când începem această Călătorie, când avem parte de acest nou început, pornim de la ceva ce reprezenta identitatea noastra (titluri, funcții, premii, proprietăți, statut social, bani, etc) și pe parcurs, înțelegem că noi nu suntem aceste lucruri și nu ne reprezintă cu adevarat niciunul dintre aceste lucruri. Ne trezim la Realitate.
Este nevoie de curaj ca să recunoști dorința inimii tale de a avea parte de un nou început.
Este nevoie de curaj ca să vezi de unde vine acea dorință: din Cunoașterea profundă a sufletului tău.
Este nevoie de curaj ca să acționezi în sensul a crea în viața ta un nou început la modul conștient, cu respect față de toate persoanele care sunt afectate de această decizie a ta. Aceasta este o Cale a curajului. (Matt Kahn)
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu